Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

AM napisał(a):
Melduje posłusznie, ze SChH A zdane :cool3: - B: 90, C: 90
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: duze gratki AM.:loveu:

Posted

Jak dzien zaczety od chwaleia sie, to ja tez sie pochwale: w sobote odebralam dyplom ukonczenia studiow na wydziale medycyny weterynaryjnej :cool1: jestem lekarzem weterynarii :cool1:

Posted

saJo napisał(a):
Jak dzien zaczety od chwaleia sie, to ja tez sie pochwale: w sobote odebralam dyplom ukonczenia studiow na wydziale medycyny weterynaryjnej :cool1: jestem lekarzem weterynarii :cool1:

I z tego powodu jesteś wniebowzięta :roflt:

Posted

ayshe napisał(a):
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: duze gratki AM.:loveu:

Dzięki :razz: Miałam 2 sędziów na egzaminie :crazyeye: , którzy razem oceniali B i C.

Posted

saJo napisał(a):

Tutaj też Ci pogratuluję...:multi: :cool2: Pewnie, juz wiesz, ze masz przechlapane -->> teraz bedziemy Cię męczyć o rady :cool3::lol:

Posted

Gratuluje dziewczyny!!!:multi:
A moja sucz bajdzio ładnie nauczyła sie pływać:multi: .Całą niedziele pływała w jeziorze:p .Woda taka ciepła,że nawet ja wazła:cool1: .A ja zmarźluch jestem i czasem w sierpniu piszcze jak wchodze do wody.:evil_lol:
Booraczak se pływała sama,chlapała i łapała rozpryskaną wode.A jak sie zmęczyła podplywała do pomostu i opierała przednie łapy o belke pod pomostem:crazyeye: i przebierała girami coby dupka nie utonęła:razz: .Ładnie poćwiczyła nóżki.Wlazła także do łódki do zdięcia(jeszcze brakuje na kucyku:diabloti: )oraz debil skakał z pomostu na głeboka wode kiedy nikt nie widział:mad: .Wariatka.:shake:

p.s.przypiekłam se ramionka;(

Posted

po raz pierwszy w zyciuu dopadly mnie 3 kleszcze.. 2 wyjelam sobie sama a 1 matka mi z pleciw wykrecila!! wykapalam sie.. obejrzalam.. wiecej nie wdize... ubranie,plecak i smycze psow poszly do prania.. czy w 60 stopniach, w proszku, plynie do plukania i z vaniszem jak beda jakies kleszzce to zgina??

Posted

Mnie po kazdym wypadzie nad jezioro bołaża,ale jestem spryskana specyfikiem śmierdzacym,wiec nawet sie nie wkrecają.Aicha jeszcze nie złapała.Chyba tez sobie zakrople frontline na karczycho:)

Posted

ahh kleszcze.. wczoraj mnie oblazly.. a wieczorem na alfy poslaniu a dokladnie na kocu znalazlam pare zdechnietych i suchych jak wiorki kleszczy.. i w niej tez.. ale malusie i nieopie.. niektore w ogole sie nie ruszaly a inne ledwo 2 odnozami ruszaly.. i byly wbite.. u cekina nic znalezc nie moge;/ wiec moze sie ejszcze nie opily;p bo maciupkich nie znalazlam

Posted

marmara_19 napisał(a):
ja pierwszy raz mialam to paskudzctwo na sobie.. jednego kelszzca matka miz pelcow wykrecala.. byl dokaldnie w meijscu gdzie z tylu byl pasek do stanika;/bleee

mi się wkręcił po lewej stronie lewej piersi bbbbbbbbrrrrrrr ale wtedy miałam pietra pielęgniarka w przychodni raz dwa wyciągnęła a syn piał właśnie na wysokości stanika (oczywiście go nie nosi)miał wtedy 3 lata ,niestety musiał dostać znieczulenie i dopiero wtedy gdy nacięli wyciągnęli paskuctwo jedne

Posted

o qrcze;/ mi sie wkrecil na plecach.. wlasnie na wysokosci stanika.. a raczej pod stanikiem;/ matka musaila mi wykrecac bo sama rady nie dalam;/ a drugiego wyciagnelam w ostatniej chwili z podbrzusza;/ brrrr pierwszy raz mialam taka stycznosc z kleszczami;/ i w dodatku byly inne niz te na psach... chcoiaz dzisiaj ejdnego takeigo znalazlam u ckeina.. a erszta zupelnie inna byla..

Posted

Witam wszystkich owczarkarzy!
A jeżeli chodzi o kleszcze to fajnie by bylo sie ich pozbyc jakos nie zauwazylam by byly srodowisku potrzebne, a mialam dosc znajdowania ich na psie gdy obroze zawodzily dlatego przerzucilam sie na krople naszczescie skutkuja:p

Posted

hahahahahhaha dobre:D:D haha u mnie sie chmurzy od godz 15.. a deszczu nie ma;/ do tego wszystkeigo z cekinawyejlam kleszcza ... z fafla dokladniej.. wczoraj ok 5 wyjelam bo guzki mu sie probily to i kleszcze znalazlam.. a spacer w zakleszczonym meijscu byl w piatek... ehhh