Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dynamique napisał(a):
Ojć Gosiu leniwcu nawet aparatu nie wyciągnełaś :mad::mad::mad: Ale Leszek robił foty to będa jakieś na pewno :cool3: A jutro sama jakieś porobie Luckowi :cool3:

I Fuksowi tez, on przeciez tez galeriii sie dorobil :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dynamique napisał(a):
Ojć Gosiu leniwcu nawet aparatu nie wyciągnełaś :mad::mad::mad: Ale Leszek robił foty to będa jakieś na pewno :cool3: A jutro sama jakieś porobie Luckowi :cool3:

I Fuksowi tez, on przeciez, tez galerii sie dorobil :)

Posted

Dynamique napisał(a):

Nie wyjęłam, bo Leszek robił foty. No i jeszcze te dzieciaki. :evil_lol:
Jutro obiecuję poprawę. :oops:

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Nie wyjęłam, bo Leszek robił foty. No i jeszcze te dzieciaki. :evil_lol:
Jutro obiecuję poprawę. :oops:

Dostałaś rozgrzeszenie :cool3::lol: A ciekawe kiedy dotrą te foty od tych dzieci :roll::shake:

Posted

Dynamique napisał(a):
Dostałaś rozgrzeszenie :cool3::lol: A ciekawe kiedy dotrą te foty od tych dzieci :roll::shake:

A dzieci jutro tez beda??? Mowil co Leszek o filmikach i fotach z seminarium?

Posted

fuksowata napisał(a):
Dzieki!!!!!! Wiesz za co!!!:loveu: Ja wciaz jestem podekscytowana!!!! :evil_lol: hihi

Nie ma sprawy :diabloti: Najlepsyz był Leszek: "Ale Kinga sie podjarała" :cool3::lol:

Posted

Ano podjaralam sie, powod mialam , haha , Domninika to byl pierwszy raz ale na pewno nie ostatni , ja powaznie mowie! Dobra ide uzupelniac galerie fuksinkiego, zeby nie bylo , ze wole bordery od fusikow :evil_lol:

Posted

fuksowata napisał(a):
Ha! ja w roli glownej z Luckim :loveu: Nono!!!! Tylko nie rozumiem tych smiechow pod koniec w tle :mad:

To wiesz... śmiechy z twojego podjarania :cool3::lol::lol::lol::evil_lol:
Jutro wezme aparat nad wode to porobie fuksiowi i Luckowi foty :cool3:

Posted

Dynamique napisał(a):
Dzięki Gosia. Tutaj doskonale widać błedy... kocham takie dokształcające filmiki szczególnie keidy to nie ja na nich jestem :lol:

jakie bledy!!!!! Ten przebieg byl, hmmmmmm prawie idealny, masz co do tego watpliwosci? :angryy:

Wez frisbee!!!!! :evil_lol:

Posted

fuksowata napisał(a):
jakie bledy!!!!! Ten przebieg byl, hmmmmmm prawie idealny, masz co do tego watpliwosci? :angryy:

Wez frisbee!!!!! :evil_lol:

Prawie robi wielką różnice :cool3::lol::lol::lol:
A tak seiro jak już mówiłam ... bedziesz startowac z Luckiem :eviltong::lol::lol::lol:

Posted

fuksowata napisał(a):
I takie podejscie mi sie podoba! Zaluj , ze Cie nie bylo na spacerze z Marianna!!!! :) Bylo ekstra!!!!! :)

No cóż mówi się trudno. Następnym razem. Teraz niestety pogoda się psuje :placz::angryy:

Posted

Kilka fotek z dzisiaj jak jeszcze nie padał deszcz :angryy::angryy::angryy:

Królewicz na podwórku :cool3:

No to w droge ! :diabloti:

Kto tam idzie ? ;)

Więcej fotek będzie jak ktoś mnie zmusi do ich obrobienia :lol: