saJo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Gnojek zostal dzis championem Polski :roflt: :roflt: :roflt: i zdobyl uprawnienia hodowlane, z ktorych pewnie nigdy nie skorzysta :evil_lol: Quote
ayshe Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 no coz...hmmm...gratuluje w sumie nie?:cool3: :evil_lol: . Quote
saJo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='ayshe']no coz...hmmm...gratuluje w sumie nie?:cool3: :evil_lol: . no coz...w sumie dzieki, nie :evil_lol: najwazniejsze ze plan wystawowy zostal wykonany i teraz mozemy myslec tylko o sporcie :multi: (ktory czarno widze po ostatnich wyczynach Gnojka :roll: ) PS. ayshe sorrki, za edytowanie twojego postu, ale mi siem mylom przyciski odkad jestem moderatorem i mam ich (przyciskow) wiecej :oops: Quote
ayshe Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ja taaak koooocham wystawy i maaaja dla mnieee taaaka wartooosc przeeogrooomna:evil_lol: ...ze ech...ale co tam gratulowac mpge bp slowo nie boli. dzieki za edytowanie mojego posta saJo-fffajnie byc moderatorem...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
saJo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ayshe napisał(a):ja taaak koooocham wystawy i maaaja dla mnieee taaaka wartooosc przeeogrooomna:evil_lol: Najsmieszniejsze jest to, ze ja wiem, ze on na ten tytul nie zasluguje :evil_lol: ayshe napisał(a):dzieki za edytowanie mojego posta saJo-fffajnie byc moderatorem...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . no wkrecam sie powoli....:roll: baaaaaaaaaardzo powoli :roll: Quote
ayshe Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 saJo-dla mnie championaty i rozne takie po prostu...no nie bardzo mnie rajcuja:evil_lol: .chociaz oczywiscie przyjmuje do wiadomosci ze kogos tak-ok,to jego system wartosci i jego przyjemnosc. czy gnojek zasluguje na ch.czy nie...hmmm...a co to ma za znaczenie tak w sumie?i tak jego wartosc to jest na plycie.:p ja na cc jestem moderatorem-nooo w sumie to teraz wszyscy tutaj piszemy a na cc to tylko kwestie formalne dot.treningow ale ja tam raz weszlam na ten panel moda i od razu zbladlam i wyszlam stamtad-dla mnei to zaaaa mondre.:evil_lol: Quote
saJo Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ayshe napisał(a):saJo-dla mnie championaty i rozne takie po prostu...no nie bardzo mnie rajcuja:evil_lol: . No mnie tez. Na poczatku chcialam kupic belga na wystawy i do sportu, ale ze trudno bylo takiego znalezc wiec olalalm eksterier. Potem sie okazalo, ze calkiem ladny (podobno, bo ja sie nie znam) pies mi sie trafil, a mi wystawy znudzily sie po...pierwszej wystawie :evil_lol: No ale postanowilam, ze zrobie mi ml ch i ch pl i zrobil to w 6 wystaw :p + pojechalam na klubowke i specjalistyczna, zeby dostac opis od spacjalistow w rasie. I dostalam, 2 x opis, 2 x ocena bdb, i jest git, bo wiem co mam :p ayshe napisał(a): czy gnojek zasluguje na ch.czy nie...hmmm...a co to ma za znaczenie tak w sumie?i tak jego wartosc to jest na plycie.:p :roll: Quote
ayshe Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ":roll: "-a to co bylo?:evil_lol: ...nie jojcz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
saJo Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ayshe napisał(a):":roll: "-a to co bylo?:evil_lol: ...nie jojcz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: yyyyyy, no wiesz o co chodzi....:roll: walczymy z nadpobudliwoscia :roll: Quote
ayshe Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 saJo napisał(a):yyyyyy, no wiesz o co chodzi....:roll: walczymy z nadpobudliwoscia :roll: yyyyy a ja z glooopota surykatki:roll: .takze hmmm no witaj w klubie jojkow:evil_lol: Quote
saJo Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A w sierpniu z Fuchsem przyjezdza Mike...przecierz on sie zalamie jak zobaczy tego psa.... Quote
ayshe Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 :evil_lol: nie lam sie-moze hmmm najpierw zytnia albo cus:cool3: ... nooo ja jade na ms wusv pokazac surykata -to dopiero obciach bedzie .jedyna nadzieja ze wayne z merlinem nie przyjedzie w tym roku:roll: .albo ja zamorduje surykata wczesniej co jest calkiem mozliwe:diabloti: Quote
ayshe Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 nenemuscha...hmmm zupe krupnik czy jest taki alkohol a ja niemota nie wiem?:roll: :evil_lol: Quote
nenemuscha Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 jest taki krupnik sparopolski..super zupka na miodziku....a zcina z nóżek nawet tych mocnych :mad: Quote
ayshe Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 hmm noo patrz czlek sie uczy cale zycie[a umiera gooopi:evil_lol: ]. Quote
saJo Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Wlasnie upajam sie holenderskim (co by bylo w temacie) browarkiem :beerchug: Quote
ayshe Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 a ja zywieckim:evil_lol: -0opijam wyjazd uwe i spokoj z treningami z jego udzialem do konca tygodnia:multi: Quote
Romas Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Tylko polskie piwa ,albo te naturalnie robione ,ja stawiam ostatnio na Żubra.Ma moc i smak a nie jakies siki z woda :-) Quote
ayshe Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 moja osoba jest nieslychanym wprost smakoszem alkoholi tak wiec mnie jest wszystko jednoo.niedocenianie doskonalych trunkow sprawdzili juz gemmowie:evil_lol: . Quote
Romas Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Eeee, gdyby było wszystko jedno tobys piła denaturat ,w to juz nie uwierze :-) Quote
ayshe Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 denaturat ma wstretny zapach tak jak wodka:eviltong: :evil_lol: .piwa tez w sumie nie lubie a pije:roll: .to nielogiczne.:lol: Quote
mch Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 a mi sie cieplo zrobilo i zabilabym idiotów , piszą newsa : -pies zagryzł 5-latka . (ja wiem tragedia) -dziecko podeszlo do psa uwiązanego przy budzie ( gdzie rodzicie idioci , uwiązujący psy na łancuchu i pozwalający dziecku na takie tam ) -do tej pory nieznane są przyczyny dlaczego pies zaatakowal dziecko ( ja b.przepraszam , ale to chyba czarno na białym widac dlaczego !!!!! Quote
ayshe Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 noooo booo nie wiadomoo dlaczego.przeciez powinien taki pies wiedziec co to jest dziecko i rzeczony pies powinien zachowac sie pokojowo. Quote
Recommended Posts