Iza i CTR Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 A ja z zupelnie innej beczki. Buniucha jedzie w tym roku do Czaplinka jako weteran ! Moja suka, ktorej juz mialo nie byc na swiecie jeszcze powalczy :). Quote
nane Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Iza i CTR napisał(a):A ja z zupelnie innej beczki. Buniucha jedzie w tym roku do Czaplinka jako weteran ! Moja suka, ktorej juz mialo nie byc na swiecie jeszcze powalczy :). to świetnie :thumbs: ja też będę w Czaplinku ;) fantka napisał(a):Nane, dzięki!!! Pomysł świetny:multi: Spróbuję zastosować!!! nie ma za co i polecam sie na przyszłość ;) Quote
bajadera Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Iza, ja Ci strasznie zazdraszczam tego Czaplinka ! Tam podobno są cudowne wystawy. I będzie mnóstwo przemiłych ludzi ! Pochwalę się, ze Frodo 5 maja był trzeci w BIS weteranów dnia na wystawie międzynarodowej w Łodzi. I ja rok temu prawie byłam zdecydowana ciachnąć mu jaja, czekałam do światówki tylko (z powodów zdrowotnych). Teraz jest zdrów jak ryba, wczoraj miał pełne badania krwi i wyniki ma jak młody zrowy okaz. Fantka, nigdy czegoś takiego nie miałam, choć różne rzeczy przerabiam z psami. Teraz Bungo ma na przykład piasek w moczu i muszę mu zrobić USG, czy jakieś większe kamyki się nie odłożyły. Suka wychodzi na prostą. Trzustka wróciła do normy, a i na razie nie widać, aby wycięty guz coś po sobie pozostawił. Jak minie pół roku bez wznowienia, to wyjdzie całkiem na prostą ! Quote
fantka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Sirion, gratulacje!!! Weteran nieźle się trzyma!!! Trzymałam kciuki za Sandrę i cieszę się, że u niej wszystko wraca do normy. Niestety Tales jest bardzo kochliwy i strasznie przeżywa ten cieczkowy okres. Nasza wina, że przeoczyliśmy początek choróbska. :oops: Teraz ma już porządne zapalenie i musi brać antybiotyki. Quote
nane Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Iza i CTR napisał(a):A w Czaplinku rzeczywiscie jest super. Dodatkowo w tym roku jedziemy tam jako glowny sponsor (tak sie skromnie pochwale :), a co tam). Jedziemy tam odpoczac z obydwoma sukami. A osrodek jest w 100% zajety, wiec coraz wiecej chetnych przyjezdza na ten piknik :). nie powiem kto brał czynny udział aby załatwić żebyście byli oficjanym sponsorem ;) Quote
Iza i CTR Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 A my wrocilismy wczoraj z Czaplinka. Buniusia jako za. rasy i I BIS weteranow:). Dostala przepiekny opis. W CZaplinku bylo jak zawsze super :). Na dzien dobry skajka ustawila mlodego i nadpobudliwego CTR-a kolezanki, ktory sial postrach wsrod westow. Buniucha, jako ze czarnych sie nie boi, dala mlodemu niezla szkole :). Waleczne serducha w tych skajowych cialkach. Co prawda w niedziele po poludniu nie chciala juz isc na ring honorowy i pokazac sie na BIS, ale jakos mi sie ja udalo tam dociagnac. Quote
bajadera Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [FONT=Georgia]Gratulacje dla Buni !:calus:[/FONT] :cool2: :sweetCyb: Quote
Recommended Posts