Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ło ile Lakusiowych fot:loveu::loveu::loveu:
A ile fanów siedzi na widowni :evil_lol::eviltong:

http://lh4.ggpht.com/_jLmnDPwACC8/Sibd4d7o_7I/AAAAAAAAErI/LBKE0kdGBW8/s512/P1020090_800x600.JPG matko jak ja bym chciła, żeby tak moja Majka umiała:roll::p tyle razy z nią próbowałam, to ona sie tego boi, kuli ogon i ucieka w przeciwną strone:roll:

http://lh3.ggpht.com/_jLmnDPwACC8/SibdvmHSo_I/AAAAAAAAEqg/2d8r3WRluDA/s512/P1020069_800x600.JPG:loveu::loveu::loveu:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dynamique napisał(a):
Dziękujemy :loveu: Moze jutro będa jakieś filmiki jak Gośka weźmie aparat na trening i porobi :razz:

A moze wezmie dopiero na niedziele, istnieje takie prawdopodobienstwo :P

Posted

[quote name='Kaya93']
http://lh4.ggpht.com/_jLmnDPwACC8/Sibd4d7o_7I/AAAAAAAAErI/LBKE0kdGBW8/s512/P1020090_800x600.JPG matko jak ja bym chciła, żeby tak moja Majka umiała:roll::p tyle razy z nią próbowałam, to ona sie tego boi, kuli ogon i ucieka w przeciwną strone:roll:

Nie wszystko od razu. Najpierw musisz psa nakręcić rollerami a później można zacząć bawić się talerzykiem inaczej .

Ładne fotki :).

Dominika a Ty byś nie chciała przyjechać do nas na zbiórkę pieniędzy dla chorego dziecka? Jeszcze nie znam dobrze terminu, ale jakoś pod koniec roku szkolnego.

Posted

Witamy się :loveu: Jak tu pięknie :loveu::loveu:

Prześliczny Lucky - jak wszystkie Lki ze Sfory :cool3:

Będziemy zaglądać częściej do Waszej borderkowej galerii :loveu::multi:

Posted

Jak już pisałam w galerii Kikowej. Na zawodach bateria słabła. Dziś robiłam foty tęczy i całkowicie ją wyczerpałam. Z przyczyn choroby mego szylusia nie miałam czasu naładować. Naładuję jutro, więc aparat będzie w niedzielę, a potem 11 i 13 (13 wyjeżdżam z klasą, ale na trening przyjdę i tak :evil_lol:). 14 mnie nie ma :placz: .

Posted

Dominika a Ty byś nie chciała przyjechać do nas na zbiórkę pieniędzy dla chorego dziecka? Jeszcze nie znam dobrze terminu, ale jakoś pod koniec roku szkolnego.

Jak będziesz coś wiedzieć to napisz ! :cool3: Tylko please nie pierwszy weekend lipca - wystawa ;)

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Witamy się :loveu: Jak tu pięknie :loveu::loveu:

Prześliczny Lucky - jak wszystkie Lki ze Sfory :cool3:

Będziemy zaglądać częściej do Waszej borderkowej galerii :loveu::multi:

Dzięujemy :loveu: Znasz wiecej eLek ? :smilecol:

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Jak już pisałam w galerii Kikowej. Na zawodach bateria słabła. Dziś robiłam foty tęczy i całkowicie ją wyczerpałam. Z przyczyn choroby mego szylusia nie miałam czasu naładować. Naładuję jutro, więc aparat będzie w niedzielę, a potem 11 i 13 (13 wyjeżdżam z klasą, ale na trening przyjdę i tak :evil_lol:). 14 mnie nie ma :placz: .

Łeeee :shake:

Posted

Dynamique,
osobiście nie znam ale ciągle śledzę - od początków galerię Weny,Libry też i ogólnie widząc wszystkie zdjęcia miotu to strasznie mi się podoba.

To są takie bordery,bordery a nie jakieś śmiszne szczurki :evil_lol: [bez urazy oczywiście - takie też kocham :loveu: One są podobne do tak troche do psów z Big Grandy ,które miałam okazję wytarmosić - są większe od np.NNLek :razz:]

Doobra bo pewnie nie rozumnie to napisałam - późno już :evil_lol::diabloti:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Dynamique,
osobiście nie znam ale ciągle śledzę - od początków galerię Weny,Libry też i ogólnie widząc wszystkie zdjęcia miotu to strasznie mi się podoba.

To są takie bordery,bordery a nie jakieś śmiszne szczurki :evil_lol: [bez urazy oczywiście - takie też kocham :loveu: One są podobne do tak troche do psów z Big Grandy ,które miałam okazję wytarmosić - są większe od np.NNLek :razz:]

Doobra bo pewnie nie rozumnie to napisałam - późno już :evil_lol::diabloti:

Aaaa ;) Myślałam, że może jakieś znasz. Wene i Libre też znam. Przez krótki okres pisałam z właścicielami Luny i Lottie. :razz:

Posted

Hej, hej! Leniu okropny!:evil_lol:Bylo trzeba zadzwonic, to bm Lucka wziela, nawet Aneta dzis powiedziala, ze musze miec takiego psa jak Freja, bo sie z Fuksem zamecze badz jego zamecze :evil_lol:

Posted

fuksowata napisał(a):
A jakby inaczej, odstawilabym w aucie u Anety scene pod tytulem, ja chce do Lucka, jak nie podjedziem po iego to ja wysiadam, skacze z mostu i koniez z championem w psim ranczu , i Aneta na pewno by ze mna po Lucka podjechala, najwyzej popukalaby sie w czolo :evil_lol:

Hahahahaha :lol::lol::lol::lol: Padłam ! :lol:

Posted

Dynamique napisał(a):
Ta jasne xd Przyjechałabyś do mnie po niego ? :lol:

A jakby inaczej, odstawilabym w aucie u Anety scene pod tytulem, ja chce do Lucka, jak nie podjedziem po iego to ja wysiadam, skacze z mostu i koniez z championem w psim ranczu , i Aneta na pewno by ze mna po Lucka podjechala, najwyzej popukalaby sie w czolo :evil_lol:

Posted

Agata_Roki napisał(a):

wena i Libra są małe i smiszne szczurki akurat :evil_lol:

Posted

Agata_Roki napisał(a):

a jakiej wielkości są bordery z NNL?

Posted

gubis napisał(a):
a jakiej wielkości są bordery z NNL?

No nie wiem czy wieksze :P Jakbyscie zobaczyli nasza klubowa Freje :loveu: z NNL, wieksza od Lucka jest :cool3:
A bordery z NNL sa jak inne bordery - czyli rozne :D:D:D haha

Ale wiedza zablysnelam :diabloti:

Posted

wena i Libra są małe i smiszne szczurki akurat :evil_lol:

Mi tam się podobają :evil_lol: Szczurki są fajne :evil_lol::loveu:

No nie wiem czy wieksze :P Jakbyscie zobaczyli nasza klubowa Freje :loveu: z NNL, wieksza od Lucka jest :cool3:
A bordery z NNL sa jak inne bordery - czyli rozne :-D:-D:-D haha

Dobra, dobra Kinga... popisałaś się wiedzą odpowiadającą przyszłemu właścicielowi BC haha :lol::evil_lol:
A tak poza tym kiedy ostatnio widziałam Freye była małym szczunkiem wielkości bardzo małej :lol:

Posted

Dynamique napisał(a):
Mi tam się podobają :evil_lol: Szczurki są fajne :evil_lol::loveu:

Dobra, dobra Kinga... popisałaś się wiedzą odpowiadającą przyszłemu właścicielowi BC haha :lol::evil_lol:
A tak poza tym kiedy ostatnio widziałam Freye była małym szczunkiem wielkości bardzo małej :lol:

Bo Ty nie widzialas jej teraz! Ona jest wieeeeelka :crazyeye: Ale jaka przekochana :) Ostatnio na treningu ja molestowalam - pileczka :D

A jak :D Zdalam egzamin na wlasciciela BC?

Posted

fuksowata napisał(a):
Bo Ty nie widzialas jej teraz! Ona jest wieeeeelka :crazyeye: Ale jaka przekochana :) Ostatnio na treningu ja molestowalam - pileczka :D

A jak :D Zdalam egzamin na wlasciciela BC?

W roli sprostowania... ty molestujesz wszystkie Bordery :lol:

Posted

Dynamique napisał(a):
W roli sprostowania... ty molestujesz wszystkie Bordery :lol:

oj prosze Cie nie przesadzaj! Jak mialam Zu u siebie na te pare dni to uwierz mi , ze ona nie czula sie ani molestowana ani wkorzystywana :eviltong: Jednie troche zmeczona :cool3: Ale ona jeszcze nie byla przyzwyczajona do ciezkiej pracy , tak jak moj Fuksio :)
Inna sprawa, ze Lucek tez po zabawie ze mna pada , jakies przereklamowane te bordery sa :evil_lol:
Inaczej ma sie sprawa z Fuksikami, mam psa dwa lata i moj pies jeszcze zyje:) Ale one bardzo wtrzymale sa :evil_lol:

Posted

fuksowata napisał(a):
oj prosze Cie nie przesadzaj! Jak mialam Zu u siebie na te pare dni to uwierz mi , ze ona nie czula sie ani molestowana ani wkorzystywana :eviltong: Jednie troche zmeczona :cool3: Ale ona jeszcze nie byla przyzwyczajona do ciezkiej pracy , tak jak moj Fuksio :)
Inna sprawa, ze Lucek tez po zabawie ze mna pada , jakies przereklamowane te bordery sa :evil_lol:
Inaczej ma sie sprawa z Fuksikami, mam psa dwa lata i moj pies jeszcze zyje:) Ale one bardzo wtrzymale sa :evil_lol:

Dobra, dobra... podziwiam Fuksa ! Mojego to męczysz wprost do upadłego... więc teraz bede Cie unikac na treningach ! :lol::evil_lol: