Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
Będziemy zwarci i czujni:boom:.Nie damy się!!!! Wpadniesz dzisiaj na tresurke???

Dzisiaj nie dam rady, w piatek tez:placz:W przyszla srode sprobuje.Bedziemy za to w sobote na polach a juz na pewno w niedziele na agility:lol:

Posted

ayshe napisał(a):
mam zupelnie powazna propozycje zrobienia zajec tylko dla onkow-takiej onkarskiej grupy.co wy na to?

To może przenieście się do Krakowa... :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

ayshe napisał(a):
mam zupelnie powazna propozycje zrobienia zajec tylko dla onkow-takiej onkarskiej grupy.co wy na to?

Jeżeli tylko zostaniemy zaproszone:mad: to jesteśmy zaaaaaaaa:eviltong: :lol:

Posted

no to w piatek na zajeciach ustalimy termin.a ambitne plany co do grupy juz mam.niech ja sie tylko dorwe do onkow:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
no to w piatek na zajeciach ustalimy termin.a ambitne plany co do grupy juz mam.niech ja sie tylko dorwe do onkow:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Ty uważaj, że by ONki i ich właściciele nie dorwały sie do Ciebie:diabloti: :evil_lol: :lol: :eviltong:

Posted

ayshe napisał(a):
:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Gosiu-zapewniam cie ze ostatnio robie sie baaardzo bojowa.:eviltong:

W takim razie to ja sie jeszcze zastanowię, nad naszą obecnością na tresurach:eviltong: :diabloti: bo przez Ciebie jeszcze przeżyje jakieś załamanie nerwowe a chyba jestem za młoda:mad: :lol: :diabloti:

Posted

W piatek na zajeciach? My nie chodzimy na te ani zadne inne zajecia:placz:Nie wiem nawet czy moj potwor sie nadaje, jest tak jakby troche z adhd:cool1: nie chcialabym by rozpraszal grupe. Mialam podjechac na jakies zajecia by podpatrzec i pomolestowac Szanowna Pania Treser glupimi pytaniami:diabloti:
Ayshe wyslalam Ci nawet wczoraj na owczarku pw w tej sprawie, nie wiem tylko czy dotarl?;)

Posted

Alix napisał(a):
W piatek na zajeciach? My nie chodzimy na te ani zadne inne zajecia:placz:Nie wiem nawet czy moj potwor sie nadaje, jest tak jakby troche z adhd:cool1: nie chcialabym by rozpraszal grupe. Mialam podjechac na jakies zajecia by podpatrzec i pomolestowac Szanowna Pania Treser glupimi pytaniami:diabloti:
Ayshe wyslalam Ci nawet wczoraj na owczarku pw w tej sprawie, nie wiem tylko czy dotarl?;)
kazdy normalny onek ma objawy ADHD:diabloti: .a na owczarku nie bylam wieeeeki.juz tam zagladam:razz: :oops:

Posted

marzy mi sie taka grupka onkarzy na szkoleniu....od lat.nastawiona na prace z psami ,zabawe z nimi pod roznymi katami uzytkowosci.nie profesjonalna super nastawiona na sport ale taka dla kazdego "szarego"posiadacza onka.bo czesto -gesto pies w domu ma nieodkryte talenty i.........przysparza klopotow li tylko dlatego.wyszlifujmy pare diamencikow:cool3:

Posted

Kurde pomysł jest przedni, ale zanim moja Lamia nauczy się manier to minie chyba parę lat :) Ten brylancik wymaga chyba wielu szlifów:) Więc pewnie grupa będzie już wyszkolona :(

Posted

ayshe napisał(a):
marzy mi sie taka grupka onkarzy na szkoleniu....od lat.nastawiona na prace z psami ,zabawe z nimi pod roznymi katami uzytkowosci.nie profesjonalna super nastawiona na sport ale taka dla kazdego "szarego"posiadacza onka.bo czesto -gesto pies w domu ma nieodkryte talenty i.........przysparza klopotow li tylko dlatego.wyszlifujmy pare diamencikow:cool3:

Wyglada na to ze moj pies jest baaaaaardzo utalentowany:evil_lol:
O ktorej najlepiej podjechac w piatek by porozmawiac i pokazac mojego normalnego owczarka z adhd?:diabloti: Przed zajeciami czy moze lepiej po? I jak tam najlepiej dojechac z grochowa samochodem?:oops:

Posted

Pafka napisał(a):
Kurde pomysł jest przedni, ale zanim moja Lamia nauczy się manier to minie chyba parę lat :) Ten brylancik wymaga chyba wielu szlifów:) Więc pewnie grupa będzie już wyszkolona :(

A ja jednak bym radziła spróbować :lol: no bo takie siedzenie i gdybanie, "a może mój ONek to się nie nadaje, nic nie umie, będzie przeszkadzać" nie spowoduje że się czegoś nauczy. Zresztą Ayshe napisała, że chce stworzyć grupę ONków, a więc sami swoi. Każdy z nas miał, albo ma problemy z naszymi psiakami (ja Szirkę uczę już trzeci rok, z czego prawie drugi u Ayshe i nadal nie jest wytresowana i się uczymy:evil_lol: )a jaka to bedzie radocha jak stadko ONków wylegnie na pole szkolenia i :loveu: :loveu: :loveu: marzenie naszego tresera pieski biegają i ujadaja a właściciele za nimi:Dog_run: :painting:

Posted

asher napisał(a):
Oooo, witamy Josha i Joshową :hand:

Hahaha, ciekawe, czy Joshowie poznają nas? :evil_lol:

no wlasnie,poznaja czy nie?:diabloti:

Posted

Damy rade Szira/Gosia! Ja też śmigam do Ayshe. Tylko z ironią wypowiadam się o swoim dzikusie:) Jest niezsocjalizowana i młoda a moja w tym głowa żeby ją socjalizować więc spoko mogę miec pretęsje tylko do siebie, jeśli będzie uczyć się powoli:)

Posted

Pafka napisał(a):
Damy rade Szira/Gosia! Ja też śmigam do Ayshe. Tylko z ironią wypowiadam się o swoim dzikusie:) Jest niezsocjalizowana i młoda a moja w tym głowa żeby ją socjalizować więc spoko mogę miec pretęsje tylko do siebie, jeśli będzie uczyć się powoli:)

No i właśnie to jest problem internetowego forum, bo ja nie zawszę słyszę tę ironię:lol: a takie małe dzikuski to sa fajniutkie:cool3: Szirka też była takim dzikuskiem:diabloti: no i czasami nadal jest szczególnie jak spotkamy przed blokiem znienawidzoną Seterkę Irlandzką, albo inne stworzenie (również człowieka-dozorcę)to dajemy czadu:mad: a na tresurze to taka spokojna jestem:lilangel: zwykle:diabloti:

Posted

asher napisał(a):
Oooo, witamy Josha i Joshową :hand:

Hahaha, ciekawe, czy Joshowie poznają nas? :evil_lol:

wprawdzie jestem emerytką i pamięć już nie ta ale-jak Bugajski???? Pozdrowienia i do zobaczenia:eviltong:

Posted

My wprawdzie jesteśmy tu od października, ale jakoś nie zaglądałam tutaj zbyt częto i co dziś widzę, naszego słodkiego Josha :D
Tak czytam sobie o tych szkoleniach ONkowych i chyba w sobotę będę musiała Pańcię Josha trochę pomęczyć i popytać co i jak ;)

Pozdrawiam.

Posted

Hejka....to o której te spotknie informacyjne w piątek i gdzie??

My z Zarą jesteśmy baaardzo chętne na szkolenie - ale niestety tylko w weekendy.

Widze że pola mokotowskie przestawiły się na nowe forum.

Posted

anouk92 napisał(a):
Hejka....to o której te spotknie informacyjne w piątek i gdzie??

My z Zarą jesteśmy baaardzo chętne na szkolenie - ale niestety tylko w weekendy.

Widze że pola mokotowskie przestawiły się na nowe forum.

A co! Trzeba poszerzac horyzonty!:cool1::grins: