BobowitaMW Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 fuksowata napisał(a):Odpoczywaja, po zabawie ze mna :evil_lol: Po zabawie z Tobą to mają traumę! :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Hej pierwszy raz :loveu:. sliczny Lucky :loveu:. Uwielbiam bordery :p http://img520.imageshack.us/img520/5120/s5004146.jpg slodziutko! :loveu: zapraszamy do nas :) Quote
fuksowata Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 BobowitaMW napisał(a):Po zabawie z Tobą to mają traumę! :eviltong: What? :crazyeye: Po zabawie ze mna bordery sa padniete, traumy nie zauwazylam, ale niech sie jakis psi psycholog wypowie :evil_lol: A zmeczony pies to szczesliwy pies - border to tez pies :evil_lol: Quote
BobowitaMW Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 fuksowata napisał(a):What? :crazyeye: Po zabawie ze mna bordery sa padniete, traumy nie zauwazylam, ale niech sie jakis psi psycholog wypowie :evil_lol: A zmeczony pies to szczesliwy pies - border to tez pies :evil_lol: Fakt, może trauma to złe słowo. Wyrażę swą myśl w większej ilości słów :eviltong: Po zabawie z Tobą bordery (inne pieski również) są skołowane i nie wiedzą kto tak na prawdę jest ich właścicielem. :lol: :eviltong: Czyż to nie trauma? :lol: Quote
Dynamique Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Rottie napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Za to (nie wiem dlaczego) Sheilę często ludzie nazywają psem (pomimo tego, że jest drobna i nawet "z pyska widać, że to suka"), a Jamala nazywają sunią (pewnie przez brak jajeczek :evil_lol:). Biedne są te nasze psy :lol::smhair2::lol: Quote
Dynamique Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 BobowitaMW napisał(a):Fakt, może trauma to złe słowo. Wyrażę swą myśl w większej ilości słów :eviltong: Po zabawie z Tobą bordery (inne pieski również) są skołowane i nie wiedzą kto tak na prawdę jest ich właścicielem. :lol: :eviltong: Czyż to nie trauma? :lol: Potwierdzone dowodami patrz przykład Miki & Luckiego :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Dynamique Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Pusiakowa']Hej pierwszy raz :loveu:. sliczny Lucky :loveu:. Uwielbiam bordery :p http://img520.imageshack.us/img520/5120/s5004146.jpg slodziutko! :loveu: zapraszamy do nas :) Hej, hej :razz: Już do was wpadamy ;) Quote
Feigned Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 nie wiem jak to się stało, ale wypadliście mi z subskrypcji :shake: ale już wsio nadrobione, zdjęcia obejrzane, gratuluję wyników wystawy! :multi: i czekam na więcej zdjęć. :loveu: ostatnio strasznie podobają mi się bordery i aussie.. :cool3: Quote
Dynamique Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Feigned napisał(a):nie wiem jak to się stało, ale wypadliście mi z subskrypcji :shake: ale już wsio nadrobione, zdjęcia obejrzane, gratuluję wyników wystawy! :multi: i czekam na więcej zdjęć. :loveu: ostatnio strasznie podobają mi się bordery i aussie.. :cool3: Hejo :razz: Mi też sie podobają aussie :eviltong::loveu: Quote
Dynamique Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Dzisiaj jedziemy na pokazy agility w Wielgowie ! :multi: [Karolina dzieki za zaproszenie ! :wink::wink::bigcool:] Wiec myśle, że Elwira się postara i będzie duuuużo fotek :bigcool::jumpie: Quote
Kinia Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 O to ja sobie poczekam na te agilitowe fotki! Powodzenia na pokazach! Quote
cockermaister Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Lucky jest śliczny :loveu::loveu: zapraszamy do nas :loveu::lol::cool3: Quote
BellaLab Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Witamy :lol: Lucky jest piękny:loveu: Powodzenia na pokazach! Quote
Pusiakowa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Hej! :multi: powodzenia na pokazach ;) . i czekamy na fotki :multi: Quote
Dynamique Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Podsumowując pokazy: straciliśmy smycz :shake: gdzieś zagineła "w akcji". Wiec muszę kupić komplet, bo niestety obroża się również rozleciała :roll: Miałam wcześniej z Froga i bardzo mi się podobały, ale widze, ze już nikt nie sprzedaje tego na Allegro,a rok temu było tego od zawalenia ! A naprawdę są super :-(:-(:-( Z Luckiem pobiegliśmy na lajcie... posżły ze 3 tyczki,bo oczywiście - brak kontaktu z psem. Nie wiem czemu, ale na pokazach zawsze jestem na luzie, nie skupiam się i nie zależy mi , aby wypaść dobrze i takie są efekty :lol: Po pokazach wybraliśmy się z członkami Psiej farmy & HOP-a na małego grilla, rzucaliśmy deklami i wogóle było super ! :loveu: Chciałam podziękować Karolinie i całemu FAST DOGS za zaproszenie Nas na pokazy i świetną zabawe ! Bożence [Amiśce] za to, że zawiozła Nas na pokazy i spowrotem i wogóle za miło spędzony czas w samochodzie [szczególnie za rozprawianie na temat jamników i ich pomysłów (Sasanka potrafi włączać światła awaryjne :eviltong:)] i całej Psiej Farmie: Dianie, Kasi [wkońcu Lucek mógł się poczuć jak owca i zostać zagoniony przez prawdziwego pasącego Bordera :lol:], Maćkowi [za użyczenie dekli :eviltong:] i wogóle wszystkimza wspaniała atmosfere ! :loveu::loveu::loveu: Mam nadzieje, że niedługo będa jakieś fotki :razz: Quote
Pusiakowa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Pewnie znajdziesz fajne komplety ;). ciesze sie, ze sie fajnie bawiliscie :p . teraz czekamy na foty :D:D. Ucaluj Luckiego :loveu: Quote
Feigned Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 hej Wam :loveu: ps. tutaj są jakieś obroże z Froga http://www.futrzakowo.pl/index.php?prod_name=frog&search=OK&search=OK ;pp Quote
Dynamique Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Feigned napisał(a):hej Wam :loveu: ps. tutaj są jakieś obroże z Froga Futrzakowo.pl - sklep dla miłośników zwierząt ;pp Dzieki !!!!! :wink::wink::Rose::Rose::Rose: Quote
Dynamique Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Oto fotki [jak narazie tylko z portalu Wielgowa :razz:]: 3/5 Quote
BellaLab Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 http://www.lucky-sfora.yoyo.pl/wielgowo/x5.jpg cudny:loveu::loveu::loveu: Quote
Kinia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 http://www.lucky-sfora.yoyo.pl/wielgowo/x4.jpg Super! Quote
Recommended Posts