Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra prawie wszystkie :placz:

Wczoraj bylismy nad takim "stawem" za osiedlem - zapiera sie łapskami, pazura nie umoczy nawet :shake:
Nie wciagam go na siłe, tylko zachęcam, ale nawet za badylem tam za chiny nie wlezie, przekupstwa jedzeniowe tyż nie działaja :roll:
Co on mysli, ze chce go utopic czy jak? :diabloti:

Posted

dziś mija 1 rok i 1 dzień jak panna Sz mieszka z nami :cool3: :cool3: :cool3:
w zeszłym roku bała się wody i uciekała :shake: w tym roku jako pierwsza dopada wszelkich zraszaczy ogrodowych , basenów itp.dużych zbiorników wodnych nie ma w mojej okolicy :-( :-( a gdzieś nawet jak jest jakieś kompielisko to tłumy turystów je oblegają :shake:

Musze kupić kolejny basen :p :p ten wczorajszy już nie żyje :angryy: :angryy: tym razem to chyba jakiś metalowy :cool3: bo plastik zjedzą :mad: :mad:

Posted

ayshe napisał(a):
vectra-pamietaj ze poki suka ma cieczke zawsze mozesz liczyc na zajecia np.przedpoludniem w tygodniu -zapomnialam powiedziec:oops: .

to ja bardzo chętnie tylko kiedy i o której bo gdzie to wiem :p

Posted

Vectra napisał(a):
to ja bardzo chętnie tylko kiedy i o której bo gdzie to wiem :p
z noraskiem jutro mamy o 9[tyz ma cieczke:roll: ]albo w czwartek na 9?sorrki ze wylecialo mi z glowy-to takie oczywiste ze zapomnialam powiedziec:oops: .zakonodowalam tylko info o cieczce i o nie chodzeniu na grupe.boszsze.upal wypalil mi troszke:cool1: komorexczek w mozdzku:razz:

Posted

ayshe napisał(a):
z noraskiem jutro mamy o 9[tyz ma cieczke:roll: ]albo w czwartek na 9?sorrki ze wylecialo mi z glowy-to takie oczywiste ze zapomnialam powiedziec:oops: .zakonodowalam tylko info o cieczce i o nie chodzeniu na grupe.boszsze.upal wypalil mi troszke:cool1: komorexczek w mozdzku:razz:

a moge i jutro i w czwartek :razz: :razz: :oops:

ja też mam już dosyć tego upału :shake: :shake: teraz niby się chmurzy , ale jest taka parnota że nie jestem w stanie nic robić :angryy:

Posted

Vectra napisał(a):
a moge i jutro i w czwartek :razz: :razz: :oops:

ja też mam już dosyć tego upału :shake: :shake: teraz niby się chmurzy , ale jest taka parnota że nie jestem w stanie nic robić :angryy:
no to spotkamy sie i jutro i w czwartek.bedziecie we dwie to bede miec uzywanie:diabloti: :diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
no to spotkamy sie i jutro i w czwartek.bedziecie we dwie to bede miec uzywanie:diabloti: :diabloti:

ałaaaaa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):

Norasek ma baaaaaarrrdzo delikatną cieczke ani Joshua ani Bugajski dzisiaj rano tego nie wywąchały.Chłopcy nawet sikami Norci się nie interesowali. Monisia nawet za bardzo nie rozpaczała z tego powodu:evil_lol: . Podniosło ją na duchu zachowanie czarnego labka ,który natychmiast olał swoją pańcie i zabrał się za Noraska. No ale to labek.:eviltong: :diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):

A nie ma czasem korepetycji dla emerytów z sercowcami o 5 rano????:eviltong:

Posted

Żmija napisał(a):
Mumin też ma cieczkę, cholera.

Na spacerki z Joshem zapraszamy- na szczęście ciągle aporty są lepsze od panienek w cieczce.Oby jak najdłużej.

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
Norasek ma baaaaaarrrdzo delikatną cieczke ani Joshua ani Bugajski dzisiaj rano tego nie wywąchały.Chłopcy nawet sikami Norci się nie interesowali. Monisia nawet za bardzo nie rozpaczała z tego powodu:evil_lol: . Podniosło ją na duchu zachowanie czarnego labka ,który natychmiast olał swoją pańcie i zabrał się za Noraska. No ale to labek.:eviltong: :diabloti:

Norassek ma cieczkę normalną ino sercowiec ma węch nie teges. A Bugajski to taki delikatny facecik i nie chciał być nachalny

Posted

monisieczka napisał(a):
Norassek ma cieczkę normalną ino sercowiec ma węch nie teges. A Bugajski to taki delikatny facecik i nie chciał być nachalny

HEHEHE Asher mówiła ze Bugi jest szybki do panienek -a tobie został tylko labek!!!!!!!!!:eviltong: :evil_lol:

Posted

Baby :evil_lol: mam pytanie.
Jak to jest z tym podstawowym szkoleniem? Czy zeby zdawać trzeba chodzic na kurs czy wystarczy sie zgłosić, zapłacic i przyjść?
I jak to w ogole dokładnie wygląda? Chodzi mi o wszytkie komendy i w ogole :oops:
Wy to świaowe, to mozecie mnie oświecić :oops: :lol:

Posted

lizka napisał(a):
Baby :evil_lol: mam pytanie.
Jak to jest z tym podstawowym szkoleniem? Czy zeby zdawać trzeba chodzic na kurs czy wystarczy sie zgłosić, zapłacic i przyjść?
I jak to w ogole dokładnie wygląda? Chodzi mi o wszytkie komendy i w ogole :oops:
Wy to świaowe, to mozecie mnie oświecić :oops: :lol:

Światowe to znowu niebardzo. Myslę sobie, ze zawsze możesz zapłacić i przyjść na egzamin. Ino tylko czy zdasz :diabloti:. Barwność komend zalezy od właściciela psa, a czy piesio wykona i jak wykona to ja się nie wypowiadam (niektórzy wiedzą dlaczego:oops:). Reasumując chodzić zawsze warto, nawet traktując szkolenie jako formę poznania niebanalnych ludzi nie mówiąc o psach. Myślę, że zawsze jest szansa że coś w głowie (właściciela) zostanie. Poza tym ważne jest jak traktujesz zdane (lub nie :diabloti:) egzaminy. Eeeeee marudzę chyba, ale to z gorąca

Posted

Egzamin to nie takie proste :p :p byłam na takim egzaminie -widzem :p :p
Ja nie mam zamiaru państwowo panny SZ sprawdzać bo to nie na moje nerwy.
Kurs to podstawa - poznajesz siebie poznajesz psa , uczycie się siebie na wzajem , łapiecie dobry kontakt , zaufanie , mocną więż ......

Posted

Vectra napisał(a):

Ja nie mam zamiaru państwowo panny SZ sprawdzać bo to nie na moje nerwy.
hehe....dziewicze podejscie,ze tak powiem .....:diabloti: .pozyjem obaczym.....:cool1: :cool3:

Posted

Jak sie uprze, to mozna wydrukowac sobie najnowszą wersje regulaminu PT i cwiczyc sobie samemu, szlifowac, nakrecac. A jak sie opanuje, to oczywiscie ze mozna przystapic do egzaminu po uiszczeniu odpłatnosci bez kursu na PT ;)

http://www.tresura.pl/egzaminy.php
Tu masz ogólny opis przebiegu egzaminu a pod linkiem wewnatrz jest regulamin i co za co ile punktów w PT-1.

Posted

no w warszawie trzeba sie zapisac na kurs zeby se zdac pt.tak jest w praktyce.a mozna bylo zdawac na eksterna.ech to byli czasy paniedzieju:roll: :cool3: ./no coz mozna tez to olac i zdac sobie startujac w zawodach pt[lachy bez nie?:diabloti: ].troszku w tedy wymierniejsza ocena do umiejetnosci a i sedzia nie polski sie trafi tyz:razz: .....
VECTRA GDZIE TY BYLAS KOBIETO JAK CIE DZISIAJ NIE BYLO?:mad: :mad:

Posted

Ayshe sorki (nie mam telefonu do Ciebie) auto mi doopy znowu dało pompa paliwa się skończyła nie mogłam zapalić - jestem zła ,wsciekła bo TZ miał zobaczyć to i naprawić i oooo dooopa ,a prosiłam i pytałam wczoraj 100 razy czy napewno da rade odpalić - odpowiedział że możliwe że zapali :cool1:

PS jemu za kare też dziś auto umarło :multi: :evil_lol: :evil_lol: i będzie śmigał na piechote :p :p bo do nas autobusy raczej nie jezdzą :razz:
jutro będe na 10000000000% jak nie autem to czymś innym
jak ja się nie cierpie umawiać i nie dotrzymywać słowa :oops: :oops: strasznie mi głupio :oops: :oops: :oops: