Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewka i haker napisał(a):
Dominika czemu Ty nie podeszłaś jak robiłam zdjecia?
kurde Boo ma Nex ma figa i zeta tez ma a ty zamiast podejść to siedziałaś tam :P

Nie obczajam o co ci chodzi :evil_lol: ta... bo mój ojciec mi robił wykłądy, ze wszędzie tylko łaże... bez komentarza :roll: A w niedziele to głównie siedziałam z kaśką i robiłam jej aparatem foty :lol:

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Gratulujemy agilitowania calej sztafecie Reelowych dzieci!! :multi:
Jeszcza jak na frisbee zrobia konkurencje druzynowe to mozemy szalec jako reelowe dzieci i to nawet w wiekszym skladzie :eviltong:

No... Reelowe dzieci były debeściarskie i szkoda, że nic nie dostały :shake: Bo wiadomo, że były naj, naj :diabloti:

border_collie&westie - jak śmiesz śmiac się z mojej miny ?! wtf ?! :eviltong:

Posted

Postaram się w weekend nakręcić nowy filmik z frisbee :cool3: Chyba, ze w tygodniu nie będą nam dowalać na 'dzień dobry' wielu prac domowych to może będzie wcześniej :razz:

Posted

Dynamique napisał(a):
Postaram się w weekend nakręcić nowy filmik z frisbee :cool3: Chyba, ze w tygodniu nie będą nam dowalać na 'dzień dobry' wielu prac domowych to może będzie wcześniej :razz:

:mad: jutro będzie, tak??:diabloti:

Posted

Ale jest brzydka pogoda... i pada non stop deszcz... i nie wiem jak ja mam iść na to frisbee :shake: Moze jutro rano :cool3: [do sql na 9:45 :evil_lol:]

Na pocieszenie pare fotek by Alusia:

Gdzie jesteś ? Co dalej ? :evil_lol:

Mogę się założyć, że tutaj zwalił :roll:

Cóż za lot :evil_lol: Z ogonem w górze :evil_lol:

Kto chcę więcej ? :cool3:

Pzdr.