Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

My juz dzis bylismy na dlugasnym spacerku :cool1: Ksieciunio lezy pod kroplowka, a ja wyjelam z zamrazarki rybe, ktora dala mi mama, a ktora wyglada jak pirania (ryba, nie mama :lol:) i zastanawiam sie czy ja usmazyc, czy najpierw nastawic sie psychicznie na jedzenie pirani :roll:

Posted

Aga i Eto napisał(a):
aj bym wybrała tą drugą opcję :diabloti: nastawienie psychiczne :)

Taka tez podjelam decyzje...gdy wchodze do kuchni usmiecha sie do mnie z talerza :lol:

Posted

a jestes pewna że ona się uśmiecha :) mój ojciec i brat to zapaleni wędkarze i ich ryby to szczerzyły do mnie zęby .. więc ja bym nie była taka pewna.. może warto odkroić głowę :diabloti: bo jeszcze ożyje .. u nas już był taki przypadek :)

Posted

Boidae napisał(a):
Naduś równocześnie lewy ctrl i shift. I będzie wszystko dobrze:cool3:

dzieki! juz zwatpilam..:razz: a co do ryby.. Sajo jestes pewna, ze ona sie usmiecha? moze tylko chce uspic Towja czujnosc i wykorzystac to na swoja korzysc? :evil_lol:

Posted

morighan napisał(a):
a co do ryby.. Sajo jestes pewna, ze ona sie usmiecha? moze tylko chce uspic Towja czujnosc i wykorzystac to na swoja korzysc? :evil_lol:

Im bardziej tak sie usmiecha, tym mam mniejsza ochote ja zjesc....ja wiem czy to na jej korzysc i tak juz jest martwa i wybebeszona, wiec nie mogla przetrwac w tej zamrazarce zahibernowana.

Posted

wiesz saJo. a co by bylo gdyby ? dzisiaj to dziwne walentego święto .. i wcale bym nie była zdziwiona gdybyś nagle usłyszała z kuchni wołanie : nie jedz mnie nie jedz mnie .. dziś święto zakochanych ... :diabloti:

Posted

Aga i Eto napisał(a):
wcale bym nie była zdziwiona gdybyś nagle usłyszała z kuchni wołanie : nie jedz mnie nie jedz mnie .. dziś święto zakochanych ... :diabloti:

Lepiej niech ona milczy, nie nawidze walentynek!!!!:diabloti:

Posted

a gdyby powiedziala: spelnie Twoje 3 zyczenia, tylko mnie wypusc to skusilabys sie? inna opcja..moze to jest Pan ryba, a wtedy wiesz..serce nie sluga..i moze cos wiecej sie kryje za tym usmiechem? :evil_lol:

Posted

morighan napisał(a):
a gdyby powiedziala: spelnie Twoje 3 zyczenia, tylko mnie wypusc to skusilabys sie?

Jesli sprawilaby, ze Bols bedzie zdrowy to tak.

morighan napisał(a):
inna opcja..moze to jest Pan ryba, a wtedy wiesz..serce nie sluga..i moze cos wiecej sie kryje za tym usmiechem? :evil_lol:

A moje serce nalezy do przystojniejszego meszczyzny niz samiec piraniopodobnej ryby :evil_lol:

Posted

saJo napisał(a):
Jesli sprawilaby, ze Bols bedzie zdrowy to tak.

A moje serce nalezy do przystojniejszego meszczyzny niz samiec piraniopodobnej ryby :evil_lol:

trzymam kciuki za Bolsa.. jak sie czuje?

piraniopodone ryby tez na swoj sposob sa piekne :evil_lol:

Posted

morighan napisał(a):
trzymam kciuki za Bolsa.. jak sie czuje?

Nie wiem....jak wstal przedtem i odlaczyl sie od tej kroplowki to sie troche zestresowalam. Chyba to wyczul, bo teraz caly czas lezy w tym miejscu, gdzie dostawal kroplowke, chociaz wczesniej chcial koniecznie do klatki. Wlasnie zaparza sie siemie lniane, ryz z mieskiem juz wystygl, zobaczymy czy zje.

morighan napisał(a):
piraniopodone ryby tez na swoj sposob sa piekne :evil_lol:

Moze i sa, ale nie chwytaja mnie za serce...

Posted

saJo napisał(a):
Zeby to zeby, ale ten kolczyk w jezyku :loveu:

i wszystko jasne :evil_lol: moj poki co nie ma, ale cos o tym przebakiwal ostatnio :cool3:

trzymam kciuki, aby Bols szybko doszedl do siebie.. wymiziaj go ode mnie..

Posted

morighan napisał(a):
i wszystko jasne :evil_lol: moj poki co nie ma, ale cos o tym przebakiwal ostatnio :cool3:

No wrazenia sa...hmmmm....ciekawe :loveu: polecam :loveu:

morighan napisał(a):
trzymam kciuki, aby Bols szybko doszedl do siebie.. wymiziaj go ode mnie..

Wlasnie wylizuje miche :multi:

Posted

saJo napisał(a):
No wrazenia sa...hmmmm....ciekawe :loveu: polecam :loveu:

chyba go namowie, a co mi tam :evil_lol:

saJo napisał(a):
Wlasnie wylizuje miche :multi:

brawo Bols!! tak trzymaj i nie chorowac mi tu wiecej..;)