AM Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Melduje posłusznie, ze SChH A zdane :cool3: - B: 90, C: 90 Quote
ayshe Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 AM napisał(a):Melduje posłusznie, ze SChH A zdane :cool3: - B: 90, C: 90:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: duze gratki AM.:loveu: Quote
saJo Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Jak dzien zaczety od chwaleia sie, to ja tez sie pochwale: w sobote odebralam dyplom ukonczenia studiow na wydziale medycyny weterynaryjnej :cool1: jestem lekarzem weterynarii :cool1: Quote
Saba Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 saJo napisał(a):Jak dzien zaczety od chwaleia sie, to ja tez sie pochwale: w sobote odebralam dyplom ukonczenia studiow na wydziale medycyny weterynaryjnej :cool1: jestem lekarzem weterynarii :cool1: I z tego powodu jesteś wniebowzięta :roflt: Quote
AM Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 ayshe napisał(a)::multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: duze gratki AM.:loveu: Dzięki :razz: Miałam 2 sędziów na egzaminie :crazyeye: , którzy razem oceniali B i C. Quote
AM Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 saJo napisał(a):Jak dzien zaczety od chwaleia sie, to ja tez sie pochwale: w sobote odebralam dyplom ukonczenia studiow na wydziale medycyny weterynaryjnej :cool1: jestem lekarzem weterynarii :cool1: Tutaj też Ci pogratuluję...:multi: :cool2: Pewnie, juz wiesz, ze masz przechlapane -->> teraz bedziemy Cię męczyć o rady :cool3::lol: Quote
elapieczus1 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 saJo i AM:smilecol: :laola: :cunao: gratuluję Quote
mch Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 gratulacje dziewczyny !!! a szczególne wyrazy uznania dla Keniolca !!!!! Quote
14ruda Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Gratuluje dziewczyny!!!:multi: A moja sucz bajdzio ładnie nauczyła sie pływać:multi: .Całą niedziele pływała w jeziorze:p .Woda taka ciepła,że nawet ja wazła:cool1: .A ja zmarźluch jestem i czasem w sierpniu piszcze jak wchodze do wody.:evil_lol: Booraczak se pływała sama,chlapała i łapała rozpryskaną wode.A jak sie zmęczyła podplywała do pomostu i opierała przednie łapy o belke pod pomostem:crazyeye: i przebierała girami coby dupka nie utonęła:razz: .Ładnie poćwiczyła nóżki.Wlazła także do łódki do zdięcia(jeszcze brakuje na kucyku:diabloti: )oraz debil skakał z pomostu na głeboka wode kiedy nikt nie widział:mad: .Wariatka.:shake: p.s.przypiekłam se ramionka;( Quote
14ruda Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 proszki.:p Ciekawe kiedy ja tepa strzała osiagne z moim booraczakiem coś wiecej niż nasze "super" PT w ZK:roll: :evil_lol: Quote
marmara_19 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 po raz pierwszy w zyciuu dopadly mnie 3 kleszcze.. 2 wyjelam sobie sama a 1 matka mi z pleciw wykrecila!! wykapalam sie.. obejrzalam.. wiecej nie wdize... ubranie,plecak i smycze psow poszly do prania.. czy w 60 stopniach, w proszku, plynie do plukania i z vaniszem jak beda jakies kleszzce to zgina?? Quote
14ruda Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Mnie po kazdym wypadzie nad jezioro bołaża,ale jestem spryskana specyfikiem śmierdzacym,wiec nawet sie nie wkrecają.Aicha jeszcze nie złapała.Chyba tez sobie zakrople frontline na karczycho:) Quote
marmara_19 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ja pierwszy raz mialam to paskudzctwo na sobie.. jednego kelszzca matka miz pelcow wykrecala.. byl dokaldnie w meijscu gdzie z tylu byl pasek do stanika;/bleee Quote
marmara_19 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ahh kleszcze.. wczoraj mnie oblazly.. a wieczorem na alfy poslaniu a dokladnie na kocu znalazlam pare zdechnietych i suchych jak wiorki kleszczy.. i w niej tez.. ale malusie i nieopie.. niektore w ogole sie nie ruszaly a inne ledwo 2 odnozami ruszaly.. i byly wbite.. u cekina nic znalezc nie moge;/ wiec moze sie ejszcze nie opily;p bo maciupkich nie znalazlam Quote
elapieczus1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 marmara_19 napisał(a):ja pierwszy raz mialam to paskudzctwo na sobie.. jednego kelszzca matka miz pelcow wykrecala.. byl dokaldnie w meijscu gdzie z tylu byl pasek do stanika;/bleee mi się wkręcił po lewej stronie lewej piersi bbbbbbbbrrrrrrr ale wtedy miałam pietra pielęgniarka w przychodni raz dwa wyciągnęła a syn piał właśnie na wysokości stanika (oczywiście go nie nosi)miał wtedy 3 lata ,niestety musiał dostać znieczulenie i dopiero wtedy gdy nacięli wyciągnęli paskuctwo jedne Quote
marmara_19 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 o qrcze;/ mi sie wkrecil na plecach.. wlasnie na wysokosci stanika.. a raczej pod stanikiem;/ matka musaila mi wykrecac bo sama rady nie dalam;/ a drugiego wyciagnelam w ostatniej chwili z podbrzusza;/ brrrr pierwszy raz mialam taka stycznosc z kleszczami;/ i w dodatku byly inne niz te na psach... chcoiaz dzisiaj ejdnego takeigo znalazlam u ckeina.. a erszta zupelnie inna byla.. Quote
elapieczus1 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 szkoda że nie ma na nie skutecznego spasobu jak np opryskiwanie w Szczecinie jest od lat odkomarzanie może tak odkleszczyć parki i lasy co? Quote
malaSilky Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Witam wszystkich owczarkarzy! A jeżeli chodzi o kleszcze to fajnie by bylo sie ich pozbyc jakos nie zauwazylam by byly srodowisku potrzebne, a mialam dosc znajdowania ich na psie gdy obroze zawodzily dlatego przerzucilam sie na krople naszczescie skutkuja:p Quote
14ruda Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Jakies burze zapowiadaja.Jak mnie zastanie w lesie i mnie piorun trzaśnie to bede musiała wstac o 4 rano zeby włosy ułozyć. Quote
marmara_19 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 hahahahahhaha dobre:D:D haha u mnie sie chmurzy od godz 15.. a deszczu nie ma;/ do tego wszystkeigo z cekinawyejlam kleszcza ... z fafla dokladniej.. wczoraj ok 5 wyjelam bo guzki mu sie probily to i kleszcze znalazlam.. a spacer w zakleszczonym meijscu byl w piatek... ehhh Quote
marmara_19 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 aaa i kolejny kleszcz!!! na pysku;/ zywy i opity!!! ku....a!!czemu na alfie kleszcze zdychaly i padaly na koc a na ckeinie znajduja wyzerke? Quote
Nanami Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Kaza miała jednego krwiopijce tuż pod okiem :roll: o pierwszej w nocy mnie budzili, bym jej to wyciagneła. Quote
elapieczus1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 jeny a teraz tak mokro i te frontlainy gów.....dają bo pies ciągle mokry kak po kąpieli:angryy: Quote
Recommended Posts