Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W sobotę byliśmy na zawodach jumpingowych z agility organizowanych przez Psią Farmę :razz:

fot.Amiśka

Przez co przypłaciliśmy przeziębieniem, ale za to było super z extra atmosferą :lol::loveu:

fot. rbw (Lucky w kwadracie)

Startowaliśmy w klasie "1" i z osobami w większości ,które biegały już na zawodach przez co mielismy ostrą konkurencje :cool3: Najtrudniejszą przeszkodą dla Nas był kwadrat... bądź człowieku mądry i zatrzymaj Bordera w kwadracie :lol::lol::lol: Jestem bardzo dumna z Luckiego bo mimo tego, że ma 6 miejsce :cool3: to skacząc na wysokosci large zwalił max. 2 tyczki ! :multi::multi::multi:
Pozatym brak treningów przez miesiąc robi niestety swoje i na rozgrzewce myślałam, że tor zostanie zniszczony przez mojego Bordera z silnikiem w tyłku :lol:

fot. rbw

Był to dobry wstęp do prawdziwych zawodów :multi: Mam nadzieje, że następnych zawodach pokażemy trochę wiecej ;) Nie mniej jednak impreza świetna, super udana i oczekujemy rychłej powtórki :evil_lol::evil_lol:

fot. rbw

Oczywiście wine za błedy ponosi właściciel :oops: który pomylił tor az dwa razy :oops::lol: Oczywiscie obiecuję szybką poprawę ;) Ponadto za nasz gorszy wynik odpowiada to,że zawracałam psa jezeli cos nam źle wyszło przez co były detki :oops: Jednak uważam, ze ważniejsze jest zawrócenie psa kiedy robi coś złego i poprawianie do bólu bez wgzlędu na płynący czas ;)

fot. rbw

Do zobaczenia na kolejnej takiej imprezie :loveu::loveu:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponadto za nasz gorszy wynik odpowiada to,że zawracałam psa jezeli cos nam źle wyszło przez co były detki :oops: Jednak uważam, ze ważniejsze jest zawrócenie psa kiedy robi coś złego i poprawianie do bólu bez wgzlędu na płynący czas ;-)

Ja uważam, że raczej zdecydowanie nie koniecznie :lol:

Gratulacje debiutu!! i do zobaczenia na zawodach jakiś :cool3:

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Ja uważam, że raczej zdecydowanie nie koniecznie :lol:

Gratulacje debiutu!! i do zobaczenia na zawodach jakiś :cool3:

Ja mam dokładnośc po tatusiu :lol::lol::lol:
Dziękuje i do zobaczenia :lol::lol::lol: :cool3::cool3::cool3:

A czy wy wiecie ,że ja chce isć na frisbee ze stanem pod gorączkowym... a wiecie co mi przeszkadza ? :eviltong: KAŁUŻE NA TRAWIE :mad::mad::mad:

Posted

Dynamique, a czemu Twój bannerek nie prowadzi do galerii? Skopiuj adres galerii z paska adresu przeglądarki, wejdź w swój profil, wybierz Edytuj Sygnaturę, kliknij na obrazku z podpisu, zostanie wtedy otoczony ośmioma punktami. Potem wybierz Insert Link, otworzy się formularzyk i wklej adres galerii. Kliknik OK i na końcu kliknij Zapisz sygnaturę. I wszystko :lol: Powodzenia.
A ja się piszę rwpb, a nie rbw.
Pozdrawiamy

• 4 weeks later...