Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Po zabawie z Tobą to mają traumę! :eviltong:

What? :crazyeye: Po zabawie ze mna bordery sa padniete, traumy nie zauwazylam, ale niech sie jakis psi psycholog wypowie :evil_lol:

A zmeczony pies to szczesliwy pies - border to tez pies :evil_lol:

Posted

fuksowata napisał(a):
What? :crazyeye: Po zabawie ze mna bordery sa padniete, traumy nie zauwazylam, ale niech sie jakis psi psycholog wypowie :evil_lol:

A zmeczony pies to szczesliwy pies - border to tez pies :evil_lol:

Fakt, może trauma to złe słowo. Wyrażę swą myśl w większej ilości słów :eviltong: Po zabawie z Tobą bordery (inne pieski również) są skołowane i nie wiedzą kto tak na prawdę jest ich właścicielem. :lol: :eviltong: Czyż to nie trauma? :lol:

Posted

Rottie napisał(a):
:roflt::roflt::roflt: Za to (nie wiem dlaczego) Sheilę często ludzie nazywają psem (pomimo tego, że jest drobna i nawet "z pyska widać, że to suka"), a Jamala nazywają sunią (pewnie przez brak jajeczek :evil_lol:).

Biedne są te nasze psy :lol::smhair2::lol:

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Fakt, może trauma to złe słowo. Wyrażę swą myśl w większej ilości słów :eviltong: Po zabawie z Tobą bordery (inne pieski również) są skołowane i nie wiedzą kto tak na prawdę jest ich właścicielem. :lol: :eviltong: Czyż to nie trauma? :lol:

Potwierdzone dowodami patrz przykład Miki & Luckiego :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

nie wiem jak to się stało, ale wypadliście mi z subskrypcji :shake:
ale już wsio nadrobione, zdjęcia obejrzane, gratuluję wyników wystawy! :multi:
i czekam na więcej zdjęć. :loveu:
ostatnio strasznie podobają mi się bordery i aussie.. :cool3:

Posted

Feigned napisał(a):
nie wiem jak to się stało, ale wypadliście mi z subskrypcji :shake:
ale już wsio nadrobione, zdjęcia obejrzane, gratuluję wyników wystawy! :multi:
i czekam na więcej zdjęć. :loveu:
ostatnio strasznie podobają mi się bordery i aussie.. :cool3:

Hejo :razz: Mi też sie podobają aussie :eviltong::loveu:

Posted

Dzisiaj jedziemy na pokazy agility w Wielgowie ! :multi:
[Karolina dzieki za zaproszenie ! :wink::wink::bigcool:]

Wiec myśle, że Elwira się postara i będzie duuuużo fotek :bigcool::jumpie:

Posted

Podsumowując pokazy:
straciliśmy smycz :shake: gdzieś zagineła "w akcji". Wiec muszę kupić komplet, bo niestety obroża się również rozleciała :roll:
Miałam wcześniej z Froga i bardzo mi się podobały, ale widze, ze już nikt nie sprzedaje tego na Allegro,a rok temu było tego od zawalenia ! A naprawdę są super :-(:-(:-(

Z Luckiem pobiegliśmy na lajcie... posżły ze 3 tyczki,bo oczywiście - brak kontaktu z psem. Nie wiem czemu, ale na pokazach zawsze jestem na luzie, nie skupiam się i nie zależy mi , aby wypaść dobrze i takie są efekty :lol:

Po pokazach wybraliśmy się z członkami Psiej farmy & HOP-a na małego grilla, rzucaliśmy deklami i wogóle było super ! :loveu:
Chciałam podziękować Karolinie i całemu FAST DOGS za zaproszenie Nas na pokazy i świetną zabawe ! Bożence [Amiśce] za to, że zawiozła Nas na pokazy i spowrotem i wogóle za miło spędzony czas w samochodzie [szczególnie za rozprawianie na temat jamników i ich pomysłów (Sasanka potrafi włączać światła awaryjne :eviltong:)] i całej Psiej Farmie: Dianie, Kasi [wkońcu Lucek mógł się poczuć jak owca i zostać zagoniony przez prawdziwego pasącego Bordera :lol:], Maćkowi [za użyczenie dekli :eviltong:] i wogóle wszystkimza wspaniała atmosfere ! :loveu::loveu::loveu:

Mam nadzieje, że niedługo będa jakieś fotki :razz: