AM Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ja już się melduję posłusznie :cool3: Nie było mnie bo byłam 4 dni w Czechach na treningu z kundlami :cool1: Było jak zwykle super. Dobcia nauczyła się puszczania i oszczekania pozoranta - oczywiście trzeba to ćwiczyć nadal. Ja nabawiłam się kontuzji - cosik mi trzasnęło w kolanie ale jest coraz lepiej. Tak to jest jak się ćwiczy z koniem... :razz: Wczoraj bawiłam się z dobcią (ma 11 miesięcy) i mnie w zabawie walnęła głową, czego efektem jest śliczne fioletowe "coś" pod okiem. Dziś sąsiad na mnie podejrzenie patrzył... Pewnie pomyślał, że zupa była za słona :lol: :lol: :lol: Quote
ayshe Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 aaaa chita zezarla dzisiaj cos zdechlego i malego:mad: .no i nie wytrzymalam nerwowo i zarobila smycza:placz: .rrrrrany no normalnie musze zaczac lykac cos mocniejszego przez tego psa. im blizej grudniowego spotkania z Dieglem tym gorzej dla mnie:placz: :placz: :placz: .teraz mam moralniaka ze dostala .i to giganta.oczywiscie jak powiedzialam doooobry pieeesek to juz bylo ok ale nooooo uwe mnie jeszcze opierniczyl.jak mam wytrzymac z pierdyknietym uzytkiem ktorego nie moge za nic skarcic?:angryy: .bo jak ja skarce to serduszko moze piknac za mocno.a bezczelna jest norrrmalnie.....:angryy: . Quote
AM Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='ayshe']teraz mam moralniaka ze dostala .i to giganta. ayshe, ja zawsze mam wyrzuty sumienia jak trzasnę psa. Zdarza mi się to baaaardzo rzadko ale nie powiem, żem bez grzechu... Quote
ayshe Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='AM']ayshe, ja zawsze mam wyrzuty sumienia jak trzasnę psa. Zdarza mi się to baaaardzo rzadko ale nie powiem, żem bez grzechu...ale ten moralniak:shake: .:roll: . Quote
Eddiii Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 ayshe napisał(a):ale ten moralniak:shake: .:roll: . sama to moralniak :roll: a mnie sie czepia ze kochanego synalka nie chce siepnac :mad: Quote
lizka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 oj, ja tez raz miałam taką ochote przylac po dupsku ze szok, na szczescie reka mi sie zatrzymała :mad: moralniaka mam do dzis po tym, jak raz zacisnełam mu kolce na szyi :oops: :oops: :oops: :placz: tak do psa wystartował, ze myslałam ze mi rękę ze stawu wyrwie, zlał wtedy zupełnie komende, wszysto zlał i tylko piana z pyska buchała :shake: wstyd mi jak nie wiem, ale z miejsca sie opanował -sle to stare czasy były ... Quote
lizka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ło matko, co za piernik z tego borysowego. Zrobiłam sobie kanapki, zostawiłam na stole (na wysokości łba :evil_lol: ) wracam z łazienki - nie tknął. Stoi wpatrzony w nie jak w świety obazek. Myśle, a co tam - rzuce mu jakas komende, jak zrobi to dam kawałek. Mówie "Borys..." nie skonczyłam nawet to siadł (siad odpada :angryy: ) biore oddech do połóz sie to sie połozył (jasnowidz kurde czy co? :diabloti: ) rzuciłam bułą a ten siedzi i sie gapi raz na bułe raz na mnie czy juz mozna (miało byc "zostań") :placz: skończyło sie atakiem smiechu - musze byc bardziej nieprzewidywalna :cool1: czuje sie jak przygłup przy nim czasami... Quote
ayshe Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Eddiii napisał(a):sama to moralniak :roll: a mnie sie czepia ze kochanego synalka nie chce siepnac :mad:eddiii no ale twoj syncio to czasem o wiesz...hmmm....jakby ci to delikatnie powiedziec:roll: ...przesadza dosc nagminnie:evil_lol: . Quote
Anashar Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 A ja z zupełnie innej beczki... Dzisiaj dogo zmieniło trochę swój wygląd i w panelu użytkownika można dodać swojego psa. Imię, przydomek hodowlany, rasa etc. I właśnie w rasach nie ma OWCZARKA NIEMIECKIEGO! Nie wiem jak można było pominąć tą rase, sprawdzałem na kilku komputerach i wszędzie to samo, nie ma onka :roll: Quote
marmara_19 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 tez mialam problem;p wybierz opcje "owczarek" pozniej Cie gdzies to przekieruje i german sheperd czy jakos tak i bedzie ok:) Quote
ayshe Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Anashar napisał(a):w rasach nie ma OWCZARKA NIEMIECKIEGO! :roflt: :roflt: :roflt: :ylsuper: :cunao: :drinking: iiii to jest norrrmalnie numer stulecia:oops2: :shithappens: Quote
Anashar Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Marmara_19 - Dzięki Twoim radom w końcu doszedłem do tego :) Dzięki :) Quote
ayshe Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Anashar napisał(a):Marmara_19 - Dzięki Twoim radom w końcu doszedłem do tego :) Dzięki :)no jatez doszlam jak tylko kurka wodna gdzie to sie pozniej wyswietla?nie dosc ze nie moge zmienic avatara bo te ktore juz mialam teraz w magiczny sposob juz sa beee to jeszcze napisalam wsyzstkie swoje psiska i tego german shepherda i .....no wlasnie i co? Quote
puli Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 ayshe napisał(a):no jatez doszlam jak tylko kurka wodna gdzie to sie pozniej wyswietla?nie dosc ze nie moge zmienic avatara bo te ktore juz mialam teraz w magiczny sposob juz sa beee to jeszcze napisalam wsyzstkie swoje psiska i tego german shepherda i .....no wlasnie i co? No,bo nie ma takiej rasy a wy kundelki macie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
saJo Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 puli napisał(a):No,bo nie ma takiej rasy a wy kundelki macie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Leprzy qndel niz mop :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ayshe Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 saJo napisał(a):Leprzy qndel niz mop :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::roflt: :roflt: :roflt: rrrany dziewczyny no poplakalam sie ze smiechu:megagrin: :megagrin: Quote
puli Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 saJo napisał(a):Leprzy qndel niz mop :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mop za to markowy i da sie nim sprzątac bez wstawania z fotela:eviltong: Quote
ayshe Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 tak jak moja dawna kursantka ania z bergamasco-ania ma dwa super mopy.:evil_lol: .estro i fratus to dopiero maja zasieg:lol: Quote
puli Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ayshe napisał(a):tak jak moja dawna kursantka ania z bergamasco-ania ma dwa super mopy.:evil_lol: .estro i fratus to dopiero maja zasieg:lol: Ania ma już trzy supermopy! Quote
Szira/Gosia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 puli napisał(a):Ania ma już trzy supermopy! A można je wynając do sprzątania domu:razz: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :lol: Quote
puli Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Szira/Gosia napisał(a):A można je wynając do sprzątania domu:razz: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :lol: Myślę że tak.Wejdz na temat "Bergamasco" i pogadaj.Moze zarobiłyby na swoje utrzymanie? Jednym na mokro,drugim na sucho,a ten trzeci jeszcze mało ofutrzony to moze do polerowania się nada:p Quote
Szira/Gosia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 puli napisał(a):Myślę że tak.Wejdz na temat "Bergamasco" i pogadaj.Moze zarobiłyby na swoje utrzymanie? Jednym na mokro,drugim na sucho,a ten trzeci jeszcze mało ofutrzony to moze do polerowania się nada:p Jejku jak fajnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Nanami Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 A jakie są skutki uboczne takiego sprzetu? :evil_lol: Quote
KazioR Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Witam, wszystkich miłośników owczarków, mam rocznego chłopaka zapowiada się na świetnego przyjaciela dla mnie i dla wnuków. Pozdrawiam KazioR Domowy Zwierzyniec www.kazior5.com Quote
ayshe Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 KazioR napisał(a):Witam, wszystkich miłośników owczarków, mam rocznego chłopaka zapowiada się na świetnego przyjaciela dla mnie i dla wnuków.witam serdecznie kolejnego onkarza:multi: Quote
Recommended Posts