Kaya93 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ło ile Lakusiowych fot:loveu::loveu::loveu: A ile fanów siedzi na widowni :evil_lol::eviltong: http://lh4.ggpht.com/_jLmnDPwACC8/Sibd4d7o_7I/AAAAAAAAErI/LBKE0kdGBW8/s512/P1020090_800x600.JPG matko jak ja bym chciła, żeby tak moja Majka umiała:roll::p tyle razy z nią próbowałam, to ona sie tego boi, kuli ogon i ucieka w przeciwną strone:roll: http://lh3.ggpht.com/_jLmnDPwACC8/SibdvmHSo_I/AAAAAAAAEqg/2d8r3WRluDA/s512/P1020069_800x600.JPG:loveu::loveu::loveu: Quote
Dynamique Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Dziękujemy :loveu: Moze jutro będa jakieś filmiki jak Gośka weźmie aparat na trening i porobi :razz: Quote
fuksowata Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Dynamique napisał(a):Dziękujemy :loveu: Moze jutro będa jakieś filmiki jak Gośka weźmie aparat na trening i porobi :razz: A moze wezmie dopiero na niedziele, istnieje takie prawdopodobienstwo :P Quote
Dynamique Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 fuksowata napisał(a):A moze wezmie dopiero na niedziele, istnieje takie prawdopodobienstwo :P Cicho siedź :roll::roll::roll::lol: Quote
BooBC Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='Kaya93'] http://lh4.ggpht.com/_jLmnDPwACC8/Sibd4d7o_7I/AAAAAAAAErI/LBKE0kdGBW8/s512/P1020090_800x600.JPG matko jak ja bym chciła, żeby tak moja Majka umiała:roll::p tyle razy z nią próbowałam, to ona sie tego boi, kuli ogon i ucieka w przeciwną strone:roll: Nie wszystko od razu. Najpierw musisz psa nakręcić rollerami a później można zacząć bawić się talerzykiem inaczej . Ładne fotki :). Dominika a Ty byś nie chciała przyjechać do nas na zbiórkę pieniędzy dla chorego dziecka? Jeszcze nie znam dobrze terminu, ale jakoś pod koniec roku szkolnego. Quote
.Agata. Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Witamy się :loveu: Jak tu pięknie :loveu::loveu: Prześliczny Lucky - jak wszystkie Lki ze Sfory :cool3: Będziemy zaglądać częściej do Waszej borderkowej galerii :loveu::multi: Quote
BobowitaMW Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Jak już pisałam w galerii Kikowej. Na zawodach bateria słabła. Dziś robiłam foty tęczy i całkowicie ją wyczerpałam. Z przyczyn choroby mego szylusia nie miałam czasu naładować. Naładuję jutro, więc aparat będzie w niedzielę, a potem 11 i 13 (13 wyjeżdżam z klasą, ale na trening przyjdę i tak :evil_lol:). 14 mnie nie ma :placz: . Quote
Dynamique Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Dominika a Ty byś nie chciała przyjechać do nas na zbiórkę pieniędzy dla chorego dziecka? Jeszcze nie znam dobrze terminu, ale jakoś pod koniec roku szkolnego. Jak będziesz coś wiedzieć to napisz ! :cool3: Tylko please nie pierwszy weekend lipca - wystawa ;) Quote
Dynamique Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Agata_Roki napisał(a):Witamy się :loveu: Jak tu pięknie :loveu::loveu: Prześliczny Lucky - jak wszystkie Lki ze Sfory :cool3: Będziemy zaglądać częściej do Waszej borderkowej galerii :loveu::multi: Dzięujemy :loveu: Znasz wiecej eLek ? :smilecol: Quote
Dynamique Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 BobowitaMW napisał(a):Jak już pisałam w galerii Kikowej. Na zawodach bateria słabła. Dziś robiłam foty tęczy i całkowicie ją wyczerpałam. Z przyczyn choroby mego szylusia nie miałam czasu naładować. Naładuję jutro, więc aparat będzie w niedzielę, a potem 11 i 13 (13 wyjeżdżam z klasą, ale na trening przyjdę i tak :evil_lol:). 14 mnie nie ma :placz: . Łeeee :shake: Quote
.Agata. Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Dynamique, osobiście nie znam ale ciągle śledzę - od początków galerię Weny,Libry też i ogólnie widząc wszystkie zdjęcia miotu to strasznie mi się podoba. To są takie bordery,bordery a nie jakieś śmiszne szczurki :evil_lol: [bez urazy oczywiście - takie też kocham :loveu: One są podobne do tak troche do psów z Big Grandy ,które miałam okazję wytarmosić - są większe od np.NNLek :razz:] Doobra bo pewnie nie rozumnie to napisałam - późno już :evil_lol::diabloti: Quote
Dynamique Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Agata_Roki napisał(a):Dynamique, osobiście nie znam ale ciągle śledzę - od początków galerię Weny,Libry też i ogólnie widząc wszystkie zdjęcia miotu to strasznie mi się podoba. To są takie bordery,bordery a nie jakieś śmiszne szczurki :evil_lol: [bez urazy oczywiście - takie też kocham :loveu: One są podobne do tak troche do psów z Big Grandy ,które miałam okazję wytarmosić - są większe od np.NNLek :razz:] Doobra bo pewnie nie rozumnie to napisałam - późno już :evil_lol::diabloti: Aaaa ;) Myślałam, że może jakieś znasz. Wene i Libre też znam. Przez krótki okres pisałam z właścicielami Luny i Lottie. :razz: Quote
fuksowata Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Hej, hej! Leniu okropny!:evil_lol:Bylo trzeba zadzwonic, to bm Lucka wziela, nawet Aneta dzis powiedziala, ze musze miec takiego psa jak Freja, bo sie z Fuksem zamecze badz jego zamecze :evil_lol: Quote
Dynamique Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Ta jasne xd Przyjechałabyś do mnie po niego ? :lol: Quote
Dynamique Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 fuksowata napisał(a):A jakby inaczej, odstawilabym w aucie u Anety scene pod tytulem, ja chce do Lucka, jak nie podjedziem po iego to ja wysiadam, skacze z mostu i koniez z championem w psim ranczu , i Aneta na pewno by ze mna po Lucka podjechala, najwyzej popukalaby sie w czolo :evil_lol: Hahahahaha :lol::lol::lol::lol: Padłam ! :lol: Quote
fuksowata Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Dynamique napisał(a):Ta jasne xd Przyjechałabyś do mnie po niego ? :lol: A jakby inaczej, odstawilabym w aucie u Anety scene pod tytulem, ja chce do Lucka, jak nie podjedziem po iego to ja wysiadam, skacze z mostu i koniez z championem w psim ranczu , i Aneta na pewno by ze mna po Lucka podjechala, najwyzej popukalaby sie w czolo :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Agata_Roki napisał(a): To są takie bordery,bordery a nie jakieś śmiszne szczurki :evil_lol: [bez urazy oczywiście - takie też kocham :loveu: One są podobne do tak troche do psów z Big Grandy ,które miałam okazję wytarmosić - są większe od np.NNLek :razz:] wena i Libra są małe i smiszne szczurki akurat :evil_lol: Quote
gubis Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Agata_Roki napisał(a): To są takie bordery,bordery a nie jakieś śmiszne szczurki :evil_lol: [bez urazy oczywiście - takie też kocham :loveu: One są podobne do tak troche do psów z Big Grandy ,które miałam okazję wytarmosić - są większe od np.NNLek :razz:] a jakiej wielkości są bordery z NNL? Quote
fuksowata Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 gubis napisał(a):a jakiej wielkości są bordery z NNL? No nie wiem czy wieksze :P Jakbyscie zobaczyli nasza klubowa Freje :loveu: z NNL, wieksza od Lucka jest :cool3: A bordery z NNL sa jak inne bordery - czyli rozne :D:D:D haha Ale wiedza zablysnelam :diabloti: Quote
Dynamique Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 wena i Libra są małe i smiszne szczurki akurat :evil_lol: Mi tam się podobają :evil_lol: Szczurki są fajne :evil_lol::loveu: No nie wiem czy wieksze :P Jakbyscie zobaczyli nasza klubowa Freje :loveu: z NNL, wieksza od Lucka jest :cool3: A bordery z NNL sa jak inne bordery - czyli rozne :-D:-D:-D haha Dobra, dobra Kinga... popisałaś się wiedzą odpowiadającą przyszłemu właścicielowi BC haha :lol::evil_lol: A tak poza tym kiedy ostatnio widziałam Freye była małym szczunkiem wielkości bardzo małej :lol: Quote
fuksowata Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Dynamique napisał(a):Mi tam się podobają :evil_lol: Szczurki są fajne :evil_lol::loveu: Dobra, dobra Kinga... popisałaś się wiedzą odpowiadającą przyszłemu właścicielowi BC haha :lol::evil_lol: A tak poza tym kiedy ostatnio widziałam Freye była małym szczunkiem wielkości bardzo małej :lol: Bo Ty nie widzialas jej teraz! Ona jest wieeeeelka :crazyeye: Ale jaka przekochana :) Ostatnio na treningu ja molestowalam - pileczka :D A jak :D Zdalam egzamin na wlasciciela BC? Quote
Dynamique Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 fuksowata napisał(a):Bo Ty nie widzialas jej teraz! Ona jest wieeeeelka :crazyeye: Ale jaka przekochana :) Ostatnio na treningu ja molestowalam - pileczka :D A jak :D Zdalam egzamin na wlasciciela BC? W roli sprostowania... ty molestujesz wszystkie Bordery :lol: Quote
fuksowata Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Dynamique napisał(a):W roli sprostowania... ty molestujesz wszystkie Bordery :lol: oj prosze Cie nie przesadzaj! Jak mialam Zu u siebie na te pare dni to uwierz mi , ze ona nie czula sie ani molestowana ani wkorzystywana :eviltong: Jednie troche zmeczona :cool3: Ale ona jeszcze nie byla przyzwyczajona do ciezkiej pracy , tak jak moj Fuksio :) Inna sprawa, ze Lucek tez po zabawie ze mna pada , jakies przereklamowane te bordery sa :evil_lol: Inaczej ma sie sprawa z Fuksikami, mam psa dwa lata i moj pies jeszcze zyje:) Ale one bardzo wtrzymale sa :evil_lol: Quote
Dynamique Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 fuksowata napisał(a):oj prosze Cie nie przesadzaj! Jak mialam Zu u siebie na te pare dni to uwierz mi , ze ona nie czula sie ani molestowana ani wkorzystywana :eviltong: Jednie troche zmeczona :cool3: Ale ona jeszcze nie byla przyzwyczajona do ciezkiej pracy , tak jak moj Fuksio :) Inna sprawa, ze Lucek tez po zabawie ze mna pada , jakies przereklamowane te bordery sa :evil_lol: Inaczej ma sie sprawa z Fuksikami, mam psa dwa lata i moj pies jeszcze zyje:) Ale one bardzo wtrzymale sa :evil_lol: Dobra, dobra... podziwiam Fuksa ! Mojego to męczysz wprost do upadłego... więc teraz bede Cie unikac na treningach ! :lol::evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Wy tu gadu-gadu, a ja chcem foteczki :evil_lol: PS: Zapraszam dzisiaj do mnie ;) Quote
Recommended Posts