Doda_ Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Cekinka13* napisał(a):Nie wychodzę, ale raz mogę zrobić wyjątek. nie wychodź, ale jeśli ktoś z rodziców bedzie chcial z tobą pospacerowac, to wyjdźcie i zobazysz czy wieczorem ta sunia biega..
Cekinka13* Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 W takim razie wybiorę się dziś (a właściwie jutro :razz:) na nocny spacerek z rodzinką... :p :eviltong:
Cekinka13* Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Byłam o 3 w nocy... tyle, że jej nie było!!! :shake: Obawiam się, że ten facet coś jej zrobił :-(
Cekinka13* Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Następna "Halinowska" bida!!! :placz: Zapraszam na wątek! http://www.dogomania.pl/forum/showth...0#post10523460
MaJa 75 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 O 3 w nocy:mad: ??? Cekinka Ty szalejesz:mad: Też tak myślę, że mógł coś jej zrobić. Wywieść do lasu? :angryy:Wyrzucić gdzieś z samochodu? :angryy:Kurcze, ale jeśli to nie jego pies, to czy by mu się chciało? Może zapytać wprost czy nic wie ? Ściemnić, że znalazł się właściciel psa, który oferuje nagrodę za znalezienie. Jestem pewna, że wtedy sobie coś przypomni.
Doda_ Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Cekinko, tak mu powiedz. Maju dzięki! Nie idź tam w nocy.. (ja na twoim miejscu też bym tak zrobila...:oops:)
Doda_ Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Cekinko popytaj ludzi czy ją widzieli.. rozmawiałaś z tym panem ('właściciel') ??
Doda_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Cekinka13* napisał(a):Często go nie ma ostatnio... ehhhh... i co? jest suńka?
Cekinka13* Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Nie ma suczki... :shake: Ślady są tylko na błocie, prowadzą w stronę trawy... :shake:
MaJa 75 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Cekinka ślędzę wątek i widzę, że jest źle...ale nie traćmy nadziei:-(
Doda_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 w stronę trawy? możesz tam isc? moze urodzila i ciagle tam jest, pilnuje dziecko/dzieci...
Cekinka13* Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Słuchajcie!!! Normalnie nie uwieżycie!!! Suńka jest u mnie!!! Dawno nie chodziłam okolicami, gdzie koczowała sunia. Dziś poszłam tam na spacer z psem, ale nie z myślą, że ją spotkam! Zapomniałam już nawet o jej istnieniu! No i spotkałam ją... normalnie szok! Śmierdząca, brudna, chuda, zapchlona... Jej "właściciel" (?) też już o niej chyba zapomniał! Byłam z niuńką u weta. Została wykąpnana i zaszczepiona p. wściekliźnie, dostała frontline, niedługo kolejne szczepienia, odrobaczenie... Została również dokładnie zbadana - wszystko OK. Razem za wszystko zapłacę 155 zł (dobrze, że mam kasę z bazarków), żałuję, że byłam w W-wie a nie w Halinowie, bo zapłaciłabym o wiele mniej. Ale najważniejsze, że Sonia (tak ją nazwałam) odnalazła się!!! :multi: Jest u mnie w domu... W tej chwili leży mi na kolanach... Rodzice pierwszy raz w życiu powolili mi dać psu DT do czasu, aż sunia znajdzie domek!!! Niestety mój aparat zdechł :angryy:. Aktualne zdjęcia zrobię dopiero w czwartek... i wtedy zabieramy się za ogłaszanie Soni! :multi:
Recommended Posts