14ruda Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 W upały jestem okropna:cool1:,bo nie pozwalam siedzieć suczy na balkonie pełnym parzącego słońca za długo.Ona to uwielbia mimo,że jęzor zwisa do parteru:mad:Nie jest zadowolona z zasłoniętych rolet i ochłody jaką jej funduje:evil_lol: [url=www.fotosik.pl] Quote
14ruda Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Kurza twarz co jest/Nie ma edytowania?Foto sie nie pokazuje.jeśli to tylko u mnie to prośzę Sajo o skasowanie tego postu:) Quote
mimoza Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Troszke jak wyznawczyni islamu w tym pasiaku na lbie :evil_lol: Quote
lisica Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ale jak skubana łapy trzyma,jak grzeczna uczennica:cool3: Quote
14ruda Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 12 lipca wieczorem przestało bić chore serduszko Pati:placz::placz::placz: Przeżyła z nami 11 lat.Umarła miesiąc po swoich urodzinach tak nagle.:placz:Miała przed sobą jeszcze wiele lat życia.jednak serduszko już nie wystarczyło.:placz::placz::placz: Jeszcze niedawno szalała z Aichą po lesie,bawiła sie zabawkami,była aktywna.:placz::placz::placz::placz: Teraz jest za Tęczowym Mostem i pewnie gryzie wszystkie duże psy:placz::placz::placz: Quote
14ruda Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 WSPOMNIENIE PATINKI Przedstawiam Patikę['].Najbardziej rozpieszczonego psa na świecie:loveu: Gdy do nas przybyła za posłanie obrała sobie łóżko.Kocyk swój zeżarła podobnie jak drzwi,wykładzine,milion kapci itp. Nawet gdy dorosła wymuszała pościelenie łóżka i położenie jej spać z przytulanką.Treba ją też bylo przykryć pod pachami kołderką.Wiem.Jesteśmy nienormalni. Lubiła sie bawić zabawkami.Bawiła sie do samego końca...:placz: Miała nietoperzowate uchole.. I pilnowała kości i smakołyków.Terrorystka była. A teraz jest tak pusto.:placz:Kto będzie warczał przy żuciu kości?Kto bedzie siedział na kolanach?Kto będzie zjadał ze stołu wafelki?Kto będzie łaził po stole?Kto będzie sie bawił w "Idzie rak nieborak..."?Kto będzie chował smakołyki pod szafe,w pościel,pod łożkiem?:placz::placz::placz: Aicha będzie szukać Patinki u rodziców.Już się nie pobawią:placz: Quote
marmara_19 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 przykro mi:( super psinka byla: taka Baksinkowa... a moze jakas inna mala psinka w potrzebie znajdzie u Ciebie schronienie? jak pozegnalam Baksia to z jedna prawie nieobecna Alfa(tak tak, byla ale jej nie bylo... odczula w jakis sposob brak Baksa.. to byl koszmar... postarzala sie wtedy bardzo.. jeszcze do Cek msuiala sie przyzwyczaic, ale etraz odmlodniala:D) bylo smutno.. i pusto.. i po 3 tyg pojawil sie Cek... jego obecnosc bardzo pomogla... Patinka pewnie biega sobie z Baksikiem i Rexem(pies kuzyna, identyczny niemalze jak moj Bakś) Quote
BlackSheWolf Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [*] dla PAtinki [*] teraz biega sobie z moim Kleksiem za TM :( Quote
14ruda Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Jesoo jeszcze 3 dni w głupiej pracy i urlopik.jedziemy pod namiot w dzicz(bo tam Aicha bedzie miała swobode,a mnie tam łazienka nie potzrebna i jakieś domki:) ) Narazie przypomnienie ostatniej weekendowej wyprawy Aicha z kotlesianką: Pstrąg To jest dysplastyk "C".Nie opanujesz.Ale skoro daje rade tak wymiatać i nie kuleje znaczy sie jest szczęśliwa.A ja jej tego odbierać nie bedem. Quote
14ruda Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Ale było zajefajnie pod namiotami.:loveu: Aicha jest bardzo zadowolnięta z wyjazdu(znaczy się jest padnięta:evil_lol:) Bardzo była pies stróżujący:cool3: Kaczki to to samo co gołębie,więc są nudne:evil_lol: Wodnik Owczarek Quote
14ruda Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Nom:) Samotne też jest fajne.Najlepiej 24 h.:) http://pl.youtube.com/watch?v=dTAwmS5o5jY Szyszuniaa?Delicje:) Quote
14ruda Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=NJlrwZ-WFwQ&NR=1 Gra w szyszke:) Quote
14ruda Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Bo ona uwielbia kopać:cool3:.lubi robić kilka rzeczy na raz:roll:.jak ćwiczymy to jest pełen pakiet.:mad:Do mnie,do nogi,siad ,waruj,puść,zostań,daj głos,równaj,aport.:mad:Ona ma chyba schizofrenie:cool1: Drzewo "baby Jagi".Piękne!Wilekie,na górce. Koparka Wydra Quote
14ruda Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 ja wiem,żę nie można postu pod postem:oops::oops: Właśnie wóciliśmy z lasu gdzie Aicha sobie zrobiła własną mete:evil_lol: Pańcia sie nawet prawie mieści:diabloti: Quote
Axusia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Jeju jaką Aicha ma fajną dziure ! :evil_lol::razz: Quote
ayshe Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 okopuje sie na zime.surykat wykopala kiedys takadziure ze drzewko sie....wzielo i rymlo:evil_lol: Quote
Recommended Posts