.Agata. Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Kinia napisał(a):Ja też jestem niecierpliwa... ja też.. :evil_lol: Quote
BellaLab Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Kinia napisał(a):Ja też jestem niecierpliwa... Agata_Roki napisał(a):ja też.. :evil_lol: i ja...:evil_lol: Quote
WeronikaM Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ewka i haker napisał(a):haha obiecują i duupa:P święte słowa :diabloti: Quote
Jess Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Domi chyba będzie zmiana planów i przyjade w środe, zostane na czwartek a wtedy filmik by był np. w piątek-sobote. :) Quote
Dynamique Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Ja i tak dzisiaj chyba pójde wieczorkiem poćwiczyć te vaulty i postaram się o filmik :cool3: Wiec ptoem będzie kolejny w następnym tygodniu :cool3: Quote
Jess Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Dajesz. :) czekam... Tylko go nie zamęcz bo ja chce to zrobić . : )) Quote
WeronikaM Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 no to czekam teraz na dwa filmiki :diabloti: Quote
Dynamique Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Spoko :lol: Filmik już się wgrywa :lol: Quote
Dynamique Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Wrzuta.pl - Frisbee - vaulty 1.08.2009 tadam :lol::evil_lol::lol: Quote
.Agata. Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Super !! :loveu::loveu: Jak zwykle jestem pod wrażeniem i powiem... mało :diabloti: Czekam niecierpliwie na kolejny filmik :cool3: Quote
Dynamique Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Dzięki :loveu::loveu::loveu: Mało to zawsze wszystkim będzie :evil_lol: Quote
Jess Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Odbicia od pleców - rewelacja, od nogi super, ale od boku nie robi na mnie wrażenia. :) Ogólnie fajny filmik :D Quote
Dynamique Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Jess napisał(a):Odbicia od pleców - rewelacja, od nogi super, ale od boku nie robi na mnie wrażenia. :) Ogólnie fajny filmik :D No... według mnie to samo. One są wprost beznadziejne. Tyle mogę powiedzieć :lol::eviltong: Quote
Jess Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Dynamique napisał(a):No... według mnie to samo. One są wprost beznadziejne. Tyle mogę powiedzieć :lol::eviltong: Bez przesady , wypracujesz jeszcze przecież. :D Prawda?! :eviltong: Quote
madziulik_13 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Dynamique']Wrzuta.pl - Frisbee - vaulty 1.08.2009 tadam :lol::evil_lol::lol: Tandemu Ty jeszcze nie widziałaś :evil_lol: Jak dla mnie bomba :cool3: Quote
BobowitaMW Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 SUPER!! :klacz: Wybicie z pleców jest po prostu zjawiskowe!! :crazyeye: Quote
Dynamique Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Jess napisał(a):Bez przesady , wypracujesz jeszcze przecież. :D Prawda?! :eviltong: Jak mnie nauczysz co i jak :roll::eviltong: Bo ja kurde tak nie znam sie jak ty :eviltong::evil_lol: Quote
Dynamique Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 BobowitaMW napisał(a):SUPER!! :klacz: Wybicie z pleców jest po prostu zjawiskowe!! :crazyeye: Dzięki. Musimy jeszcze popracować nad upadaniem na 4 łapy [bo nie zawsze nam wychodzi]. To jest coś takiego... : "O mamo ja latam.... aaaaa.... nie mam skryzdeł i spaadaaam" :lol: madziulik_13 napisał(a):Tandemu Ty jeszcze nie widziałaś :evil_lol: Jak dla mnie bomba :cool3: Dzięki :oops: Quote
BobowitaMW Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Dynamique napisał(a): "O mamo ja latam.... aaaaa.... nie mam skryzdeł i spaadaaam" :lol: Biedny! :lol: Może mu kupisz takie śliczne różowe skrzydełka wróżki? :evil_lol: :lol: Quote
Recommended Posts