monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Szira/Gosia napisał(a):No bo ja studentka zaoczna jestem:placz: :placz: :placz: uffff jakoś mi się to z carskim więzieniem kojarzyło :crazyeye: Quote
asher Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Aaaa z tym pluciem, to o co chodzi? :hmmmm: Tak, czy inaczej - brzmi zachęcająco :cool3: Bugajski śmigał dzis na agility. Poszło mu całkiem nieźle, był skupiony, nakręcony, chciało mu sie pracować :loveu: Quote
monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 asher napisał(a):Aaaa z tym pluciem, to o co chodzi? :hmmmm: Tak, czy inaczej - brzmi zachęcająco :cool3: Tia??? Baaardzo śmieszne, bardzo. Miałam rybne przysmaki, które sie kruszyły w pysku , moim owkorsik. KOOOOOSZMAR Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 bierzesz nagrode do ust,nagradzasz psa wypluciem nagrody-pies musi ja zlapac,musi patrzec sie na twoje usta i czuj duch:cool3: .jak nie zlapie-po ptokach.brawo dla bugajskiego.:multi: Quote
asher Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):bierzesz nagrode do ust,nagradzasz psa wypluciem nagrody-pies musi ja zlapac,musi patrzec sie na twoje usta i czuj duch:cool3: .jak nie zlapie-po ptokach.brawo dla bugajskiego.:multi:Za brawa nie dziekuję, bo jestem przesądna i nie chce zapeszać ;) Ayshe, tylko mi nie mów, że to plucie dotyczy tez piłki :question: :scared: Quote
Ewa-Jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 asher napisał(a): Bugajski śmigał dzis na agility. Poszło mu całkiem nieźle, był skupiony, nakręcony, chciało mu sie pracować :loveu: Dzisiajbyło agility??? .a nie w niedziele o 12??? Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 pilka nie-choc to dosc pociagajacy pomysl.pilki juz niedlugo pod broda trzymac bedzieta.:cool3: :lol: Quote
Ewa-Jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):bierzesz nagrode do ust,nagradzasz psa wypluciem nagrody-pies musi ja zlapac,musi patrzec sie na twoje usta i czuj duch:cool3: .jak nie zlapie-po ptokach.brawo dla bugajskiego.:multi: Pies siedzi stoi czy może skoczyć mi na ramiona i sobie wziąć???? Quote
asher Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Dzisiajbyło agility??? .a nie w niedziele o 12???Ano było. Przecież Ela mówiła na ostatnim treningu, że dziś odrabiamy niedzielę wielkanocną ;) A normalnie jest oczywiście w niedziele o 12-tej ;) Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 siedzi.na poczatek wystarczy.zamiast rzutu pilka-tfu robimy.nagradzasz patrzenie sie w twarz i dokladnosc komendy. Quote
asher Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):pilka nie-choc to dosc pociagajacy pomysl.pilki juz niedlugo pod broda trzymac bedzieta.:cool3: :lol:A nie, to znam. Ale wizja plucia piłką podziałała na mnie porażająco :lol: Quote
Ewa-Jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):pilka nie-choc to dosc pociagajacy pomysl.pilki juz niedlugo pod broda trzymac bedzieta.:cool3: :lol: Jak Joshua miał 3 miesiące to Anka z Frodo tak ćwiczyła z piłką pod brodą -myślałam ze jej odbija:crazyeye::lol:. Kurka wodna ja się chyba pochlastam to tak głupio wyglądało.:diabloti: 2 godziny tenisa na tydzień to za mało na dojście do równowagi psychicznej.:placz: Musze sobie załatwić conajmniej godzine dziennie.:eviltong: Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 asher-no bo to oklepany dosc sposob.plucie zreszta tez-nic nowego.ale ta wizja pilki-dziala na wyobraznie .:diabloti: Quote
asher Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):siedzi.na poczatek wystarczy.zamiast rzutu pilka-tfu robimy.nagradzasz patrzenie sie w twarz i dokladnosc komendy.Wracając do plucia... Ja używałam podobnej metody (branie smakołyka z moich ust), żeby nauczyć Bugajskiego... pocierania noskiem o mój nos :oops: :lol: :loveu: Quote
Ewa-Jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):siedzi.na poczatek wystarczy.zamiast rzutu pilka-tfu robimy.nagradzasz patrzenie sie w twarz i dokladnosc komendy. Ale ja cela nie mam.:-o:oops: Jak splune obok na Monisie lub Żmije albo na tressera jak za blizko podejdzie to co:diabloti::diabloti:???? Też będą łapać??:evil_lol::evil_lol: Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Jak Joshua miał 3 miesiące to Anka z Frodo tak ćwiczyła z piłką pod brodą -myślałam ze jej odbija:crazyeye::lol:. Kurka wodna ja się chyba pochlastam to tak głupio wyglądało.:diabloti: 2 godziny tenisa na tydzień to za mało na dojście do równowagi psychicznej.:placz: Musze sobie załatwić conajmniej godzine dziennie.:eviltong:i to minimum.bo to dopiero poczateczek.na razie jestesmy w fazie dopracowania podstawowych komend+obycie was z praca na target. Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Ale ja cela nie mam.:-o:oops: Jak splune obok na Monisie lub Żmije albo na tressera jak za blizko podejdzie to co:diabloti::diabloti:???? Też będą łapać??:evil_lol::evil_lol:no tak.wszyscy beda pluc w tresera:razz: -piekny widok bylby pewnie i ucieszyl by wasze serca:diabloti: ale jutro linia.niedobrze mi od tego kolka.i pobiegacie jutro ze zmiana tempa na w tyl zwrotach bo normalnie kaze smycze rzucic jak sie nie pozbieracie:diabloti: Quote
monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):i to minimum.bo to dopiero poczateczek.na razie jestesmy w fazie dopracowania podstawowych komend+obycie was z praca na target. Ale ja tez chcę jakis target :placz::placz::placz::placz:. Poza tym Norasek od malucha wylizywał mi całą twarz, zwłaszcza uwielbiam na koniec lizanka delikatne pogryzanie przednimi zabkami. Normalnie facet przestaje być potrzebny:oops: Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 dzisiaj targetem dla noraska byla zamcia:mad: :lol: .no to masz z pluciem z gorki.tylk ja was prosze nie krzywcie sie tak:roll: :lol: Quote
monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):dzisiaj targetem dla noraska byla zamcia:mad: :lol: .no to masz z pluciem z gorki.tylk ja was prosze nie krzywcie sie tak:roll: :lol: Pysk i jezor Norci - booosko , ale ten smak rybnej przekaski brrrrrr Quote
Alix Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):dzisiaj targetem dla noraska byla zamcia:mad: :lol: .no to masz z pluciem z gorki.tylk ja was prosze nie krzywcie sie tak:roll: :lol: przeciez nikt sie nie krzywil.....:diabloti: Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 pomysl tak-ryba zdrowa jest a i niskokaloryczna taka i ma te ......no...........nienasycone duzo tego ma...........zdrowa bedziesz i karnacja normalnie.............wogole same plusy.a jak czlek w gebie cos memla to i uspokajajaco to dziala na skolatane nerwy........:cool3: Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Alix napisał(a):przeciez nikt sie nie krzywil.....:diabloti:nieeeeeeeeeee nooooooooo woooogole:mad: :lol: . Quote
monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):pomysl tak-ryba zdrowa jest a i niskokaloryczna taka i ma te ......no...........nienasycone duzo tego ma...........zdrowa bedziesz i karnacja normalnie.............wogole same plusy.a jak czlek w gebie cos memla to i uspokajajaco to dziala na skolatane nerwy........:cool3: HA HA HA - to było sarkastycznie Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 jutro se pampersa zakladam.macie takie miny jak wkladacie sobie karme do buzi ze ja normalnie wymiekam:lol: :lol: Quote
Recommended Posts