Dynamique Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Szkoda, że zwalił te 3 tyczki = 15p. karnych :D Na filmik z frisbee musicie poczekać, bo ciągle pada... :angryy::angryy::angryy: na dodatek ja się trochę źle czuje :roll: Ale mam nadzieje, że szybko mi przejdzie :evil_lol: Quote
BellaLab Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Dynamique napisał(a): Na filmik z frisbee musicie poczekać, bo ciągle pada... :angryy::angryy::angryy: na dodatek ja się trochę źle czuje :roll: Ale mam nadzieje, że szybko mi przejdzie :evil_lol: No trudno, poczekam, innej możliwości chyba i tak nie mam:evil_lol: Quote
Dynamique Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 BellaLab napisał(a):No trudno, poczekam, innej możliwości chyba i tak nie mam:evil_lol: Ew. mogę spróbować zrobić jakiś ze sztuczkami :eviltong: Quote
BellaLab Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Dynamique napisał(a):Ew. mogę spróbować zrobić jakiś ze sztuczkami :eviltong: rób!:evil_lol: Quote
Shaunell Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Dynamique napisał(a):Ew. mogę spróbować zrobić jakiś ze sztuczkami :eviltong: Rób natychmiast! :) Quote
Paula&Goofi Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Brawo !!! Gratuluje pięknego wyniku ;) Quote
nateenanu Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 a jedziesz do Czech? :D:D ja wciąz licze, że nam się uda, szkoda że ja do Czech nie mam za darmo :lol: zawsze ta kasa głupia staje na drodze :mad: Quote
WeronikaM Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ew. mogę spróbować zrobić jakiś ze sztuczkami na co czekasz :multi: Quote
BellaLab Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 WeronikaM napisał(a):na co czekasz :multi: na oklaski?:evil_lol: Quote
Dynamique Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Czekam aż mi pies wyschnie, bo po każdy spacerze jets brudny i zbłocony i oczekuje na wyschniecie u siebie na legowisku :angryy: No, ale mam troche fotek z Gosi aparatu co robiłam we Wrocku. Na początek: 'Jak Lucky odpoczywa pomiędzy startami ? O tak własnie...' Gdzie jest Lucek ? :diabloti: CDN :razz: Quote
BobowitaMW Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ślicznie Lucek wtedy wyglądał! :loveu::loveu::loveu: Quote
BellaLab Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 niech wysycha szybko!:mad::evil_lol: http://img169.imageshack.us/img169/1548/dscn1165.jpg śliczny Lucek:loveu::loveu: więcej:cool3: Quote
WeronikaM Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 http://img210.imageshack.us/img210/5083/dscn1163.jpg tylko nos i łapki widać czekamy na nową porcję fotek :cool3: Quote
Dynamique Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 BobowitaMW napisał(a):Ślicznie Lucek wtedy wyglądał! :loveu::loveu::loveu: A teraz juz nie wygląda ? :evil_lol: Tylko dokończe włoski i zaraz coś nakręce :evil_lol: Quote
BobowitaMW Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Dynamique napisał(a):A teraz juz nie wygląda ? :evil_lol: Tylko dokończe włoski i zaraz coś nakręce :evil_lol: No nie wiem jak TERAZ wygląda, bo dawno fotek nie wstawiałaś! :mad: :razz: :evil_lol: Jak coś wstawisz, to odpowiem na Twoje pytanie, o! :evil_lol: :cool3: Quote
Dynamique Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='BobowitaMW']No nie wiem jak TERAZ wygląda, bo dawno fotek nie wstawiałaś! :mad: :razz: :evil_lol: Jak coś wstawisz, to odpowiem na Twoje pytanie, o! :evil_lol: :cool3: Trochę mu kłaków urosło :P Ale po nim słabo widać, bo: 1. Jest chudy.. więc wygląda to jakby zgrubł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 2. Ofutrza się na swój sposób (z łysego na mniej łysego :evil_lol:) 3. Jak już wspomniałam... 'trochę' daleko mu do Voodu Drumera* *Voodo Drumer :diabloti::diabloti::diabloti: Chociaż ja tam nie narzekam :evil_lol: Nie chciałoby mi się tyle czesać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BobowitaMW Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Dynamique']Trochę mu kłaków urosło :P Ale po nim słabo widać, bo: 1. Jest chudy.. więc wygląda to jakby zgrubł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 2. Ofutrza się na swój sposób (z łysego na mniej łysego :evil_lol:) 3. Jak już wspomniałam... 'trochę' daleko mu do Voodu Drumera* *Voodo Drumer :diabloti::diabloti::diabloti: Chociaż ja tam nie narzekam :evil_lol: Nie chciałoby mi się tyle czesać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: O w mordkę!! :crazyeye: :crazyeye: Jaki KŁAK!! :lol: :crazyeye: I tak czekam z werdyktem o śliczności Lucka, aż wstawisz JEGO fotkę, albo aż zobaczę go z pt :cool3: :evil_lol: Quote
sonia123 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 z jakiego lysego na mniej lysego?!?! przeciez nawet na zdjeciu widac jaka ma kryze ,co sie u niego wyroznia! zaden lysy...:shake: chyba nie widzialas naprawde lysego bordera...w sensie na zywo. Quote
metaxa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Dynamique'] *Voodo Drumer :diabloti::diabloti::diabloti: Chociaż ja tam nie narzekam :evil_lol: Nie chciałoby mi się tyle czesać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba żartujesz.. to chyba temu Voodo Drumerowi brakuje "troche" do lucka.. Bo jest Lucowaty jest o 100 razy ładniejszy od niego- mnie tam sie taki łysył jak był we Wroclawiu własnie bardzo podoba w kazdym razie:cool1: zdecydoiwanie bardziej jak ten pan powyzej;) Quote
Dynamique Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Wrzuta.pl - 14.10.09 Lucky's tricks :oops::oops::oops: Quote
metaxa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Wreszcie jakiś filmik!!! :loveu: Świetny Lucław :loveu: Quote
BobowitaMW Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Stwierdza, iż Lucek nadal jest śliczny,a na dodatek inteligentny :loveu: Quote
Dynamique Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 BobowitaMW napisał(a):Stwierdza, iż Lucek nadal jest śliczny,a na dodatek inteligentny :loveu: To jego spojrzenie, nie ? :loveu: (jestem skromna) Quote
metaxa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Dynamique napisał(a):To jego spojrzenie, nie ? :loveu: (jestem skromna) skośnooki:eviltong: Quote
Recommended Posts