Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W upały jestem okropna:cool1:,bo nie pozwalam siedzieć suczy na balkonie pełnym parzącego słońca za długo.Ona to uwielbia mimo,że jęzor zwisa do parteru:mad:Nie jest zadowolona z zasłoniętych rolet i ochłody jaką jej funduje:evil_lol:
[url=www.fotosik.pl]

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

12 lipca wieczorem przestało bić chore serduszko Pati:placz::placz::placz:

Przeżyła z nami 11 lat.Umarła miesiąc po swoich urodzinach tak nagle.:placz:Miała przed sobą jeszcze wiele lat życia.jednak serduszko już nie wystarczyło.:placz::placz::placz:
Jeszcze niedawno szalała z Aichą po lesie,bawiła sie zabawkami,była aktywna.:placz::placz::placz::placz:
Teraz jest za Tęczowym Mostem i pewnie gryzie wszystkie duże psy:placz::placz::placz:

Posted

WSPOMNIENIE PATINKI
Przedstawiam Patikę['].Najbardziej rozpieszczonego psa na świecie:loveu:
Gdy do nas przybyła za posłanie obrała sobie łóżko.Kocyk swój zeżarła podobnie jak drzwi,wykładzine,milion kapci itp.

Nawet gdy dorosła wymuszała pościelenie łóżka i położenie jej spać z przytulanką.Treba ją też bylo przykryć pod pachami kołderką.Wiem.Jesteśmy nienormalni.

Lubiła sie bawić zabawkami.Bawiła sie do samego końca...:placz:

Miała nietoperzowate uchole..

I pilnowała kości i smakołyków.Terrorystka była.

A teraz jest tak pusto.:placz:Kto będzie warczał przy żuciu kości?Kto bedzie siedział na kolanach?Kto będzie zjadał ze stołu wafelki?Kto będzie łaził po stole?Kto będzie sie bawił w "Idzie rak nieborak..."?Kto będzie chował smakołyki pod szafe,w pościel,pod łożkiem?:placz::placz::placz:
Aicha będzie szukać Patinki u rodziców.Już się nie pobawią:placz:

Posted

przykro mi:(

super psinka byla: taka Baksinkowa...

a moze jakas inna mala psinka w potrzebie znajdzie u Ciebie schronienie?

jak pozegnalam Baksia to z jedna prawie nieobecna Alfa(tak tak, byla ale jej nie bylo... odczula w jakis sposob brak Baksa.. to byl koszmar... postarzala sie wtedy bardzo.. jeszcze do Cek msuiala sie przyzwyczaic, ale etraz odmlodniala:D) bylo smutno.. i pusto.. i po 3 tyg pojawil sie Cek... jego obecnosc bardzo pomogla...

Patinka pewnie biega sobie z Baksikiem i Rexem(pies kuzyna, identyczny niemalze jak moj Bakś)

Posted

Jesoo jeszcze 3 dni w głupiej pracy i urlopik.jedziemy pod namiot w dzicz(bo tam Aicha bedzie miała swobode,a mnie tam łazienka nie potzrebna i jakieś domki:) )
Narazie przypomnienie ostatniej weekendowej wyprawy
Aicha z kotlesianką:

Pstrąg

To jest dysplastyk "C".Nie opanujesz.Ale skoro daje rade tak wymiatać i nie kuleje znaczy sie jest szczęśliwa.A ja jej tego odbierać nie bedem.

• 2 weeks later...
Posted

Ale było zajefajnie pod namiotami.:loveu:
Aicha jest bardzo zadowolnięta z wyjazdu(znaczy się jest padnięta:evil_lol:)
Bardzo była pies stróżujący:cool3:

Kaczki to to samo co gołębie,więc są nudne:evil_lol:

Wodnik Owczarek

Posted

Bo ona uwielbia kopać:cool3:.lubi robić kilka rzeczy na raz:roll:.jak ćwiczymy to jest pełen pakiet.:mad:Do mnie,do nogi,siad ,waruj,puść,zostań,daj głos,równaj,aport.:mad:Ona ma chyba schizofrenie:cool1:
Drzewo "baby Jagi".Piękne!Wilekie,na górce.

Koparka

Wydra

Posted

ja wiem,żę nie można postu pod postem:oops::oops:

Właśnie wóciliśmy z lasu gdzie Aicha sobie zrobiła własną mete:evil_lol:

Pańcia sie nawet prawie mieści:diabloti: