Dynamique Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Ciąg dalszy ;) Porównanie o NDPwR ciąg dalszy ;) Surykatka w ciele Bordera :eviltong: Porównanie o BOBa. Ta moją mina... "Hęę ?" :lol::lol::lol: Quote
Dynamique Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 I ostatnie dwa ;) Kocham to spojrzenie Lucka :wink::wink::wink: Oczekiwanie na wydanie karty :cunao: ->Koniec<- Tak w ramach małego offtopu... ta emotka: :cunao:jest bajerancka :lol: Quote
Foxowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 http://img140.imageshack.us/img140/8654/s5004216.jpg Pięknie :loveu: Quote
Feigned Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 też mi się ostatnio ta emotikona podoba :diabloti: Quote
nate Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 piękność borderowa :loveu: a ja jeszcze ci oficjalnie nie gratulowałam, więc gratuluję teraz, a w zasadzie to Lucky'emu :lol: Quote
Pusiakowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Hejoo :):) sliczne fotki :loveu: u nas fotki królika :cool3: Quote
Dynamique Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 nate napisał(a):piękność borderowa :loveu: a ja jeszcze ci oficjalnie nie gratulowałam, więc gratuluję teraz, a w zasadzie to Lucky'emu :lol: Dzięki :evil_lol: Wczoraj wysłałam elektronicznie wniosek o wydanie dyplomu Championa Polski ... dobrze, ze Aśka od Forresta mi powiedziała, ze da sie przez internet... bo do tej pory byłabym pewnaa,że muszę iść do związku :lol: Quote
fuksowata Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Dynamique napisał(a):Dzięki :evil_lol: Wczoraj wysłałam elektronicznie wniosek o wydanie dyplomu Championa Polski ... dobrze, ze Aśka od Forresta mi powiedziała, ze da sie przez internet... bo do tej pory byłabym pewnaa,że muszę iść do związku :lol: a widzisz jak czas zaoszczedzilas, zeby nie bylo, ze cie nie odwiedzam! musisz w nd byc na treningu badz w tyg pojsc z nami na glebokie, bo potrzebuje furminator gosi ktory masz , ty! Quote
metaxa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 To kiedy następna wystawa ??:diabloti::diabloti::razz: Quote
ewka i haker Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 metaxa napisał(a):To kiedy następna wystawa ??:diabloti::diabloti::razz: jaka wystawa:eviltong: kiedy zawody:cool3::lol: Quote
Kashdog Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Hej! Lucky jest cudowny :loveu: Zawsze marzyłam o BC :eviltong: Oczywiście będziemy zaglądać xD Quote
Dynamique Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 fuksowata napisał(a):a widzisz jak czas zaoszczedzilas, zeby nie bylo, ze cie nie odwiedzam! musisz w nd byc na treningu badz w tyg pojsc z nami na glebokie, bo potrzebuje furminator gosi ktory masz , ty! A tak to mnie nie lubisz... zamiast się o mnie spytać to pytasz sie o furminator !!! :mad::placz::evil_lol: ewka i haker napisał(a):no no wystawca jeden:D gratulacje Dziękuje. Widze, że już na zawsze zdobyłam ksywe u ciebie "wystawca" ? :eviltong: metaxa napisał(a):To kiedy następna wystawa ??:diabloti::diabloti::razz: Jak futro odrośnie :lol::lol::lol: Ale chyba najblizej to Poznań w listopadzie :eviltong: Quote
Dynamique Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 ewka i haker napisał(a):jaka wystawa:eviltong: kiedy zawody:cool3::lol: Tym razem sie nie pomyliłaś. Mam nadzieje,że jakieś w najbliższym czasie. W tym miesiącu wszystko odpada - rodzice tłumaczą się brakiem kasy :shake: Ale we wrzesniu kto wie... Po urodzinach i wogóle :evil_lol: Kashdog napisał(a):Hej! Lucky jest cudowny :loveu: Zawsze marzyłam o BC :eviltong: Oczywiście będziemy zaglądać xD Hej. Zapraszamy często :cool3: Quote
ewka i haker Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 a co jest we wrzesniu? wystawca wystawca trala lala Quote
Feigned Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 też bym se chętnie jakieś nowe foty pięknego Lucky'ego obejrzała :razz::loveu: Quote
Dynamique Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Moze jutro coś będzie. Bo pogoda marna... ja mam tylko stary kilkusekundowy filmik [robiony miesiąc temu] z naszymi flipami :cool3::lol: Quote
Dynamique Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 ewka i haker napisał(a):a co jest we wrzesniu? wystawca wystawca trala lala Ale masz ucieche z tego wystawcy :eviltong::eviltong::eviltong: [biedny wystawca :cool3::lol:] Quote
Feigned Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Dynamique napisał(a):Moze jutro coś będzie. Bo pogoda marna... ja mam tylko stary kilkusekundowy filmik [robiony miesiąc temu] z naszymi flipami :cool3::lol: mnie filmik zadowoli :cool3: Quote
Dynamique Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Feigned napisał(a):mnie filmik zadowoli :cool3: Kilku sekundowy ? :lol: Quote
Feigned Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Dynamique napisał(a):Kilku sekundowy ? :lol: zawsze to coś :evil_lol: Quote
Dynamique Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Ok to chwila... już się robi :cool3::lol: Quote
Dynamique Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Wrzuta.pl - Czerwiec '09 Flipy ;)) Zobacz jaki piękny :lol!::lol!::megagrin: Quote
Feigned Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Dynamique napisał(a):Wrzuta.pl - Czerwiec '09 Flipy ;)) Zobacz jaki piękny :lol!::lol!::megagrin: ale fajnie, bez kitu :loveu: może ja swojego tak nauczę? haha :evil_lol: Quote
Recommended Posts