kira Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [COLOR=Red][B][SIZE=3]ŻYCZONKA OGROMNIASTE DLA[/SIZE][/B][SIZE=3][B] CAŁEJ CZWÓRKI [COLOR=Blue]BUNTAROWCÓW :new-bday:[/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR] :tort: [COLOR=Black]PIJEMY ZA WASZE SUKCESY CHŁOPAKI :beerchug:[/COLOR] POZDRAWIAMY ! Quote
Mokisia Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Dziś moja Mokisia, mój Zmierzluszek Kochany obchodzi swoje 10-te urodziny !!!! :loveu::loveu::loveu: pozdrawiamy wszystkie akity :) Quote
kira Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Wszystkiego Najlepszego dla MOKISI ! Duuuuużo mięcha , Dłuuuuugich spacerków , i miłości !!!! ( której na pewno jej nie brakuje ! ) Pozdrawiamy serdecznie ! Quote
iwona_lena Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Dziś moja Mokisia, mój Zmierzluszek Kochany obchodzi swoje 10-te urodziny !!!! :loveu::loveu::loveu: pozdrawiamy wszystkie akity :smile:Życzymy wszystkiego najlepszego, Gór kiełbachy, długich spacerków i duuuuużo zdrówka. :new-bday: :BIG: :tort: :BIG: :new-bday: Pozdrowienia dla wszystkich amakitek :loveu: i ich Właścicieli. Quote
iwona_lena Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Moja KITKA (Urwiska i Pieszczoszek - taaak 2w1 ;)) obchodzi dziś swoje I URODZINKI :bday: :drink1::new-bday: :new-bday: :sabber: :tort: :new-bday: :new-bday::drink1: [SIZE=2]Ooooj będzie się działo :cunao: :laola::laola::laola: Pozdrowienia dla Wszystkich "amerykańców" i ich Właścicieli :hand: Quote
bety Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Mokisia napisał(a):Dziś moja Mokisia, mój Zmierzluszek Kochany obchodzi swoje 10-te urodziny !!!! :loveu::loveu::loveu: pozdrawiamy wszystkie akity :) iwona_lena napisał(a):Moja [SIZE=4]KITKA (Urwiska i Pieszczoszek - taaak 2w1 ;)) obchodzi dziś swoje I URODZINKI :bday: Trochę spóźnione :) Wszystkiego NAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJ :multi::multi::multi: Pzdr Quote
kira Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Również wszystkiego Naj , Naj i oczywiście pociechy z POCIECHY " KITKI " pozdrawiamy Quote
iwona_lena Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 bety napisał(a): Trochę spóźnione :) Wszystkiego NAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJ :multi::multi::multi: Pzdr kira napisał(a):Również wszystkiego Naj , Naj i oczywiście pociechy z POCIECHY " KITKI " pozdrawiamy Dziękujemy Baaaaardzo :multi::multi: Pozdrawiam :bye: Quote
Recommended Posts