Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:roflt: :roflt: :roflt: tylko nie zapomnij mu do kartonu butelki z woda dac coby nie padł po drodze (bo wiadomo jaka jest nasza poczta polska) :evil_lol: :diabloti:

Nie no, wesoło z nim masz :lol:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ada89']no ok, ok... a ile kosztuje wysyłka z gappay'a ?
a ja nie wiem, do skóry mam jakiś taki wstręt i nie podobają mi się skórzane szelki ani smycze... bleh
Koszt wysylki poczta polska:
- paczka zwykła wg tabeli (w zależności od wagi):
do 1kg - 8zł
1-2kg - 9,50zł
2-5kg - 11,50zł
5-10kg - 18zł
10-15kg - 24zł
15-20kg - 36zł
Edit: tutaj o platnosciach, itp. http://gappay.pl/shipping.php

Co do szelek, to z krakvetu nie bardzo Ci pomoge cos wybrac, bo sie nie znam za bardzo na szelkach:evil_lol: ;). Mialam wczesniej takie zwykle, kupione w zoologicznym, ale byly ciut skomplikowane w obsludze. Nie moglam sie polapac jak sie toto zaklada :cool1: Te z Gappay'a sa "latwiejsze". A niszczyc sie nie niszcza. Max uzywa ich juz dluzszy czas i na obronie, i na sladzie.
I lepiej kupic od razu duze.

Posted

lizka-wode?zapakowac wode?w zyciu.a po co mu taki komfort?czy ja moge zapalic na cwiczaku?nie .chyba ze akurat nie pracuje.a pracujemy w setach po 15 minut z psem.ja mam 5 psow do roboty.po 4 godzinach koncze i mam jeszcze 2godziny na rozgrzewke przed i po treningu.moja corka pracuje z 2 psami[no ma 10 lat to styknie]tj z fee i z cimba.no i jest jeszcze friedrich[tapsi,wenke,katje,zesna,tasha],iwona[ fundacyjne],no i pan szef uwe[gismo,wambo,alme,vivi].to kto ma najmniej psow?poza kasia oczywiscie?pan szef.jorgen jest szczesliwy bo tylko pozoruje i podsmiewa sie z nas wszystkich.nooo chociaz pomaga iwonie przy fundacyjnych.;).uwe jest okropnie upierdliwym typem.

Posted

uwe jest okropnie upierdliwym typem.

Jak w dzierżawę chłopa wypuścić, to by jaka korzyść była:cool3:. Ja swojego chciałam ale chętnych nie było, a on dobrze gotuje, i sprząta, czasami, i czekoladę raz kiedyś mi kupił, bo podobno nerwista jestem i mi magnezu brak, ale ją sam zżarł
Mam pytanko, czy wasze pieski ciągną na smyczy? Mój na luźnej to idzie w nieznanym terenie, albo wybiegany, a tak to ciągnie jak by na ringu był:painting:. Generalnie to psiak jest posłuszny, ale nijak nie mogę go oduczyć tego ciągnięcia, myślałam że to może kwestia szczenięctwa( 10,5 mieś)ale poprzedni w tym wieku przy nodze bez smyczy maszerował

Posted

Nie ciagnie - czasem ma zrywy jak widzi ze jakis pies leje gdzies i ochodzi to wtedy leciałby na łeb na szyje byle zaraz oblac to miejsce ale starczy krotkie szarpniecie smycza i luzik (czasem trzeba powtorzyc z "nie") :roll:

Posted

lizka napisał(a):
Nie ciagnie - czasem ma zrywy jak widzi ze jakis pies leje gdzies i ochodzi to wtedy leciałby na łeb na szyje byle zaraz oblac to miejsce ale starczy krotkie szarpniecie smycza i luzik (czasem trzeba powtorzyc z "nie") :roll:

jaki terytorialny:cool3: ;) :evil_lol:

leniwiec ciągnie:roll: trochę,kiedy się rozpędzi:evil_lol: znaczy dla niej to normalny kłus jest :evil_lol: wystarczy ja troche pociagnąć
ale najczęściej chodzi bez smyczy

Posted

Moj włochacz nie ciągnie, zwykle idzie przy nodze grzecznie, ale nieraz jak mu zaleci z trawniczka jakimiś suczkowymi siuśkami to potrafi zrobić tak nagłego zrywa, że prawie lece za nim w powietrzu:roll:

Trudno mi tez nad nim zapanowac kiedy widzi ASTa białego albo dalmatyńczyka, w ogóle jakąś białą bestię, dostaje wtedy tzw. białej gorączki, dlatego jak widzę na horyzoncie taki element schodze mu z drogi, bo nie chce wyrabiac sobie dodatkowych mięśni:roll:

Posted

rudaa1 napisał(a):
Moj włochacz nie ciągnie, zwykle idzie przy nodze grzecznie, ale nieraz jak mu zaleci z trawniczka jakimiś suczkowymi siuśkami to potrafi zrobić tak nagłego zrywa, że prawie lece za nim w powietrzu:roll:

Trudno mi tez nad nim zapanowac kiedy widzi ASTa białego albo dalmatyńczyka, w ogóle jakąś białą bestię, dostaje wtedy tzw. białej gorączki, dlatego jak widzę na horyzoncie taki element schodze mu z drogi, bo nie chce wyrabiac sobie dodatkowych mięśni:roll:

:evil_lol: ja wyrabiam mięśnie u weta,po 3 miesiącach chodzenia na zastrzyki leniwiec stwierdziła ,że tam jej się nie podoba:roll:
kiedyś pewnie pojadę na butach przy ogólnej uciesze wszystkich obecnych:lol:

Posted

KOT I MYSZ napisał(a):
kiedyś pewnie pojadę na butach przy ogólnej uciesze wszystkich obecnych:lol:

Hiehie oj Mysz nawet niewiesz ile bym dała żeby być wśród tych "obecnych" jeśli takowa sytuacja miałaby miec miejsce:cool3:

Posted

rudaa1 napisał(a):
A dziwisz się??:diabloti: Pewnie sama chciałabyś być wtedy na moim miejscu:lol!:

:evil_lol: TAAAAK :evil_lol: :evil_lol:
a może Ty się przejedziesz:cool3:

kieyś, w podstawówce,kolega mnie tak przeciągnął przez hol:evil_lol: :mad: chciał mi zabrać plecak:cool3: ale silna byłam i się nie puściłam,a co:lol:
i pojechałam na butach:evil_lol: cała klasa miała ubaw:oops: :mad:

Posted

to trzeba było widzieć jak Eto pierwszy raz na szkoleniu zobaczył stadko biegających psów ... zrobiłam wjazd przez 10m na butach z psem wyjącym ałałałałał ... ze szczęścia oczywiście :lol:

Posted

Aga i Eto napisał(a):
to trzeba było widzieć jak Eto pierwszy raz na szkoleniu zobaczył stadko biegających psów ... zrobiłam wjazd przez 10m na butach z psem wyjącym ałałałałał ... ze szczęścia oczywiście :lol:
no takie obrazki to ja czesto podziwiam:evil_lol: jak ktos pierwszy raz bo za wczesnie przyszedl:evil_lol: [pierwsze zajecia sa bezplatne i indywidualne]albo chcial se popatrzec jak wygladaja zajecia.

Posted

sorki ale nie wiem na jakim temacie mam to napisac....z obowiazku przegladam allegro raz w tygodniu.szukam pseudohodowli i ktos tam jedzie sprawdzic warunki[niby nabywca] i czy nie maja jakichs wyekspolatowanych bid.
no wiec co to za iniligent te maliny ma po 400 zl?probne krycie?moze ktos z belgomaniakow mi powie.czy to ktos swinie podlozyl wl.psa/suki?:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Borysowe mi jakiegos *******ca dostało odnośnie spania ze mna w łozku (teraz akurat spi z córą) :diabloti: :roll:
Jak chce go wywalic to patrzy na mnie z miną przygłupa coto nie wie o co mi chodzi? :roll: Ale ostatecznie schodzi z ciezkim teatralnym westchnięciem i drepcze do siebie:cool3: :cool1:
Łeb mi pęka bo dzis mała pół nia grała na tym swoim pianinku i B.jej wytrwale akompaniował wyciem i swoimi ogłosami z piekła rodem :diabloti:
Normalnie umieram ze śmiechu jak widze dziada wyłozonego na podłodze co sie tak wczuwa w role operowego śpiewaka :evil_lol: i jeszcze to zaangazowanie heh :lol:

Posted

Aga i Eto napisał(a):

:cool3: ma power a podobno mało je:lol: :evil_lol:

Posted

lizka napisał(a):
Borysowe mi jakiegos *******ca dostało odnośnie spania ze mna w łozku (teraz akurat spi z córą) :diabloti: :roll:
Jak chce go wywalic to patrzy na mnie z miną przygłupa coto nie wie o co mi chodzi? :roll: Ale ostatecznie schodzi z ciezkim teatralnym westchnięciem i drepcze do siebie:cool3: :cool1:
Łeb mi pęka bo dzis mała pół nia grała na tym swoim pianinku i B.jej wytrwale akompaniował wyciem i swoimi ogłosami z piekła rodem :diabloti:
Normalnie umieram ze śmiechu jak widze dziada wyłozonego na podłodze co sie tak wczuwa w role operowego śpiewaka :evil_lol: i jeszcze to zaangazowanie heh :lol:

trafił Ci się muzyk z powołania:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

a shado robil niewidzialnego malusiego pieseczka.:cool3: :lol: .ja mu zlaz a on uszki w ciup,malusi,on robi taka mine nazwana "tozowska":roll: :evil_lol: .uo matko jaki malutki jestem biednialek:cool1: .teraz zlazi jak mu kaze ale olalam sprawe i klade sie.schodzi sam bo mu niewygodnie.z odpowiednim komentarzem westchnien :lol:

Posted

ayshe napisał(a):
a shado robil niewidzialnego malusiego pieseczka.:cool3: :lol: .ja mu zlaz a on uszki w ciup,malusi,on robi taka mine nazwana "tozowska":roll: :evil_lol: .uo matko jaki malutki jestem biednialek:cool1: .teraz zlazi jak mu kaze ale olalam sprawe i klade sie.schodzi sam bo mu niewygodnie.z odpowiednim komentarzem westchnien :lol:

dlaczego "tozowska"?:cool3:
niedobra pańcia kofffanego malisiego pieseczka zrzucać z jego łożka:evil_lol:

Myszul w związku z nieustajacym grzybem nie może spac w naszym łózku:p ma własne w "jej" pokoju
ale i tak sie pcha do naszego,czasem dzień po dniu zmieniamy posciel:mad:

Posted

mina tozowska wyglada tak:
jestem samotny i biedny,mamusia mnie uwiazala i opuscila niech juz pryzjdzie i mnie uwolni :diabloti:
zdejcie z poprzedniej zimy.chodzil wtedy jeszcze na halterze bo ...no....wsyzstkim chcial udowodnic who is the boss ,1,5 mies. po adopcji

Posted

[quote name='ayshe']mina tozowska wyglada tak:
jestem samotny i biedny,mamusia mnie uwiazala i opuscila niech juz pryzjdzie i mnie uwolni :diabloti:
zdejcie z poprzedniej zimy.chodzil wtedy jeszcze na halterze bo ...no....wsyzstkim chcial udowodnic who is the boss ,1,5 mies. po adopcji
BIEDNY MALUSI.....:evil_lol: :evil_lol:
znamy te minki:evil_lol:

wczoraj miałam minę"pusto w misce":roll: normalnie wrabała całą suchego ,usiadła nad pustą ze spuszczona głową,mina skazańca"kiedy ja coś do jedzenia dostanę?"chyba tu zginę z głodu""pańcia zobacz - pusto":evil_lol: :evil_lol: