Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no d0obra...walim opowiastki:cool3: ....
najspokojniej w swiecie ide z psami nad wisla...pusto....nikogo....idzie kobieta z psem....w odleglosci 50 metrow slysze jej przerazliwy krzyk[pies na smyczy wsciekle sie miota]:TO PIES CZY SUKA?!:lol: a ja odkrzykuje:a o ktorego pani chodzi?:roll: :lol: .moje psy oczywiscie juz byly odlowione bo widze wleczona wlacicielke z psem wielkosci husky ....podchodzimy blizej[no trza sie minac].zatrzymuje sie raptownie[pies na tylnych nogach charczy,kobieta sie zapiera]:czy moze sie pobawic z suczka?on lubi suczki:crazyeye: ....mowie:ale ten drugi to pies.a ona na to:to pani go potrzyma a bunio pobawi sie z suczka:evilbat: :scream7: :splat:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
no d0obra...walim opowiastki:cool3: ....
najspokojniej w swiecie ide z psami nad wisla...pusto....nikogo....idzie kobieta z psem....w odleglosci 50 metrow slysze jej przerazliwy krzyk[pies na smyczy wsciekle sie miota]:TO PIES CZY SUKA?!:lol: a ja odkrzykuje:a o ktorego pani chodzi?:roll: :lol: .moje psy oczywiscie juz byly odlowione bo widze wleczona wlacicielke z psem wielkosci husky ....podchodzimy blizej[no trza sie minac].zatrzymuje sie raptownie[pies na tylnych nogach charczy,kobieta sie zapiera]:czy moze sie pobawic z suczka?on lubi suczki:crazyeye: ....mowie:ale ten drugi to pies.a ona na to:to pani go potrzyma a bunio pobawi sie z suczka:evilbat: :scream7: :splat:

Masakra!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Mnie rozwala pytanie czy to pies czy suka bo jak suka "przegnie pałę" to Kenny i suce przywali. Zresztą on już wyrósł z zabaw z psami. woli bawić się ze mną :razz: :razz: :razz:

Posted

ayshe napisał(a):
to pani go potrzyma a bunio pobawi sie z suczka:evilbat: :scream7: :splat:

hihihi:lol: :lol: :lol: uwielbiam takie teksty. Bezczelność ludzka nie zna granic. Mi sie podoba jak z daleka słysze prosze zabrac psa bo sie pogryzą. A swojego to sie nie zabiera:cool3: :cool3: Ja mam zabrac - a dlaczego?:shake: Nie lapię :shake: Bo idzie mały faficzek :razz: co sie rzuca, ale jemu wolno??

Posted

To teraz moja kolej:cool3: jak narazie nikt nie poprosił mnie abym zabrała psa:lol: ale ja już niedługo będę zmuszona to zrobić:evil_lol: mamy na podwórku Chihuahua który chodzi i myśli że jest conajmniej amstafem:evil_lol: mały gryzoń:evil_lol: najśmieszniejsze jest to że Szira się go chyba boi:evil_lol: bo jak przechodzimy obok i mały terminator rzuca się na tej swojej smyczce i ujada zawzięcie to Szira przyśpiesz aby go jak najszybciej ominąć:evil_lol: wygląda to naprawdę komicznie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

agis napisał(a):
I co? Trzymalas?:cool3: :evil_lol: :evil_lol:
tiaaaaa.chite by szlag trafil jakby pies zaczal sie do niej dobierac.poza tym no coz ten pies nie wydawal mi sie zabawowy-zreszta mam gdzies zabawy moich psow z innymi psami.ja mam byc nie do przebicia.nie ma psow.:diabloti:

Posted

AM napisał(a):
Masakra!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Mnie rozwala pytanie czy to pies czy suka bo jak suka "przegnie pałę" to Kenny i suce przywali. Zresztą on już wyrósł z zabaw z psami. woli bawić się ze mną :razz: :razz: :razz:
takie pytanie mnie rowniez rozwala.shado tez przylozy suce jak suka dobiera sie do jego pilki.ostrzegawczo ale przywali.jest niemilosiernie cierpliwy do bab ale pilka.............i koncza sie zarty.moje psy tez zdecydowanie maja gdzies zabawy z psami.nooooooooo shado czasem ma korbe:oops: ,zwlaszcza ze szczeniakami...nic nie pobije jednak pracy ze mna.:loveu:

Posted

ayshe napisał(a):
takie pytanie mnie rowniez rozwala.shado tez przylozy suce jak suka dobiera sie do jego pilki.ostrzegawczo ale przywali.jest niemilosiernie cierpliwy do bab ale pilka.............i koncza sie zarty.moje psy tez zdecydowanie maja gdzies zabawy z psami.nooooooooo shado czasem ma korbe:oops: ,zwlaszcza ze szczeniakami...nic nie pobije jednak pracy ze mna.:loveu:

Hehehe, dokładnie. Piłka to świętość :)
Idę z nim obszczekuje go takie jakies małe "pidziu-pidziu" a on udaje, że go nie widzi...Kenny ma stalowe nerwy czasem aż się mu dziwię bo sama mam ochotę kopnąć w d... takiego szczekacza, ale uczę się cierpliwości od własnego psa ;) :cool3:

Posted

:lol: :lol:
shadowski juz nie startuje do kazdego zywego stworzenia.....na szczescie ale nadal sie jezy i jest oburzony:mad: .podejrzewam ze czeka mnie jeszcze troszku pracy.ale do znajomych psow tj.takich ktore powachal ma swieta cierpliwosc-glownie tu niestety pisze o babach i szczeniorach bo dorosle samce musza niestety chodzic przy nim na palcach................no chiba ze ma cos.....pileczke na przyklad to ma wsio w d.....
z ciekawych opowiastek typu:top wkurzajace:stoje pod szkola czekam na dziecie a idzie babcia z dzieckiem.dziecko:babciu jakie pieski,moge poglaskac?na co ja usmiecham sie do dziecka i skinam glowa[dzieci wstydza sie czesto prosic wprost]dziecko usmiecha sie do mnie.na to babcia z usmiechem:monisiu taki pies to ci moze glowke urwac.:diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
.../dziecko:babciu jakie pieski,moge poglaskac?na co ja usmiecham sie do dziecka i skinam glowa[dzieci wstydza sie czesto prosic wprost]dziecko usmiecha sie do mnie.na to babcia z usmiechem:monisiu taki pies to ci moze glowke urwac.:diabloti:

Babcia chyba horrory powinna pisac :roll: :evil_lol:

Posted

agis napisał(a):
Babcia chyba horrory powinna pisac :roll: :evil_lol:
:evil_lol: no.niezla byla.tak jak sie usmiechalam tak mi ten usmiech splynal razem ze szczeka na chodnik:mdleje: .
generalnie najczesciej psami sa straszone dzieci ktore nie chca cos zrobic.:diabloti:
dzieciak nie chce czegos zrobic albo mamunia czegos nie kupila:ida pieski:chodz szybko zobacz jakie duze pieski ida zaraz cie ugryza:diabloti:

Posted

babcia z usmiechem:monisiu taki pies to ci moze glowke urwac.

dzieciak nie chce czegos zrobic albo mamunia czegos nie kupila:ida pieski:chodz szybko zobacz jakie duze pieski ida zaraz cie ugryza

to jest nowoczesne , bezstresowe wychowanie :diabloti: :diabloti:

kiedyś rodzice straszyli duchami , baba jagami czy jakimś innym dziadem :cool1:

Posted

Vectra napisał(a):

no....:lol: ...nie ma to jak wpajanie od malego dzieciom szacunku do innych stworzen i rozsadnego do nich podejscia:diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):

hehe, ja jestem z pokolenia które straszono czarną wołgą :evil_lol:

Posted

mch napisał(a):
hehe, ja jestem z pokolenia które straszono czarną wołgą :evil_lol:

Ja też, ja też:evil_lol: pamiętam, nawet na podwórku stała taka i wszyscy baliśmy się do niej podchodzić:evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
teraz gosiu to lekow mam dosyc:shake: .np.w przyszlym tygodniu wyjezdzaje suki do adopcji.zawsze przez pierwszy tydzien mam czarne mysli.:cool1:

Adopcja napewno sie uda:lol: i bedzie spoko:cool3:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Adopcja napewno sie uda:lol: i bedzie spoko:cool3:
no ja mysle.tyle pracy wlorzylismy w te suki.chodza jak w zegarku teraz.czekaja nastepne....:shake:

Posted

ayshe napisał(a):
no ja mysle.tyle pracy wlorzylismy w te suki.chodza jak w zegarku teraz.czekaja nastepne....:shake:

Ja to mam nadzieję że psiaki znajdujące nowy dom trafią do ludzi którzy będą potrafili docenić to przygotowanie i nie spi.... tego:oops:

Posted

Tak troche z innej beczki. Figa zaczęła sie bawić z psami. Ja to nagram bo wygląda to tragicznie. Odgłosy jakie z siebie przy tym wydaje są odstraszające. A do tego ten klocuszek radośnie kicajacy po mieszkanku zapraszający Pyrosa do zabay... Właśnie przewrocili stół. Na tym zabawa sie konczy... Ale żal mi przerywać bo to ze bawi sie z Pyrosem plusuje potem na spacerach bo zaprasza do zabawy tez inne psy. Wprawdzie wybiera sobie zawsze kawalerow, suczki na razie omija ale nie warczy :multi: :multi: :multi:

Posted

Pytanie było ile jest tu owczrkarzy więc odejdę od tematu toczącej się dyskusji i powiem, że też tu jestem. Owczarkarka z Azją, Havaną ['] i być może Astrą z adopcji (w przyszłości Indią) :) Witajcie :):):)