Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ostatnie dwa ;)

Kocham to spojrzenie Lucka :wink::wink::wink:

Oczekiwanie na wydanie karty :cunao:

->Koniec<-

Tak w ramach małego offtopu... ta emotka: :cunao:jest bajerancka :lol:

Posted

piękność borderowa :loveu: a ja jeszcze ci oficjalnie nie gratulowałam, więc gratuluję teraz, a w zasadzie to Lucky'emu :lol:

Posted

nate napisał(a):
piękność borderowa :loveu: a ja jeszcze ci oficjalnie nie gratulowałam, więc gratuluję teraz, a w zasadzie to Lucky'emu :lol:

Dzięki :evil_lol:

Wczoraj wysłałam elektronicznie wniosek o wydanie dyplomu Championa Polski ... dobrze, ze Aśka od Forresta mi powiedziała, ze da sie przez internet... bo do tej pory byłabym pewnaa,że muszę iść do związku :lol:

Posted

Dynamique napisał(a):
Dzięki :evil_lol:

Wczoraj wysłałam elektronicznie wniosek o wydanie dyplomu Championa Polski ... dobrze, ze Aśka od Forresta mi powiedziała, ze da sie przez internet... bo do tej pory byłabym pewnaa,że muszę iść do związku :lol:

a widzisz jak czas zaoszczedzilas, zeby nie bylo, ze cie nie odwiedzam!

musisz w nd byc na treningu badz w tyg pojsc z nami na glebokie, bo potrzebuje furminator gosi ktory masz , ty!

Posted

fuksowata napisał(a):
a widzisz jak czas zaoszczedzilas, zeby nie bylo, ze cie nie odwiedzam!

musisz w nd byc na treningu badz w tyg pojsc z nami na glebokie, bo potrzebuje furminator gosi ktory masz , ty!

A tak to mnie nie lubisz... zamiast się o mnie spytać to pytasz sie o furminator !!! :mad::placz::evil_lol:

ewka i haker napisał(a):
no no
wystawca jeden:D
gratulacje

Dziękuje. Widze, że już na zawsze zdobyłam ksywe u ciebie "wystawca" ? :eviltong:

metaxa napisał(a):
To kiedy następna wystawa ??:diabloti::diabloti::razz:

Jak futro odrośnie :lol::lol::lol: Ale chyba najblizej to Poznań w listopadzie :eviltong:

Posted

ewka i haker napisał(a):
jaka wystawa:eviltong:
kiedy zawody:cool3::lol:

Tym razem sie nie pomyliłaś. Mam nadzieje,że jakieś w najbliższym czasie. W tym miesiącu wszystko odpada - rodzice tłumaczą się brakiem kasy :shake: Ale we wrzesniu kto wie... Po urodzinach i wogóle :evil_lol:

Kashdog napisał(a):
Hej!
Lucky jest cudowny :loveu: Zawsze marzyłam o BC :eviltong:
Oczywiście będziemy zaglądać xD

Hej. Zapraszamy często :cool3:

Posted

ewka i haker napisał(a):
a co jest we wrzesniu?
wystawca wystawca trala lala

Ale masz ucieche z tego wystawcy :eviltong::eviltong::eviltong:
[biedny wystawca :cool3::lol:]

Posted

Dynamique napisał(a):
Moze jutro coś będzie. Bo pogoda marna... ja mam tylko stary kilkusekundowy filmik [robiony miesiąc temu] z naszymi flipami :cool3::lol:

mnie filmik zadowoli :cool3: