BellaLab Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 To czekamy! Ja nalezę do osób bardzo cierpliwych, ale...:mad::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
madziulik_13 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Hm... mam ostatniego wolnego ale jaki wypasiony :razz: Z gazetą D&S i płytą :diabloti::evil_lol: Ale moooże może jeszcze z jednego skombinuję bo 3 mam dla Maryśki odłożone:cool1::cool3: Quote
Dynamique Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Ale moooże może jeszcze z jednego skombinuję bo 3 mam dla Maryśki odłożone:cool1::cool3: Maryśka to już ma pełno, a ja wcale ! :evil_lol::lol: Cóż za sprawiedliwość ! :lol: Quote
madziulik_13 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Dynamique napisał(a):Maryśka to już ma pełno, a ja wcale ! :evil_lol::lol: Cóż za sprawiedliwość ! :lol: Cicho :eviltong: Ja będę chciała żeby ona mi Jawzy załatwiła trochę taniej :cool3: A w razie czego jakby mi się nie udało załatwić dysków zadowolisz się piłką z Royala ? :diabloti:Bardzo fajna :D Quote
Dynamique Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 madziulik_13 napisał(a):Cicho :eviltong: Ja będę chciała żeby ona mi Jawzy załatwiła trochę taniej :cool3: A w razie czego jakby mi się nie udało załatwić dysków zadowolisz się piłką z Royala ? :diabloti:Bardzo fajna :D Mówiąc krótko... jaki żal :lol::evil_lol: A dyski zamów sobie w USA to będziesz miała taniej :evil_lol: Ja zaoszczędziłam jakieś 10 zł :lol::evil_lol: Quote
madziulik_13 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Dynamique napisał(a):Mówiąc krótko... jaki żal :lol::evil_lol: A dyski zamów sobie w USA to będziesz miała taniej :evil_lol: Ja zaoszczędziłam jakieś 10 zł :lol::evil_lol: Polskie Ci nie pasują ?! :crazyeye::evil_lol: Albo dam Wam dopiero na otwarciu będę Was szantażować żebyście przyjechali :lol::diabloti: Quote
Dynamique Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 madziulik_13 napisał(a):Polskie Ci nie pasują ?! :crazyeye::evil_lol: Albo dam Wam dopiero na otwarciu będę Was szantażować żebyście przyjechali :lol::diabloti: Wtedy jak wy będziecie mieć otwarcie to my mamy coś innego. Ale może :evil_lol: Polskie też są spoko... no, ale jak ja je zamawiałam to w Polsce nie mieli jeszcze czarnych na sprzedaż :lol: Quote
Shaunell Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Dynamique napisał(a): No :diabloti: Myślisz, ze dlaczego ja się tak jaram Jasperem ? :cool3::lol::evil_lol: Ja znam tylko Ciebie :lol: No cóż, w końcu każdy border jest na swój sposób inny. A kiedy ten filmik? Zaczynam się denerwować :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Jess Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 border_collie&westie napisał(a):No cóż, w końcu każdy border jest na swój sposób inny. Ale nie Lucky i Jasper, zawsze sie zachwycam że są tacy podobni, w pracy chyba też, najarańce, frisbee cały dzień można im rzucać i będą przynosić. Dominika co ile chodzisz na frisbee ? :cool3: (musze wiedziec kiedy będzie filmik i wpaść do galerii :diabloti:) Quote
BooBC Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ale przecież te z polski to tak naprawdę są sprowadzane z USA :roll: . A co do Jaspera, nie podoba mi się jego praca. Quote
Dynamique Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 border_collie&westie napisał(a):Ja znam tylko Ciebie :lol: No cóż, w końcu każdy border jest na swój sposób inny. A kiedy ten filmik? Zaczynam się denerwować :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Filmik będzie. Może jutro. Zobaczy się. Jess napisał(a):Ale nie Lucky i Jasper, zawsze sie zachwycam że są tacy podobni, w pracy chyba też, najarańce, frisbee cały dzień można im rzucać i będą przynosić. Dominika co ile chodzisz na frisbee ? :cool3: (musze wiedziec kiedy będzie filmik i wpaść do galerii :diabloti:) Nie nagrywam każdego treningu :eviltong: palma napisał(a):Ale przecież te z polski to tak naprawdę są sprowadzane z USA :roll: . A co do Jaspera, nie podoba mi się jego praca. To samo chciałam napisać [frisbee] :evil_lol: A Jaspera nie widziałam w pracy, więc nie bede oceniać. ;) Jasperem się jaram, bo do Lucka jets podobny z wyglądu :p Quote
Jess Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Dynamique napisał(a):Nie nagrywam każdego treningu :eviltong: To zacznij . :diabloti: Quote
Dynamique Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Jess napisał(a):To zacznij . :diabloti: Cięzko mi jest się skupić jak mnie ktoś nagrywa :lol::evil_lol: Quote
Dynamique Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Na zachęte 4 Luckowe fotki robione telefonem :eviltong: jak ktoś tutaj wpadnie będzie więcej :evil_lol: :razz::razz::razz: Quote
BellaLab Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Piękny Lucuś:loveu: Wpadłam i chce więcej!:evil_lol: I na filmik czekam:mad: Quote
Foxowa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 http://i32.tinypic.com/692jk9.jpg Przecudaśny :loveu::loveu: Quote
Dynamique Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 No dobra :evil_lol: Daje kolejne 4 :eviltong: Imageshack - dsc00068f Imageshack - dsc00070e Imageshack - dsc00069o Quote
Foxowa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 http://img65.imageshack.us/img65/8315/dsc00067p.jpg To dasz tego smaka, bo sobie pójdę :diabloti: Quote
Jess Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dynamique napisał(a):Cięzko mi jest się skupić jak mnie ktoś nagrywa :lol::evil_lol: Mi wgl cięzko przy kimś . : )) Ale stworzymy coś we wtorek :razz: Quote
Dynamique Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Jess napisał(a):Mi wgl cięzko przy kimś . : )) Ale stworzymy coś we wtorek :razz: No jasne :lol::evil_lol: Miszczowski filmik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
WeronikaM Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dynamique napisał(a):No jasne :lol::evil_lol: Miszczowski filmik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: już na niego czekam :evil_lol: Quote
metaxa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Zdjęcia zdjęciami a obiecanego filmiku jak nie bylo tak nie ma :mad: Quote
Jess Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dynamique napisał(a):No jasne :lol::evil_lol: Miszczowski filmik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To się przygotuj kochana . :) I nie pokazuj mu dysków, musi być maksymalnie nakręcony. :diabloti: Około 16 wpadniemy, jeszcze zadzwonie. :) Quote
Shaunell Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Śliczny Luckuś :loveu: A kiedy ten filmik :mad: Quote
Dynamique Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Jess napisał(a):To się przygotuj kochana . :) I nie pokazuj mu dysków, musi być maksymalnie nakręcony. :diabloti: Około 16 wpadniemy, jeszcze zadzwonie. :) Spoko, spoko :) Filmik będzie nooo... ale wy niecierpliwi ! :evil_lol: Quote
Recommended Posts