Wojtek Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Ritka, dosyć tego! :loveu: Pisz jak wygląda sprawa trymowania czerwonego diabła :razz: Quote
RITKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Wojtek napisał(a):Ritka, dosyć tego! :loveu: Pisz jak wygląda sprawa trymowania czerwonego diabła :razz: Wojtuś , a cóż ja Ci mogę powiedzieć - pewnie trymujesz swojego erdelka to wiesz jak to jest..........Ja Rity juz nie wystawiam ,więc na zimę daję jej spokój.Nie musi być cały czas w wystawowej formie,więc obecnie wygląda jak kupa futra:roll: i już mnie to zaczyna wkurzać ,ale jest bardzo zimno więc narazie sobie odpuszczę - poczkam do wiosny i do dzieła,albo dam ją do swojej fryzjerki bo ilość pracy mnie przeraża, naprawdę zarosła,ale zobaczymy Quote
zadziorny Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 To wstaw fotę tej swojej niedźwiedzicy :lol:. Nigdy jeszcze nie widziałem zarośniętego irlanda, a welsha i airedala owszem :evil_lol: :cool1: ;) Quote
RITKA Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 zadziorny napisał(a):To wstaw fotę tej swojej niedźwiedzicy :lol:. Nigdy jeszcze nie widziałem zarośniętego irlanda, a welsha i airedala owszem :evil_lol: :cool1: ;) Postaram się jakieś znaleźć, mam takie jedno tylko muszę poszukac Quote
Recommended Posts