Dynamique Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 W sobotę byliśmy na zawodach jumpingowych z agility organizowanych przez Psią Farmę :razz: fot.Amiśka Przez co przypłaciliśmy przeziębieniem, ale za to było super z extra atmosferą :lol::loveu: fot. rbw (Lucky w kwadracie) Startowaliśmy w klasie "1" i z osobami w większości ,które biegały już na zawodach przez co mielismy ostrą konkurencje :cool3: Najtrudniejszą przeszkodą dla Nas był kwadrat... bądź człowieku mądry i zatrzymaj Bordera w kwadracie :lol::lol::lol: Jestem bardzo dumna z Luckiego bo mimo tego, że ma 6 miejsce :cool3: to skacząc na wysokosci large zwalił max. 2 tyczki ! :multi::multi::multi: Pozatym brak treningów przez miesiąc robi niestety swoje i na rozgrzewce myślałam, że tor zostanie zniszczony przez mojego Bordera z silnikiem w tyłku :lol: fot. rbw Był to dobry wstęp do prawdziwych zawodów :multi: Mam nadzieje, że następnych zawodach pokażemy trochę wiecej ;) Nie mniej jednak impreza świetna, super udana i oczekujemy rychłej powtórki :evil_lol::evil_lol: fot. rbw Oczywiście wine za błedy ponosi właściciel :oops: który pomylił tor az dwa razy :oops::lol: Oczywiscie obiecuję szybką poprawę ;) Ponadto za nasz gorszy wynik odpowiada to,że zawracałam psa jezeli cos nam źle wyszło przez co były detki :oops: Jednak uważam, ze ważniejsze jest zawrócenie psa kiedy robi coś złego i poprawianie do bólu bez wgzlędu na płynący czas ;) fot. rbw Do zobaczenia na kolejnej takiej imprezie :loveu::loveu: Quote
Rottie Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 :loveu: :loveu: :loveu: Tylko pozazdrościć :loveu: Quote
Dynamique Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Dla tych co niewidzieli jeszcze the beściarskie fotki Eweliny :cool3: Łihihi Lucek ma stojące uszy :razz: CDN :loveu: Quote
Dynamique Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Chwila skupienia :loveu: Cóż za skok :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Biedna hopka :roll: Piłeczka :cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ponadto za nasz gorszy wynik odpowiada to,że zawracałam psa jezeli cos nam źle wyszło przez co były detki :oops: Jednak uważam, ze ważniejsze jest zawrócenie psa kiedy robi coś złego i poprawianie do bólu bez wgzlędu na płynący czas ;-) Ja uważam, że raczej zdecydowanie nie koniecznie :lol: Gratulacje debiutu!! i do zobaczenia na zawodach jakiś :cool3: Quote
Dynamique Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Paskuda_Bandzior napisał(a):Ja uważam, że raczej zdecydowanie nie koniecznie :lol: Gratulacje debiutu!! i do zobaczenia na zawodach jakiś :cool3: Ja mam dokładnośc po tatusiu :lol::lol::lol: Dziękuje i do zobaczenia :lol::lol::lol: :cool3::cool3::cool3: A czy wy wiecie ,że ja chce isć na frisbee ze stanem pod gorączkowym... a wiecie co mi przeszkadza ? :eviltong: KAŁUŻE NA TRAWIE :mad::mad::mad: Quote
rwpb Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Dynamique, a czemu Twój bannerek nie prowadzi do galerii? Skopiuj adres galerii z paska adresu przeglądarki, wejdź w swój profil, wybierz Edytuj Sygnaturę, kliknij na obrazku z podpisu, zostanie wtedy otoczony ośmioma punktami. Potem wybierz Insert Link, otworzy się formularzyk i wklej adres galerii. Kliknik OK i na końcu kliknij Zapisz sygnaturę. I wszystko :lol: Powodzenia. A ja się piszę rwpb, a nie rbw. Pozdrawiamy Quote
Kinia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 http://img72.imageshack.us/img72/2274/obraz440lq3wy8.jpg\ Po co zrzucać samą tyczke skoro można całą hopke? Quote
fuksowata Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Oooo moj ulubiony border collie ma wlasna galerie :D :loveu: Quote
Luzia15 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Boże, Lucky to cudo a nie pies! Jest wspaniały! :loveu: Bu$$$ka od nas! :loveu::loveu: :* **** :* Quote
Bartiśkowa_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Prześliczny jest :loveu:zdjęcia są super Quote
Dynamique Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Ojejku dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Trochę Nas nie było.. ale to raczej, dlatego, że nie mam czasu :shake: Wrzuta.pl - 15.02.09 FRISBEE Szczecińscy frisbee'maniacy :DD W roli głównej: Kropka (Bearded Collie), Pysia (Border Collie), Fuks (mix), Lucky (Border Collie) :oops::oops::oops: Quote
Luzia15 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Filmik świetny! Fajnie biegacie z frisbee. Też bym tak chciała, nauczyć Martiego. On nie chce na dworze łapać frisbee w pysk. :shake: Quote
aneczka23 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Śliczny piesek. Udał Ci się bardzo :loveu: Przejrzałam całą Galerię. Spore postępy macie, gratulację. My nie trenujemy agility, ale jestem pod wrażeniem http://img231.imageshack.us/img231/7717/obraz436rq2mo8.jpg będziemy zaglądać Quote
Dynamique Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Dziękuje :loveu: Obiecane foty (najpierw troche starych :diabloti:): Quote
BobowitaMW Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 http://img89.imageshack.us/img89/7733/s5002756.jpg Mam już dość tej sesji! :evil_lol: :eviltong: Śliczny Luck! :loveu: Quote
Feigned Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 jejku jakie cudo :loveu: zaznaczam sobie, będę odwiedzać przystojniaka :cool3: pozdrawiam! Quote
Kaya93 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Witam sie:loveu::loveu: http://img5.imageshack.us/img5/3084/s5002754.jpg jaki przystojniak:loveu::loveu: Quote
Jess Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 http://img89.imageshack.us/img89/9104/s5002755.jpg Boskie ... :) Quote
Recommended Posts