Pieseczkowo Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Mój pies kocha tunel mimo,że pokonuje go w swoim tempie to lubi się tam przedzierać :P Quote
chatita Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 U nas po mału do przodu:) a wszystko dzięki naszej fantastycznej trenerce która ma do Nas anielska cierpliwośc;) Jeszcze będą z nas sportowcy:) Quote
chatita Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 U nas duże zmiany:p Zapraszam do galeri :) Przepraszam na post pod postem nie mogłam zedytować:oops: Quote
Ewooosiek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Hej dziewczynki, jak tam sportowcy. my tez ćwiczymy no i dziś było super, mam nadzieje, że nikt z Was się nie rozmyślał i wszyscy dzielnie trenują? Dziś właśnie jestem po treningu i jestem wykończona tak samo jak białas:) Quote
Evelynkaa Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Ewunia :D prosimy o zdjęcia dzielnej Lunki :) z treningów... Quote
Ewooosiek Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 No więc, na razie się uczymy, ale ponoć nie jest źle;) Hopki A to Nasza nowa umiejętność ;) Najulubieńsza kładka I to co Tygryski lubią najbardziej Quote
Evelynkaa Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Super rewelacja :D My na razie sobie w domku troszkę freesbujemy, ale jesteśmy przed zakupem lepszych talerzy do dalszej nauki :) Dziś mój pies mnie ugryzł, oczywiście z mojej winy bo pomylił rękę z talerzem :evil_lol: Oto jego szczęka :eviltong: Quote
Ewooosiek Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Nie no takiego zdjęcia sie nie spodziewałam;p heh, no ja na razie mam pogryzione kostki bo Luna nie umie łapać smakola w powietrzu i podaje jej prosto do pysia... obrączka czy pirździonek?? :p Dawaj jakieś foty białasa, biegacie trochu? Quote
Evelynkaa Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 To to pierścionek jest, zaręczynowy na drugiej ręce :P ale już siedzi na tym palcu 4 lata więc stwierdziłam że się przeterminował :D Co do Agility to byliśmy tylko raz, ale na razie coś się skusić nie umiemy i zdecydować gdzie ćwiczyć :P Ale bakcyla mój chłopak złapał więc kto wie, może coś kiedyś z tego będzie. A foteczki znajdziesz nasze w galerii w podpisie. Zazwyczaj jest tutaj tego więcej jak na terrierkowie :) Quote
Pieseczkowo Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Alex jest jak taka skacząca czapeczka z rozwianą grzywą.Najsłodszy jest jak Ewelina wydziera się na niego bo akurt ma czasowy niesluch a ten matołek maly patrzy się wszędzie tylko nie na nia. Oczywiscie to nie ejst zupełnie smieszne ale mnie wciąż cieszy . Ona krzyczy on wciąż nie slyszy do czasu oczywiscie :P Smerus taki bunie dla was agilitowo- talerzowe westiki :) Quote
Evelynkaa Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 To nie jest śmieszne... do dzisiaj zdarza mu się głuchnąć na zawołanie :P No ale cóż taki już nasz żywot :P Quote
Yuveza Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Chciałam się zapytać czy 1,5 roku to nie z dużo na początek agility, i jak jest w tym cavano???? Quote
Ewooosiek Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Poćwicz tylko kontakt i skupienie i nie powinno być za późno ;) Quote
Pieseczkowo Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 westie_justa napisał(a):Chciałam się zapytać czy 1,5 roku to nie z dużo na początek agility, i jak jest w tym cavano???? Czemu za dużo? a w cavano jest super!! :P Quote
Yuveza Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Dzięki, a można tam przyjeżdżać i ćwiczyć czy się płaci?? Quote
Evelynkaa Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Płaci się chyba jakąś składkę z tego co mi wiadomo, ale i tak najtaniej w całej polsce chyba :P Quote
Pieseczkowo Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 westie_justa napisał(a):Dzięki, a można tam przyjeżdżać i ćwiczyć czy się płaci?? Ja chodziłam juz bardzo dawno temu i po prostu zapisałam sie na taki kurs dla poczatkujacych gdzie bylo sporo psiaków,ale neistety nie powiem Ci ile to bylo bo nie pamietam. POtem chodziłam z innym psem juz tak normalnie i tez cos placiłam ale to nie bylo duzo. napisz do nich maila albo zadzwon,spytaj kiedys będa na placu i przyjedź. :) Quote
Yuveza Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Dzięki, bo wiesz przeszkody mamy już obcykane;), jakoś się tam robi na podwórku z kijka od szczotki ale kładek i tuneli to nie mam jak zrobić, i dlatego chciałam tam sobie ćwiczyć. Miałam jechać w lipcu na zawody do Warszawy ale jakoś mi nie wyszło, może i dobrze nie wiadomo jak Doti zareagowała by na tunel i kładki:lol: To jest na ulicy Antoniewskiej? Quote
Pieseczkowo Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Tak :) ja zawsze jechałam autobusem 108 chyba :P Quote
Yuveza Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 A tak 108, bo na stronie było napisane:lol: tylko nie wiem czy do mnie taki dojeżdża :roll: Quote
Pieseczkowo Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 on odjeżdza z placu trzech krzyży. Ja jestem ze srodmieścia więc tylko taką trasę mam obcykaną :) Quote
whitewestie Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Też dołączę się do agilitujących westie. Na początku Sarce szło świetnie. Tunel, hopki, kładka, żaden problem. Ale póżniej stracila motywację i nie chce jej się biegać. Ale agility i tak jest fajne :) Quote
Recommended Posts