.Agata. Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 My również trzymamy mocno kciuki za Luckiego ! :loveu: Wy w Openach,tak ? :eviltong: Quote
Rottie Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 OGROMNIE GRATULUJĘ WYNIKÓW WYSTAWY! :multi: :loveu: Quote
Dynamique Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 We are the champions !!!! :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Lucky - I lokata, ocena doskonała, CWC, CACiB i NPwR !!!! :B-fly: :bigcool::bigcool::bigcool: Brakuje nam jeszcze jedno CWC do ukończenia Championatu Polski ! :Cool!: Foty robiła Gosia, Marta od Figi oraz Dominika Rajner :diabloti: Jak tylko będą to wstawie :diabloti: :BIG::BIG::BIG: Święto lasu :laola: Quote
metaxa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 No no ... Wielkie gratulacje!! A zdaje sie ze ktos na forum borderowym chyba mowil ze lucek bedzie mial IV lokate :diabloti: Czekamy na relacje zdjeciowa! Quote
BobowitaMW Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Jeszcze raz GRA - TU - LA - CJE!! :loveu: :multi: :laola::laola: Fotki już się wgrywają, także niedługo Wam wrzucę :) Jeśli chcesz oryginalne rozmiary, to przyniosę Ci na czwartek na płytce. :) Quote
BobowitaMW Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Niestety na 87 fot, jakie zrobiłam dziś wyszło 17. :angryy: Reszta rozmazana. :placz: Z resztą te, które wyszły i tak nie są szczególnie urodziwe. :-( Wszystko przez to, ze głupia zamiast focić na stojąco kucnęłam i trzęsła mi się ręka. :placz: Przepraszam! chyba jeszcze jeden Lucek jest Quote
fuksowata Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ooo jak pieknie sie Luclaw prezentowal :) I DOminika tez :diabloti: Ja juz, Ci Dominiko pogratulowalam, i pamietaj ja sie pisze na tricolory ;p Quote
Dynamique Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Metaxa, Kinga i Gosia [szczególnie za fotki] serdeczne dzięki ! :multi::multi::multi: Quote
Kinia Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 B R A W O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Świetnie Wam poszło! Quote
cockermaister Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Witam :multi: Lucky jest śliczny :loveu::loveu: Quote
Lupi Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 No takich wyników tylko gratulować :multi::multi:! Pozdrawiam Quote
Dynamique Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Dziękujemy wszystkim !!! ;) Na fotki będzie trzeba jeszcze trochę poczekać,bo dziewczyny urzędują jeszcze dzisiaj w Szczecinie :cool3::evil_lol: Robi się ładna pogoda to moze dzisiaj zrobimy jakieś fotki :razz: Quote
Kinia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 To zrób dzisiaj te fotki, bo u nas pogoda do d... Quote
Inkaa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 My również przyłączamy sie do gratulcji (chociaż za wystawami nie przepadam) :loveu: Quote
Dynamique Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Dziękujemy :razz: Kinia - po tym jak napisałam, że ładna pogoda zaczeło lać :placz: Mam nadzieje, że jutro porobie wiecej fotek,a dzisiaj jedna na dobranoc: Ta piłke kupiłam wczoraj na wystawie :evil_lol: Quote
Kinia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Mieliśmy taką samą ale po pierwszej zabawie urwał się sznurek, a eM zabawek bez sznurka nie lubi... Quote
Cieplutkaa. Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 I ode mnie przyjmij gratulacje...;) Śliczna fotka Luckiego... I... Czekamy na wiecej :loveu::diabloti: Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Gratuluje Tobie i Luckowi <3 Super wam poszło! Quote
Dynamique Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Dziękuemy jeszcze raz wszystkim za gratulacje ! Natsępna wystawa - 5.07 Gorzów Wielkopolski :diabloti::diabloti::diabloti: Lucław wczoraj :eviltong: A tak wogóle to Lucław dzisiaj za pierwszym razem zjadł papke [barfujemy juz kilka miesięcy ;)] :multi: Zawsze się do każdej "modlił" :lol: Quote
Cerber Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Dynamique']We are the champions !!!! :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Lucky - I lokata, ocena doskonała, CWC, CACiB i NPwR !!!! :B-fly: :bigcool::bigcool::bigcool: Brakuje nam jeszcze jedno CWC do ukończenia Championatu Polski ! :Cool!: Foty robiła Gosia, Marta od Figi oraz Dominika Rajner :diabloti: Jak tylko będą to wstawie :diabloti: :BIG::BIG::BIG: Święto lasu :laola: Bardzo się cieszę i gratuluję sukcesu!!!!!!! należało wam się!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
Dynamique Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Cerber napisał(a):Bardzo się cieszę i gratuluję sukcesu!!!!!!! należało wam się!!! :multi::multi::multi::multi: Dzięki Luiza !!! :loveu: Quote
Dynamique Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Halooo... co tutaj taka cisza ? A chciałam dać fotki z wystawy :shake:;) No to na zachęte jedna z nich :diabloti: Ale puszysto wygląda :lol: Quote
Recommended Posts