Jump to content
Dogomania

O której godzinie rano wstaje Twoj pies?  

462 members have voted

1. 1. O której godzinie rano wstaje Twoj pies?

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniale pytanie ;)

Ciezko okresli,to zalerzy od pory roku. Latem zazwyczaj 5 rano (potem praktycznie caly dzien spi i budzi sie w nocy).
Zima o.k 6,7.

Nigdy nie wstaje z moim psem. Przewaznie to on mnie budzi,swoim wyciem ;)

• 7 months later...
Posted

tak jak większośc z pierwszym domownikiem...chociąz chyba juz jej to weszło w krew bo nawet w weekend jak wszyscy spią to ona wstaje o 5 tak jak w tyg wstają moi rodzice...generalnie jest rannym ptaszkiem i daje mi pospać max do 8 pózniej zaczyna mi wpychać swój zimny nochal do ucha albo zaczyna mnie gryżc po włosach a jak nie reaguje to się na mnie kłądzie a spanie pod ponad 20 kgmowym psiurem który ci chucha w ucho nie jest przyjemnością;)

• 2 weeks later...
Posted

o to ja mam dobrze hehe
w weekend gdy maż nie idzie do pracy to haryś śpi tak długo jak my :evil_lol: czyli tak do 8 30, 9 00, grzecznie czeka, a nieraz jeszcze jemy śniadanie, aż ktoś sie ubierze i wtedy się cieszy, że wychodzi - szczeknie, skoczy itp.

a w normalne dni - mąż wywala go = nieraz wynosi :eviltong:, o 6 20 na krótki spacer, przed wyjściem do pracy, abym mogła sobie pospać (jestem na zwoln lek), a jak przyjdą to pieso leci z powrotem do swojego wyrka i śpi dopóki nie wstanę (8 30, 9 30) :loveu: kocham ich obu za to :multi: