Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za powitanie i za miłe słowa.:calus: Ja jestem zachwycona tą rasą choć do niedawna nie miałam pojęcia o jej istnieniu. Marzyłam zawsze o Yorku ale jak poznałam bliżej Silky to mi przeszło (to marzenie o Yorku oczywiście). Mamy Rafie i jestem szczęśliwa:loveu:

Posted

To super mam nadzieje ze wkońcu ciś sie ruszy tutaj na forum :) i ze rasa stanie sie bardziej popularna :) :cool3: to super ze spodobała się tobie ta rasa i mam nadzieje ze takich ludzi bedzie coraz wiecej. Ja z chęcią zobacze Rafie :) przy najblizszej okazji :)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 7 months later...
Posted

Całkiem zaniedbałam topik:oops:
Rafulka niedawno kończyła roczek i m.in. przez ten czas była na spływie kajakowym, zaliczyła jedną wystawę. Wyniki super- WO, Najlepsze Szczenię, ale stresu było co nie miara:p

Wystawa-zdj. A. Cepowski

Posted

Sama prawda;)
Ja mam jakieś ciągoty do silków..kurcze, już sobie jakiś czas wmawiałam, że chyba nie chce bawić się w 3 rasę w swoim życiu, że lepiej mieć te 2 swoje rasy ( dalmatyńczyk i bokser ;) ) a kudłacza jakiegoś ze schroniska wziąć.

Ale wiem, że nawet jak wezmę, to i tak będę tęsknym okiem za silkami wodzić.
To jest chyba silniejsze ode mnie. :razz:

Haha, a poza tym, czytałam wspaniały blog hodowli Bonomiella ( Shar Pei od Bonomielli (FCI) ) i tam się doczytałam, że przez życie p. Hodowczyni przewijało się wiele ras ( rozłożone w czasie). wiec chyba nie będzie nic złego, jak i w moim życiu pojawi się kolejna rasa.

mam nadzieję...ale to niestety za ładnych kilka lat.

Z pewnością Wasza Księżniczka będzie już wspaniałą Inter championką:cool3:

Pozdrawiam.

p.S. I przepraszam za tego mojego filozoficznego posta nie an temat:oops:

Posted

Dlaczego nie na temat? Przecież o sileczkach piszemy;)
W moim życiu też przewinęło się wiele ras (typów) ale moim pierwszym psem był jamnik, moim marzeniem był York i znalazłam rasę która ma te dwie w sobie ( :evil_lol:w moich oczach). Teraz mam jeszcze ON i choruję na Doga Niemieckiego... może w dalekiej przyszłości...

Jak dowiedziałam się o istnieniu Silków to wpadłam w jakiś trans, cały czas siedziałam w necie i szukałam info o rasie. Natknęłam się wtedy na str. wspaniałej hodowli i na dodatek urodziły się tam szczeniaki:multi: i wpadłam na dobre:lol:
Myślę że jak czegoś bardzo pragniemy i robimy wszystko by to osiągnąć to prędzej czy później dotrzemy do celu. Życzę Ci by stało się to prędzej bo to wspaniałe pieski.
Pozdrowionka

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Carry napisał(a):
Witamy XD
Ale śliczna suniulka :loveu:

No i w końcu znaleźliśmy jakiegoś ziomka z naszych rejonów:multi:

Witam,
dziękuję
i napisz skąd jesteś i masz też Silka?

Posted

No nie mam Silka, ale mam dwa kundelki (w moim podpisie ich galeria :cool3:)

Nie wiem czy kojarzysz Przechlewo bądź Miastko, mieszkam w tych rejonach (Koczała).

Posted

Odwiedziłam już Twoją galerię i masz wspaniałe pieski:loveu:
A miejsce pewnie że kojarzę z w Koczale jest piękne jezioro. Na ten weekend jedziemy do Kiełpina więc te rejony nie są mi obce;)