mortikia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Cześć i czołem ;-) Przedstawiam Wam nasze malamuty i małe malamuciątka... :p Apacz z Klanu Wydry (reproduktor, CWC) Sheryf Wioska Inuitów (CWC) Chłopaki razem :) Quote
mortikia Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 I suczki: Shakira Wioska Inuitów (Suka hodowlana, 2x CWC, Mistrzostwo Polski'07) Milka z Howerli "Happy" (pies dogoteraputa) E'Skya z Indiańskiej Wioski (pies dogoterapeuta, Best Puppy, Zwyc.Mł, Naj.Junior w Rasie) Quote
mortikia Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Przedstawię Wam również niektóre z malamutów urodzonych w naszej hodowli: AS-KO-LAH ANURI (Suka hod., Best Puppy, 3x Zwyc.Mł, CWC) CHAMAN CHOGUN (Best Puppy, Zwyc. Mł.) Quote
Princess_York Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ale śliczne :loveu: :loveu: :loveu: ostatnia cudowna :loveu: U mnie kiedys też był jeden :roll: Wielkoludka :evil_lol: Quote
mortikia Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Oj śliczne śliczne :) Teraz malamuty mają przerwę od treningów. We wrześniu ruszamy od nowa. Nasze wszystkie malamuty mają championaty na ukończeniu. Nowe fotki są na stronie TUTAJ ;) Quote
przeszlus Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Eureka jest przesłodka. a tak na marginesie to myślałem ża z klanu wydry to są husky Quote
mortikia Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 W takim razie zapraszam Cie na strone www.klanwydry.blog.onet.pl :) Quote
mortikia Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 W takim razie zapraszam Cie na strone www.klanwydry.blog.onet.pl :) Quote
przeszlus Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Jeden gość na forum o husky napisałe że jego husky jest z: Piesek jest z Warszawy ( Z Klanu Wydry) po rodzicach matka Maxima z Leśnego Traktu o: 3x CWC a ojciec Best Male Non-Stop Fire Eskimoski Domek... Quote
mortikia Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Moglbys mi napisac na jakim forum i podac link? ;-) Moze byc na pw. Quote
Recommended Posts