Jess Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 (...) Dominika chciała bym zobaczyć jak teraz Lucek wygląda. :) Masz jakieś foto ? :razz: Quote
Dynamique Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Jess napisał(a):(...) Dominika chciała bym zobaczyć jak teraz Lucek wygląda. :) Masz jakieś foto ? :razz: Nie mam. Ale ma ścięte kłaki na tyłku i po bokach ciut powycinane [dzieki mojemu talentowi ma nierówne zęby :roll:]. Ale mam nadzieje, ze niedługo już odrosną :cool3::cool3::cool3: Wkońcu teraz zaczyna gubić na jesień i powoli będzie obrastał w zimowe kłaki. Chociaż w zeszłym roku w listopadzie jeszcze nie miał zimowego futra. On gdzieś tak dostaje około grudnia-stycznia i traci około lipca [ wiec tak trochę dziwnie :cool3:]. Ale fakt, faktem przy pierwszych chłodach na pewno będzie miał jej ciut wiecej :razz: Quote
Dynamique Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Dobra to ja idę kończyć pakowanie [chyba krew mnie zaleje :angryy:], idę z psem i kąpie sie i spróbuje zasnąć ;-) Trzymajcie kciuki jutro i pojutrze :evil_lol: Do zobaczenia jutro [dla tych co będą] i w poniedziałek/niedziele wieczór [dla odwiedzjaących galerie :D] Quote
madziulik_13 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Trzymamy , trzymamy ! :cool3: Od razu jak przyjedziesz musisz wejść do galerii ( lub gg ) i zdać sprawozdanie :evil_lol: ( najlepiej ze zdjęciami i filmikami od razu :diabloti:) Quote
Dynamique Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 madziulik_13 napisał(a):Trzymamy , trzymamy ! :cool3: Od razu jak przyjedziesz musisz wejść do galerii ( lub gg ) i zdać sprawozdanie :evil_lol: ( najlepiej ze zdjęciami i filmikami od razu :diabloti:) Haha. Chyba odrazu jak przyjade pójde spać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To wygląda najrozsądniej... a jak tylko wstane... :evil_lol: Quote
Jess Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Trzymajcie kciuki mocniej . Na razie jest dobrze... w pierwszym biegu lucky miał 7 miejsce - 1 błąd i 1 odmowa. :) a póżniej w agility open 3 zrzutki. :) Zobaczymy co dalej... oby Dominika już sie tak nie stresowała i dała z siebie wszystko :diabloti: Quote
madziulik_13 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Trzymamy co raz bardziej kciuki ! :) Jess informuj jak możesz na bieżąco :evil_lol: Quote
Jess Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 będę mówić co wiem... a wiem że dostali teraz DISa ... ale ponoć tor trudny ... Quote
madziulik_13 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Jess napisał(a):będę mówić co wiem... a wiem że dostali teraz DISa ... ale ponoć tor trudny ... ... Trzymamy z całej siły ! Jeszcze będzie dobrze :) :cool3: A i dziś ma Dominika urodziny tak ? :evil_lol: To wszystkiego najlepszego , długich i szczęśliwych lat z Luckym spędzonych na agility, frisbee i wystawach. :evil_lol::evil_lol::Rose: Quote
Lucky. Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Trzymamy kciuki za was, będzie dobrze !! A że Dominika ma urodziny składam życzenia. Skromne ale szczere wszsytkiego naj ! :* :p Quote
Kinia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Trzymam kciuki żeby już DISa nie było! I wszystkiego naj! Quote
WeronikaM Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 ja też trzymam kciuki i składam życzenia urodzinowe (które?):oops: zdrowia przede wszystkim , szczęścia i spełnienia marzeń :kiss_2::calus: Quote
Boness. Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Trzymam kciuki! ;) Wszystkiego najlepszego! :loveu: Quote
Shaunell Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Dominiko, miło było Cię poznać ;) Jesteś świetną koleżanką i przewodniczką na torze Lakiego. Jak namiot? :evil_lol: Życzymy powodzenia jutro. Fotki postaram się wrzucić wkrótce. Quote
Shaunell Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 A i zapomniałam jeszcze raz - najlepsiego z okazji urodzin :loveu::p Quote
Jess Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No to nie chwalcie się tylko wstawcie coś.! Kilka zdjęć na smaka chociaż ... :razz: A Dominika chyba ma 14 lat teraz. (?) :eviltong: Oby jutro było lepiej (mimo że dziś nie było źle :) ) Quote
.Agata. Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ja wolę zdjęcia,bo filmików obejrzeć nie mogę :angryy::cool3: Dominika,wszystkiego najlepszego,samych wystawowych sukcesów oraz jak najlepszych wyników w agility i frisbee ! ;) Trzymamy nadal kciuki :cool3: Quote
BellaLab Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 YouTube - Dominika & Lucky - Wrocław 2009 Quote
metaxa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ja mam parę zdjęć, ale wrzuce dopiero jutro, jak może jeszcze coś dorobię :diabloti: Quote
Jess Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Fajny filmik. ale musze dominike zrypac bo sie nie stara !! :mad: Quote
Recommended Posts