Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

hej, gdzioe zamawiacie *******ki z gappay'a? na pw moge prosic namiary?bo qrcze o poslkim sklepiku znanym wszystkim slyszalam zle opinie wlasnie;/ no chyba,ze wy macie dobre zdanie... bo kiedys bede musiala kaganiec zamowic i pilki...

Posted

Ja też jestem zadowolona, no ale my już zamawiamy długo i w ilościach raczej hurtowych (na 2 grupy). :evil_lol:

mch, co do braków asortymentu, to obawiam się, że to nasza wina. No bo jak się zamawia hurtowe ilości piłek, gryzaków, szelek, przedmiotów na ślad itp., to w końcu ich musi zabraknąć. :cool3: Ale braki są uzupełniane na bieżąco i z zapasem, czasem trzeba poczekać na dostawę z Czech, ale to kwestia tygodnia czy dwóch.

Posted

[quote name='BeataG']Ja też jestem zadowolona, no ale my już zamawiamy długo i w ilościach raczej hurtowych (na 2 grupy). :evil_lol:

mch, co do braków asortymentu, to obawiam się, że to nasza wina. No bo jak się zamawia hurtowe ilości piłek, gryzaków, szelek, przedmiotów na ślad itp., to w końcu ich musi zabraknąć. :cool3: Ale braki są uzupełniane na bieżąco i z zapasem, czasem trzeba poczekać na dostawę z Czech, ale to kwestia tygodnia czy dwóch.no fakt.jak czegos zabraknie to przez nas.:lol: tzn.przez onkarska grupe i belgowa:evil_lol: .szczerze mowiac to uwazam ze jest jak najbardziej ok sklepik gappaya.w razie co to wiecie juz przez kogo czegos nie ma:cool3:

Posted

marmara_19 napisał(a):
hmm tzn doklandie nei znam sprawy itp.. ale podobno ludzie z forum bullowatych mieli jakies cyrki z nimi... dlatego spytalam...
to mnie zdziwilas.my mamy absolutnie same pozytywne opinie w przeciwienstwie do zamowienia pierwszego ale wtedy to wogole musielismy czekac na aporty bo ....no musieli zdaje sie dorobic.:roll: :evil_lol: .

Posted

Mieliśmy dzisiaj starcie z pittem czy tam astkiem (nie wiem, akcja była szybka i jakos dokładnie nie zwrociłam uwagi)
Wracalismy sobie z łąk, B.juz zapiety na smycz i w kagancu, bo na tej trasie miedzy blokami duzo jazgotow lata i słysze tylko jakies szczekanie i krzyk faceta "stój"!
Patrze a tu leci na nas psiur - zdazyłam tylko sciagnac kaganiec borysowemu :roll:
Mam juz szczerze dosc - jakiegos pecha mamy chyba ostatnio albo az taka kumulacja głupoty ludzkiej panuje :roll:
B.wyszedł bez szwanku z tego starcia, nie wiem jak tamten pies, bo zanim własciciel doleciał i go odciagnał to B. sie nie cackał - przeciez w takiej sytuacji nie wydam mu komendy zeby przestał :angryy:

Posted

o qrcze.. rzeczywiscie macie pecha... a ja sie wlasnie dowiedzialam,ze cekin urosl:Dtak mi powiedzial jeden Pan, ktory tez ma ONka z tym,ze mlodszego o 1.5 meiisaca od Cekina.. i tamten zawsze byl wielki itp:Dza szybko w gore poszedl i pozniej byly jakies klopoty ze zdrowiem no i teraz im Baks jest starszy tym bardziej ciapowaty;p a Cekin im starszy tym czuje sie mocniejszy;/ i glupek juz nie schodiz z drogi niektorym psow;/ albo sam zachodzi droge zeby ten drugi zszedl;/ a jak nie zejdzie to bojka;/ehh nawet nie wiem keidy on sie taki mocny poczul;/ za to Alfina omlodniala:dbawila by sie z psmai ganiala itp:D:D hehe moja "staruszka grubiutka" hahahhaahha babcia w parku az oczy wychodza jak widza,ze ona jest starsza od tych ich peiseczkow a ruchliwsza i szczuplejsza:Dno a Cekin w ogole wazy juz 34 kg a nie 32/33;p i taka wage utrzymamy mam nadzieje.. tzn zeby wiecej nie tyl.. i w sumie etraz mu juz zebra nie stercza aczkolwiek sa baaardzo wyczuwalne nadal:D

Posted

heh mojemu tez czuc i ktegoslup i zebra:D z tym,ze nie stercza juz doslownie jak wczesniej:Dwczesniej doslownie cekin mial cieniutenka bibulke na kosciach a nie skore;p a teraz ma skore;p i to chce utrzymac

Posted

Witam,

hmm tzn doklandie nei znam sprawy itp.. ale podobno ludzie z forum bullowatych mieli jakies cyrki z nimi... dlatego spytalam...

no niestety, przez jednego nieuczciwego klienta, który napisał post na jednym forum jak widać plota idzie w świat... trochę się namęczyłem i znalazłem ten temat i odpowiedziałem - dla zaiteresowanych podaję link do wyjaśnień (uwaga długie) wraz z dokumentacją fotograficzną:
http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?p=203929#203929

w skrócie – klient zamówił gryzak, złożył reklamację ale odesłał zupełnie inny gryzak, który został wycofany z produkcji zanim zaczęliśmy współpracę z GAPPAY s.r.o. Mimo to chcieliśmy go wymienić ale jak przyszedł na drugi dzień, okazało się, że jest stary, zatęchły i śmierdzi smarem samochodowym... mimo to zawieźliśmy go do siedziby firmy – potwierdzili, że ta partia została wycofana dawno temu zanim zaczęliśmy współpracę – więcej na ten temat pod wskazanym linkiem - nie będę zaśmiecał tutaj
przytoczony jest tam przykład z grupy warszawskiej - szelek z plastikowymi zapieciami, ktore sie odpinaly, zostaly wymienione na nowe ale nowe tez sie odpinaly wiec w koncu beda wymienione na skorzane do tropienia - prosze o potwierdzenie tego o czym pisze przez Shide ;) Szelek nawet nie bedziemy reklamowac w gappayu bo nie ma jak pokazac na czym polega problem bo w rekach sie nie rozpinaja - musielibysmy zabrac ze soba zdolnego border collie ;) ale pańcia pewnie się nie zgodzi :evil_lol:

no fakt.jak czegos zabraknie to przez nas

no to prawda... :)

Ale braki są uzupełniane na bieżąco i z zapasem, czasem trzeba poczekać na dostawę z Czech, ale to kwestia tygodnia czy dwóch.

no powiedzmy w ostatecznosci miesiąc - mam nadzieję, że taki tryb utrzymamy choć mieliśmy ostatnio dachowanie :-( na szczęście nic się nie stało nam ale samochód... :-(

hmm tzn doklandie nei znam sprawy itp..

jeśli jest taka sytuacja, proszę pytać u źródła i prosić o ustosunkowanie się firmy do danej sytuacji bo inaczej to gdzieś sobie kłamstwa siedzą w internecie a my o tym nic nie wiemy i nie mamy możliwości zdementować... a plotka jak widać żyje swoim życiem... niestety jest to czasem działanie nieuczciwej konkurencji lub tak jak w tym wypadku klienta, który próbował nas prawdopodobnie naciągnąć (o zgrozo na 13zł!) i jak się nie udało postanowił się zemścić :-?

Posted

ehh powiedzcie mi skad sie biora ONki olbrzymy??jeden okolo ruczny no powiedzmy,ze donek.. wiekszy od cekina... drugi conajwyzej 8 meisieczny on... ogromny.. tez wiekszy od cekina;/ a cekin ma 67 cm w klebie... nie mniej... a tamte psy wszystkie sa ogormniaste... wysokie i masywne;/ tak smao kumpel cekina.. mlodszy.. duuzy jest.. ale on szybko poszedl w gore i byl tez otyly... i teraz jest ladny i potezny aczkolwiek bardzo duzy;/

Posted

molos-o jak fajnie ze jestes.:multi:
ja potwierdze za shide-fakt szelki sie wypinaly.ale tylko whoo.reszta tj belgi i onki pracuja na szelkach i jest oki.nie bylo zadnych problemow.gemma pracuje od chiba tygodnia na szelkach skorzanych do tropienia i jest gites.wiec shida chyba tez je popelni.:razz: .zapraszam do watku grupy warszawskiej o stresie poszkoleniowym;) .tam zawsze zbieramy zamowienia do ciebie.:p

Posted

:loveu: cze kochane.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze nie mam kompa.Dopiero po nowym roku.
Mam 2 wiadomości.
Dobra:Aicha zdała PT na dobry.173 pkty na 200.:loveu: :razz: :multi: Była 5 na 20 psów podchodzącycgh do egzaminu.
Zła:Ma dysplazje C:-( :-( :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Prześwietlałam ja na tą przednią łapke bo kulała i zad przy okazji.W przedniej są zmiany,zad popsuty:placz: .Ale nie manifestuje tego klinicznie,byłam w szoku.I załamałam sie.Niby wiem jak mam ją prowadzić jak dawkować ruch,czego jej nie wolno,ale ogólnie mam doła,martwie się o nią.Nie chce popaść w przesadę.Ona tak kocha biegać za patyczkami.Poradźcie jak radzicie sobie z psami z dysplazją.:-(
Pozdrawiam i tęskniem za Wami!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Kurcze, ja tez powinnam sierściucha prześwietklic chyba w tym kierunku bo obadalismy serce i inne sprawy a nie wiem jak z tym stoimy zwłaszcza, ze my som w typie rasy (rodowodu niet a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo) :roll:

Posted

No wrzucaj ten obrazek, to sie zobaczy co sie da zrobic ;)

Aisha, nie za młoda na wyrokowanie o dysplazji? Stawy mogą byc jeszcze luzne... Nie wiem, czy stopien inbredu ma coś do nasilenia dysplazji, ale nie podobał mi sie szczerze mówiąc juz od początku...

Posted

Ayshe-stawy ma czyste.Sama widzialam na zdieciu ze cos jest zle.Wiem tylko ze C.po jakim czasie miozna psa przeswietlic drugi raz?Bo bede w Poznaniu i chce zrobic drugie zdiecie.Dodam,że Aicha nie ma ZADNYCH objaw.Nigdy nie kulała,nie ma sztywności,może jest troche luźna,ale to jeszcze szceniak.Wet powiedziała ze ma zad ładnie umięśniony,jest bardzo dobrze prowadzona(sucha-se zapamiętałam od Ayshe-waży 27-28 kilo),i może bardzo długo żyć nie dając klinicznych objawów dysplazji.Byle od teraz prowadzić leczenie zachowawcze.Dostaje artoflex i zastrzyki i jest normalnie.Obwiniałam siebie ze to moja wina chociaż zniosiłam ją ze schodów,nie pozwalałam skakać,dostawała preparaty na stawy,dobrą karmę(pomojajac 2 tyg z dog chow),zreszta

Posted

Ayshe-stawy ma czyste.Sama widzialam na zdieciu ze cos jest zle.Wiem tylko ze C.po jakim czasie miozna psa przeswietlic drugi raz?Bo bede w Poznaniu i chce zrobic drugie zdiecie.Dodam,że Aicha nie ma ZADNYCH objaw.Nigdy nie kulała,nie ma sztywności,może jest troche luźna,ale to jeszcze szceniak.Wet powiedziała ze ma zad ładnie umięśniony,jest bardzo dobrze prowadzona(sucha-se zapamiętałam od Ayshe-waży 27-28 kilo),i może bardzo długo żyć nie dając klinicznych objawów dysplazji.Byle od teraz prowadzić leczenie zachowawcze.Dostaje artoflex i zastrzyki i jest normalnie.Obwiniałam siebie ze to moja wina chociaż zniosiłam ją ze schodów,nie pozwalałam skakać,dostawała preparaty na stawy,dobrą karmę(pomojajac 2 tyg z dog chow),zreszta ci co czytają pamietaja,ze bałam sie dysplazji,pytałam,pytałam,czytalam,,,,bke,ble,ble.Dr