flashka-g Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :p ma ktoś moze fotki z ringu silky z Opola? Wystawiałam tam psa w klasie otwartej a nie mam zadnej fotki na pamiatke. Bardzo mi zalezy. Jakby ktos cos miał bardzo prosze na priv lub mail i z gory slicznie dziekuje;) :multi: Quote
jaszczurka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 No i znowu cisza. Mozna pomyslec, ze wlascicele silkow z zalozenia dostaja bana ;) Co sie ktos pojawi, to znika po 1-2 postach :( :( Quote
Martach1 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 :lol: Ja wcale nieznikłam tyle że jestem ostatnio zajęta. i mam wieści o piccolu. Piccolo na wystawie w szczecinie w klasie championów zajął 2 lokate i res CACIB a na wystawie w Lubieszynie CWC, Najlepszy Pies w RAsie, BOB:lol: Teraz na nastepną wystawe wybieramy się do Kaliningradu:p W polsce będe z nim na wystawie: Chonice, Sopot, Toruń, Włocławek, Zielona Góra, Wrocław, Rostock w nimczech, no i Swiatowa Poznań, może jeszcze coś z zagranicy dojdzie :lol: Szkoda że jestem taka zajęta na wystawach że niemam jak robić fotek. Ale z Kaliningradu napewo jakieś zamieszcze Quote
jaszczurka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 To dobrze, ze nie zniklas ;) Ja co prawda o wystawach za bardzo nie pogadam bo my sie nie wystawiamy ale zdjecia chetnie poogladam ;) Quote
Martach1 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Niema sprawy. Zawsze można pogadać o czymś innym. Nie tylko wystawami człowiek żyje:lol: Quote
Recommended Posts