Tilia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 World Dog Show- Stockholm wygrała suczka z kl championów FIN UCH FIN V-07 EUJW-07 FINJV-06 BLUEPEPPER´S FUNNY-BUNNY fajna, rudziutka i niezbyt obficie owłosiona :D :D ;) wyniki: http://kennet.skk.se/finalresultat/results_WDS.aspx?ras=303&visa=ALL Quote
Kinga - aussie Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Śliczna ta Funny Bunny ;) A jaki boski sealyham wygrał BIS i Grupę 3 :loveu: Karolina ma już potwierdzenie na Warszawę i nie dosć że wystawa jest 13 to mój Bingo ma nr katalowowy 1313 :angryy: :evil_lol: Quote
Tilia Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Kinga ja też dostałam, oczywiście 1314 ;) i właśnie też w domu zwróciliśmy uwagę, że Bingo 1313 :D :D czyli 3 razy 13, będzie dobrze!! :) A ja, stara baba zaczęłam ze Szczotą agility... no i tu zaskoczenie- nie jest różowo- najpierw poszłam z całym stadem i siostrą, coby ćwiczyła z kundlicą- no i okazało się, że kundlica uciekała jej do mnie, a Szczota... do szarych :o najbardziej cieszyła się Małą, która szurnęła z rozpędu parę razy do tunelu (co przy jej wzroście jest dość imponujące) i w ogóle była zachwycona- dziwne że po tylu latach pamiętała :) :) moje dzielna Mała :) teraz chodzimy osobno i bez szarych, Szczota momentami zachowuje się jak dziecko specjalnej troski- zniknął gdzieś ten bezczelny, pewny siebie kurdupel ;) zablokowała się kompletnie, ale mam wrażenie że powolutku, powolutku dochodzi do siebie... może jeszcze będzie śmigać? ;) Quote
Kinga - aussie Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Karolina podziwiam cie ja jestem tak leniwa że chyba nie dałabym rady trenować agility nawet z jednym moim psem a przydało by mi się trochę ruchu oj przydało ;) Myślę , że Szczotka się rozkręci przeciez to wulkan energii możliwe , że pogoda jej nie odpowiada , moje psiaki tez nawet do lasu nie bardzo chcą chodzic. Bingo w domu szaleje a w lesie jest bez życia :-o . A jak nas ładnie wyodrębnili z pozostałych terrierów :roll::lol: Gajolka a jak tam sie ma Robuś ? Może jakas fotka. :lol: A tak przy okazjiw poniedziałek robiłam Aishy USG i było widać 4 maluchy :multi: Quote
Tilia Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 oooooo małe szczoteczki w drodze :) :) :) gratulacje!! Kinga ja też jestem leniwa, zależało mi na tym agility ze względu na moją młodszą siostrę i kundlicę, która to kundlica ma już 8 lat, ale jest rewelacyjna do sportu. A Szczota na spacerach z Szarymi się nie zatrzymuje, szaleje non-stop, tylko na agility robi wielkie oczy... Quote
Kinga - aussie Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Widać Szczotka preferuje szaleńcze biegi ;) Quote
Kinga - aussie Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Dzięki Tilia :lol: I gratulacje dla Szczotki za zdobycie Cacib :lol: Quote
Gajolka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Co znaczy skrót Cacib? Robin jest w Gdyni jedyny, oby nie chciał pogryźć sędziny! Quote
Kinga - aussie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 CACIB to Certificat d'Aptitude au Championnat International de Beauté, czyli Międzynarodowy Certyfikat Wystawowego Czempiona Piękności , przyznawany psu/suce na wystawach miedzynarodowych . Gajolka w Sopocie pewnie będziecie a może wybieracie się do Białegostoku ? Quote
Recommended Posts