Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczna ta Funny Bunny ;) A jaki boski sealyham wygrał BIS i Grupę 3 :loveu:

Karolina ma już potwierdzenie na Warszawę i nie dosć że wystawa jest 13 to mój Bingo ma nr katalowowy 1313 :angryy: :evil_lol:

Posted

Kinga ja też dostałam, oczywiście 1314 ;) i właśnie też w domu zwróciliśmy uwagę, że Bingo 1313 :D :D czyli 3 razy 13, będzie dobrze!! :)

A ja, stara baba zaczęłam ze Szczotą agility... no i tu zaskoczenie- nie jest różowo- najpierw poszłam z całym stadem i siostrą, coby ćwiczyła z kundlicą- no i okazało się, że kundlica uciekała jej do mnie, a Szczota... do szarych :o najbardziej cieszyła się Małą, która szurnęła z rozpędu parę razy do tunelu (co przy jej wzroście jest dość imponujące) i w ogóle była zachwycona- dziwne że po tylu latach pamiętała :) :) moje dzielna Mała :) teraz chodzimy osobno i bez szarych, Szczota momentami zachowuje się jak dziecko specjalnej troski- zniknął gdzieś ten bezczelny, pewny siebie kurdupel ;) zablokowała się kompletnie, ale mam wrażenie że powolutku, powolutku dochodzi do siebie... może jeszcze będzie śmigać? ;)

Posted

Karolina podziwiam cie ja jestem tak leniwa że chyba nie dałabym rady trenować agility nawet z jednym moim psem a przydało by mi się trochę ruchu oj przydało ;) Myślę , że Szczotka się rozkręci przeciez to wulkan energii możliwe , że pogoda jej nie odpowiada , moje psiaki tez nawet do lasu nie bardzo chcą chodzic. Bingo w domu szaleje a w lesie jest bez życia :-o .

A jak nas ładnie wyodrębnili z pozostałych terrierów :roll::lol:

Gajolka a jak tam sie ma Robuś ? Może jakas fotka. :lol:

A tak przy okazjiw poniedziałek robiłam Aishy USG i było widać 4 maluchy :multi:

Posted

oooooo małe szczoteczki w drodze :) :) :) gratulacje!!

Kinga ja też jestem leniwa, zależało mi na tym agility ze względu na moją młodszą siostrę i kundlicę, która to kundlica ma już 8 lat, ale jest rewelacyjna do sportu. A Szczota na spacerach z Szarymi się nie zatrzymuje, szaleje non-stop, tylko na agility robi wielkie oczy...

Posted

CACIB to Certificat d'Aptitude au Championnat International de Beauté, czyli Międzynarodowy Certyfikat Wystawowego Czempiona Piękności , przyznawany psu/suce na wystawach miedzynarodowych .
Gajolka w Sopocie pewnie będziecie a może wybieracie się do Białegostoku ?