Martach1 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Z tego co słyszałam to najwiecej będzie silków z polski jak się dowiem może wcześniej skąd będą psiaki to napisze napewno. Ja licze na hodowców z finlandi z którymi chce nawiązać bliższą znajomość:cool3: Quote
flashka-g Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Poznanie stawki tak nic nie zmieni.. sprawdze sobie w czwratek w katalogu. A my juz trenujemy i sie szykujemy pełna parą;) Piccolo taki maly psiak a ma osobistego handlera i osobistego groomera na wystawe;) Takim to dobrze:) Quote
Martach1 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Z wielką chęcią się z tobą spotkam. A piccola to sama szykuje na wystawy i wystawiam tak jak reszte moich psów. :p Co do czarka to jestem niemal pewna że będzie no i nasze psiaki. Z chodowli chluba oli będzie sunia w championach i piesek w otwartej, z terrierlandi niewiem które psiaki będą wystawiane, może się pojawi jakiś przedstawiciel mniejszej hodowli jeszcze.:lol: Natomiast stawke chciałabym znać bo szukam chodowców z zagranicy :cool3: szykuje się powoli do zakupu suni z zagranicy dlatego chciałabym znać nie tyle psy co hodowców którzy będą aby nawiązać blizszą znajomość. Będe wdzięczna jak dasz znać mi nawet sms-em na kom (6000 48 026) jakie hodowle się zjawią z zagranicy :razz: albo przyślij mi na pw numerek to zadzwonie:razz: Quote
flashka-g Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 zapomnialam...ze katalog jest dany na dany dzien:) wiec w czwartek nie beed miec piatkowego;) Quote
Martach1 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Ja sprubuje odebrać w piątek katalog na sobote bo jednak niedojade z moim SP. Sunia mi się wydrapała a takiej jej niepokarze. Słyszałam że jest możliwość kupienia katalogu z 4 dni ale niewiem czy można odebrać. Quote
Martach1 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 to są fotki z sesji zdjęciowej, Nasz Piccolo będzie w nowym Leksykonie ras psów :) a teraz fotki z poznania Nasz Piccolo zajął 3 miejsce w klasie championów http://img91.imageshack.us/img91/3126/pb100010nt7.jpg http://img90.imageshack.us/img90/3064/pb100011jv4.jpg Quote
jaszczurka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Piękne fotki i sliczny Piccolo :loveu: ale te 2 ostanie fotki sa ogromne :crazyeye: Trzeba je szybko zmniejszyc bo moderator bedzie zly :cool3: Quote
Recommended Posts