saJo Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 14ruda napisał(a):mozmy se razem coś wytatuowac-ja prawy póldupek a on lewy.Najlepiej na czole;)Jak ie psytulimy bedzie cała d..a:) :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
ayshe Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 morighan napisał(a):hmmm..ayshe ja tam nie wiem:razz: ..ja siem tylko cieszem, ze moj bedzie mial kolczyk w jezyku :evil_lol:noo jaka radosna kurka wodna hmmm moze wprowadze jakies restrykcje?eee nie ...tak to ja sie nie poswiece:cool1: :roll: :evil_lol: Quote
morighan Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 saJo napisał(a):bystrosc facetow mnie po prostu powala :icon_roc: tiaa...nagadasz sie jak glupia, a ten skwituje tylko jednym: ale o co chodzi..normalnie oszalec idzie... ale ja tam nic nie mowie juz..na kolczyka sie zgodzil :evil_lol: Quote
ayshe Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 14ruda napisał(a):No mój TZ nie ma na co kasy wydawac i se robi tatoo na łydce.Powiedziałam,ze mozmy se razem coś wytatuowac-ja prawy póldupek a on lewy.Najlepiej na czole;)Jak ie psytulimy bedzie cała d..a:) to sie nazywa tandem:roll: :evil_lol: Quote
morighan Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ayshe napisał(a):noo jaka radosna kurka wodna hmmm moze wprowadze jakies restrykcje?eee nie ...tak to ja sie nie poswiece:cool1: :roll: :evil_lol: a pewnie, ze radosna.. poczytaj saJo.. kolczyk w pepku+ kolczyk w jezyku= baaardzo ciekawe doznania :oops: :evil_lol: Quote
BeataG Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 SaJo, na tym forum obrazka bezpośrednio z kompa nie wstawisz, to nie belgi. :cool3: Quote
ayshe Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 morighan napisał(a):tiaa...nagadasz sie jak glupia, a ten skwituje tylko jednym: ale o co chodzi..normalnie oszalec idzie... ale ja tam nic nie mowie juz..na kolczyka sie zgodzil :evil_lol:no to ja mam wogole hardcora.gadam gadam gadam on slucha skupienie pelne...dobra fajnie po czym chwila milczenia i pada albo nein albo ja.i koniec.zero argumentacji.boszsz.:roll: .a jak prowadzi trening to gada jak najety:cool1: Quote
saJo Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 BeataG Wiem, po prostu pisalam na jeszcze jednym forum i mi sie okienka potentegowaly z wrazenia :lol: Quote
ayshe Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 morighan napisał(a):a pewnie, ze radosna.. poczytaj saJo.. kolczyk w pepku+ kolczyk w jezyku= baaardzo ciekawe doznania :oops: :evil_lol: niektorzy to za dobrze maja zdecydowanie:mad: :evil_lol: Quote
14ruda Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A ja se popsułam avatara i nie moge wstawić nowego.wrrrr.głupie piksele.nie wiem co jest. Quote
ayshe Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 saJo napisał(a):BeataG Wiem, po prostu pisalam na jeszcze jednym forum i mi sie okienka potentegowaly z wrazenia :lol:no ba...taki temat:razz: :diabloti: Quote
ayshe Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 14ruda napisał(a):A ja se popsułam avatara i nie moge wstawić nowego.wrrrr.głupie piksele.nie wiem co jest.dziewczyny zimny prysznic :lol: Quote
saJo Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ayshe napisał(a):niektorzy to za dobrze maja zdecydowanie:mad: :evil_lol: Ale za to mam ograniczenia czasowe, bo mieszkamy 60 km od siebie :eviltong: Quote
morighan Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ayshe napisał(a):no to ja mam wogole hardcora.gadam gadam gadam on slucha skupienie pelne...dobra fajnie po czym chwila milczenia i pada albo nein albo ja.i koniec.zero argumentacji.boszsz.:roll: .a jak prowadzi trening to gada jak najety:cool1: to by bylo ponad moje zszargane nerwy :razz: Quote
morighan Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 saJo napisał(a):Ale za to mam ograniczenia czasowe, bo mieszkamy 60 km od siebie :eviltong: o wlasnie... to my podobnie.. ale ja juz zyje tym kolczykiem :evil_lol: Quote
ayshe Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 saJo napisał(a):Ale za to mam ograniczenia czasowe, bo mieszkamy 60 km od siebie :eviltong:no tiaaa jasssne biednialek:roll: :evil_lol: .....ograniczeniami czasowymi tutaj sie kryguje:lol: Quote
ayshe Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 morighan napisał(a):o wlasnie... to my podobnie.. ale ja juz zyje tym kolczykiem :evil_lol:a ja co?mam zyc tatuazami:placz: ?ooo jaaa biednaaaa.... Quote
morighan Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ayshe napisał(a):no tiaaa jasssne biednialek:roll: :evil_lol: .....ograniczeniami czasowymi tutaj sie kryguje:lol: ayshe..trzeba czyms sobie wynagradzac te niedogodnosci :eviltong: :evil_lol: Quote
ayshe Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 morighan napisał(a):ayshe..trzeba czyms sobie wynagradzac te niedogodnosci :eviltong: :evil_lol:a wiesz co to jest jak facet ci szwargoli po szwabsku w lozku?to jest dopiero romantyka........:roll: :evil_lol: Quote
saJo Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 morighan napisał(a):trzeba czyms sobie wynagradzac te niedogodnosci :eviltong: :evil_lol: dobrze gada, dac jej piwa :evil_lol: :beerchug: Quote
morighan Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ayshe napisał(a):a wiesz co to jest jak facet ci szwargoli po szwabsku w lozku?to jest dopiero romantyka........:roll: :evil_lol: se oplulam monitor :lol: :lol: Quote
saJo Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ayshe napisał(a):a wiesz co to jest jak facet ci szwargoli po szwabsku w lozku?to jest dopiero romantyka........:roll: :evil_lol: Moj nie szwargoli w luzku wogole :eviltong: ale to zrozumiale, do czegos w koncu ten kolczyk ma :eviltong: Quote
ayshe Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 morighan-nie opluwaj se monitora tylko sobie wyobraz.....to tak jak western z niemieckim dubbingiem:roll: :diabloti: .... saJo-wiesz no czasem jest jakas przerwa...na tego no...papieroska:cool3: .poza tym nooooo :oops: :evil_lol: .....ekhem:cool1: Quote
morighan Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 saJo napisał(a):Moj nie szwargoli w luzku wogole :eviltong: ale to zrozumiale, do czegos w koncu ten kolczyk ma :eviltong: dobrze, ze moj tego nie czyta i zyje sobie w blogiej nieswiadomosci, skad ja te pomysly biore :evil_lol: a dlugo sie taki kolczyk goi? jeden dzien mu wystarczy?:cool3: Quote
Recommended Posts