saJo Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ayshe napisał(a): saJo-wiesz no czasem jest jakas przerwa...na tego no...papieroska:cool3: .poza tym nooooo :oops: :evil_lol: .....ekhem:cool1: On taki bezczelny typ, nie robi przerw :razz: moze dlatego ze nie pali :roll: Quote
ayshe Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 saJo napisał(a):On taki bezczelny typ, nie robi przerw :razz: moze dlatego ze nie pali :roll: aaaa zapomnialam ze was czas ogranicza:eviltong: :evil_lol: Quote
saJo Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Zaraz sie go spytam, ale se gdzies polazl akurat. Quote
ayshe Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 morighan napisał(a):dobrze, ze moj tego nie czyta i zyje sobie w blogiej nieswiadomosci, skad ja te pomysly biore :evil_lol: a dlugo sie taki kolczyk goi? jeden dzien mu wystarczy?:cool3: moj nic nie kuma po polsku[nooo troche udaje ale pisanego to nic a nic:cool1: ].moge mu tlumaczyc wybiorczo:lol: Quote
morighan Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ayshe napisał(a):morighan-nie opluwaj se monitora tylko sobie wyobraz.....to tak jak western z niemieckim dubbingiem:roll: :diabloti: .... saJo-wiesz no czasem jest jakas przerwa...na tego no...papieroska:cool3: .poza tym nooooo :oops: :evil_lol: .....ekhem:cool1: moj nie pali, wiec przerwy mu niepotrzebne..i dobrze, tylko czas by marnowal :razz: Quote
saJo Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ayshe napisał(a):aaaa zapomnialam ze was czas ogranicza:eviltong: :evil_lol: :eviltong: + dziesiec znakow Quote
ayshe Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 saJo napisał(a)::eviltong: + dziesiec znakow:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
saJo Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 "jako lekarz wies zapewne ze w paszczy wszystko goi sie szybko :P acz u kazdego moze byc inaczej :P" No i wez tu gadaj z takim...:roll: Quote
saJo Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ayshe napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ale moj nie robi przerw i ma kolczyk w jezyku :eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
morighan Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 saJo napisał(a):"jako lekarz wies zapewne ze w paszczy wszystko goi sie szybko :P acz u kazdego moze byc inaczej :P" No i wez tu gadaj z takim...:roll: powiem mu, ze jeden dzien..twardy musi byc :diabloti: Quote
ayshe Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 morighan napisał(a):moj nie pali, wiec przerwy mu niepotrzebne..i dobrze, tylko czas by marnowal :razz:ale JA pale:cool1: .:lol: Quote
saJo Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 "ze 2 dni na jogurtach itp a po tygodniu to juz spox" Quote
14ruda Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ale tu można zrzucic cały stres związany z życiem z facetem.Można sobie ponarzekać,pośmaić się kiedy on beztrosko już śpi bo musi wstać o 6 do pracy:diabloti: Quote
ayshe Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 saJo napisał(a):ale moj nie robi przerw i ma kolczyk w jezyku :eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:ooooo patrzcie no ja jeszcze sie chwali kurka wodna:mad: :evil_lol: .... poza tym ja jestem juz po 40stce i nie iwem wooogole o czym wy tu piszeta zboki:evil_lol: :evil_lol: Quote
saJo Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Moj jest 60 km stad i opiekuje sie synem :lol: Quote
morighan Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 14ruda napisał(a):Ale tu można zrzucic cały stres związany z życiem z facetem.Można sobie ponarzekać,pośmaić się kiedy on beztrosko już śpi bo musi wstać o 6 do pracy:diabloti: albo spalil plyte glowna i nie ma kompa:razz: Quote
ayshe Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 14ruda napisał(a):Ale tu można zrzucic cały stres związany z życiem z facetem.Można sobie ponarzekać,pośmaić się kiedy on beztrosko już śpi bo musi wstać o 6 do pracy:diabloti:fajnie masz.ja mam perpetum mobile.lata caly dzien na cwiczkau,wszytkich gania,grafiki ustawia,ordnung non stop,z psami wylazi rano albo na slady nas gna...rrrany....przerabane:roll: .problem polega na tym ze uwe ma za duzo energii.zalamka.ale mu przejdzie....no mam taka nadzieje....jak bedzie w moim wieku.....:cool1: Quote
saJo Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ayshe napisał(a): poza tym ja jestem juz po 40stce i nie iwem wooogole o czym wy tu piszeta zboki:evil_lol: :evil_lol: Zaplulam monitor... Quote
ayshe Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 saJo napisał(a):Moj jest 60 km stad i opiekuje sie synem :lol:a ja corka...nonkomformistycznym......uparciuchem:cool1: :lol: i mam porabanego tescia ktorego kocham. Quote
ayshe Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 saJo napisał(a):Zaplulam monitor...nastepna:roll: :lol: ....epidemia czy cus:cool3: :evil_lol: .... Quote
ayshe Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 morighan napisał(a):albo spalil plyte glowna i nie ma kompa:razz:i tyz fajnie.a moj polazl na uroczystosc z okazji zamachu na kutschere[czy jak to sie pisze]w kurteczce z lekka denerwujacej i musialam go zgarniac stamtad ciula jednego bo nawet jak dostanie kiedys lomot za podpuchy to nie powie ze nie jest faszysta bo nie zadazy i po polsku nie umie baran jeden:placz: :mad: Quote
morighan Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 14ruda napisał(a):Czy Sa Wycieraczki Do Monitorów? nie wiem..ale powiem Adamowi zeby mi takie wymyslil, bo wycierac szmatka nie nadaze :razz: Quote
ayshe Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 14ruda napisał(a):Czy Sa Wycieraczki Do Monitorów?ja wycieram rekawem[jak uwe nie widzi bo by go szlag chyba trafil].:diabloti: Quote
saJo Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ayshe napisał(a):a ja corka...nonkomformistycznym......uparciuchem:cool1: :lol: Maks ma dopiero 3 lata (cos okolo) i charakter....no cos taki jak Gnojek :cool1: w stylu: godzina rzucania psu pilki pod luzko. Pies szczesliwy, dziecko szczesliwe, tata dziecka z pancia pieska pija pifko i wszyscy szczesliwi :cool1: Quote
Recommended Posts