Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tego co słyszałam to najwiecej będzie silków z polski jak się dowiem może wcześniej skąd będą psiaki to napisze napewno.
Ja licze na hodowców z finlandi z którymi chce nawiązać bliższą znajomość:cool3:

Posted

Poznanie stawki tak nic nie zmieni.. sprawdze sobie w czwratek w katalogu.
A my juz trenujemy i sie szykujemy pełna parą;) Piccolo taki maly psiak a ma osobistego handlera i osobistego groomera na wystawe;) Takim to dobrze:)

Posted

Z wielką chęcią się z tobą spotkam. A piccola to sama szykuje na wystawy i wystawiam tak jak reszte moich psów. :p
Co do czarka to jestem niemal pewna że będzie no i nasze psiaki. Z chodowli chluba oli będzie sunia w championach i piesek w otwartej, z terrierlandi niewiem które psiaki będą wystawiane, może się pojawi jakiś przedstawiciel mniejszej hodowli jeszcze.:lol:
Natomiast stawke chciałabym znać bo szukam chodowców z zagranicy :cool3: szykuje się powoli do zakupu suni z zagranicy dlatego chciałabym znać nie tyle psy co hodowców którzy będą aby nawiązać blizszą znajomość. Będe wdzięczna jak dasz znać mi nawet sms-em na kom (6000 48 026) jakie hodowle się zjawią z zagranicy :razz: albo przyślij mi na pw numerek to zadzwonie:razz:

Posted

Ja sprubuje odebrać w piątek katalog na sobote bo jednak niedojade z moim SP. Sunia mi się wydrapała a takiej jej niepokarze.
Słyszałam że jest możliwość kupienia katalogu z 4 dni ale niewiem czy można odebrać.

• 4 weeks later...