Yorija Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Z krakowskiego domku ani sygnału. :placz: Czy możecie podać w jakiej dzielnicy są koty? Zastanawiam się czy jeżeli w tym samym mieście, niedaleko gdzieś znalazłyby dom to jest możliwe, że nawet po adaptacji 2-3 tygodniowej pójdą sobie w poszukiwaniu poprzedniego domu? Czy mogą pamiętać okolicę? Quote
supergoga Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Kotki mieszkają w Poznaniu w dzielnicy Grunwald. Pewnie gdyby miały przenieść się w pobliże - mogłyby wracać do domu. Sama nie wiem. Potrzebny dla nich bezpieczny domek. Quote
Yorija Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='supergoga']Kotki mieszkają w Poznaniu w dzielnicy Grunwald. Pewnie gdyby miały przenieść się w pobliże - mogłyby wracać do domu. Sama nie wiem. Potrzebny dla nich bezpieczny domek.[/quote] Junikowo to jeszcze okolica, prawda? Quote
supergoga Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Napisz jaki rejon na JUnikowie. To nie musi byc w pobliżu. Ja się upewnię gdzie sa koty. Quote
supergoga Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Zgłosił sie domek w sprawie kotków. Czekam na potwierdzenie, że sa bezpieczne. Trzymajcie kciukasy. Quote
supergoga Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Skoro nie mam wieści, uznałam, że koci bracia pojechali do domu. Quote
Recommended Posts