Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hm... mam ostatniego wolnego ale jaki wypasiony :razz: Z gazetą D&S i płytą :diabloti::evil_lol:
Ale moooże może jeszcze z jednego skombinuję bo 3 mam dla Maryśki odłożone:cool1::cool3:

Posted

Ale moooże może jeszcze z jednego skombinuję bo 3 mam dla Maryśki odłożone:cool1::cool3:

Maryśka to już ma pełno, a ja wcale ! :evil_lol::lol: Cóż za sprawiedliwość ! :lol:

Posted

Dynamique napisał(a):
Maryśka to już ma pełno, a ja wcale ! :evil_lol::lol: Cóż za sprawiedliwość ! :lol:

Cicho :eviltong: Ja będę chciała żeby ona mi Jawzy załatwiła trochę taniej :cool3:
A w razie czego jakby mi się nie udało załatwić dysków zadowolisz się piłką z Royala ? :diabloti:Bardzo fajna :D

Posted

madziulik_13 napisał(a):
Cicho :eviltong: Ja będę chciała żeby ona mi Jawzy załatwiła trochę taniej :cool3:
A w razie czego jakby mi się nie udało załatwić dysków zadowolisz się piłką z Royala ? :diabloti:Bardzo fajna :D

Mówiąc krótko... jaki żal :lol::evil_lol: A dyski zamów sobie w USA to będziesz miała taniej :evil_lol: Ja zaoszczędziłam jakieś 10 zł :lol::evil_lol:

Posted

Dynamique napisał(a):
Mówiąc krótko... jaki żal :lol::evil_lol: A dyski zamów sobie w USA to będziesz miała taniej :evil_lol: Ja zaoszczędziłam jakieś 10 zł :lol::evil_lol:

Polskie Ci nie pasują ?! :crazyeye::evil_lol:
Albo dam Wam dopiero na otwarciu będę Was szantażować żebyście przyjechali :lol::diabloti:

Posted

madziulik_13 napisał(a):
Polskie Ci nie pasują ?! :crazyeye::evil_lol:
Albo dam Wam dopiero na otwarciu będę Was szantażować żebyście przyjechali :lol::diabloti:

Wtedy jak wy będziecie mieć otwarcie to my mamy coś innego. Ale może :evil_lol:
Polskie też są spoko... no, ale jak ja je zamawiałam to w Polsce nie mieli jeszcze czarnych na sprzedaż :lol:

Posted

Dynamique napisał(a):

No :diabloti: Myślisz, ze dlaczego ja się tak jaram Jasperem ? :cool3::lol::evil_lol:

Ja znam tylko Ciebie :lol: No cóż, w końcu każdy border jest na swój sposób inny.
A kiedy ten filmik? Zaczynam się denerwować :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

border_collie&westie napisał(a):
No cóż, w końcu każdy border jest na swój sposób inny.

Ale nie Lucky i Jasper, zawsze sie zachwycam że są tacy podobni, w pracy chyba też, najarańce, frisbee cały dzień można im rzucać i będą przynosić.

Dominika co ile chodzisz na frisbee ? :cool3: (musze wiedziec kiedy będzie filmik i wpaść do galerii :diabloti:)

Posted

border_collie&westie napisał(a):
Ja znam tylko Ciebie :lol: No cóż, w końcu każdy border jest na swój sposób inny.
A kiedy ten filmik? Zaczynam się denerwować :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Filmik będzie. Może jutro. Zobaczy się.

Jess napisał(a):
Ale nie Lucky i Jasper, zawsze sie zachwycam że są tacy podobni, w pracy chyba też, najarańce, frisbee cały dzień można im rzucać i będą przynosić.

Dominika co ile chodzisz na frisbee ? :cool3: (musze wiedziec kiedy będzie filmik i wpaść do galerii :diabloti:)

Nie nagrywam każdego treningu :eviltong:

palma napisał(a):
Ale przecież te z polski to tak naprawdę są sprowadzane z USA :roll: .

A co do Jaspera, nie podoba mi się jego praca.

To samo chciałam napisać [frisbee] :evil_lol:

A Jaspera nie widziałam w pracy, więc nie bede oceniać. ;) Jasperem się jaram, bo do Lucka jets podobny z wyglądu :p

Posted

Dynamique napisał(a):
Cięzko mi jest się skupić jak mnie ktoś nagrywa :lol::evil_lol:

Mi wgl cięzko przy kimś . : ))
Ale stworzymy coś we wtorek :razz:

Posted

Dynamique napisał(a):
No jasne :lol::evil_lol: Miszczowski filmik :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To się przygotuj kochana . :) I nie pokazuj mu dysków, musi być maksymalnie nakręcony. :diabloti:
Około 16 wpadniemy, jeszcze zadzwonie. :)

Posted

Jess napisał(a):
To się przygotuj kochana . :) I nie pokazuj mu dysków, musi być maksymalnie nakręcony. :diabloti:
Około 16 wpadniemy, jeszcze zadzwonie. :)

Spoko, spoko :) Filmik będzie nooo... ale wy niecierpliwi ! :evil_lol: