Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Nie wychodzę, ale raz mogę zrobić wyjątek.

nie wychodź, ale jeśli ktoś z rodziców bedzie chcial z tobą pospacerowac, to wyjdźcie i zobazysz czy wieczorem ta sunia biega..

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O 3 w nocy:mad: ??? Cekinka Ty szalejesz:mad:
Też tak myślę, że mógł coś jej zrobić. Wywieść do lasu? :angryy:Wyrzucić gdzieś z samochodu? :angryy:Kurcze, ale jeśli to nie jego pies, to czy by mu się chciało?
Może zapytać wprost czy nic wie ? Ściemnić, że znalazł się właściciel psa, który oferuje nagrodę za znalezienie. Jestem pewna, że wtedy sobie coś przypomni.

• 4 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Słuchajcie!!! Normalnie nie uwieżycie!!! Suńka jest u mnie!!!

Dawno nie chodziłam okolicami, gdzie koczowała sunia. Dziś poszłam tam na spacer z psem, ale nie z myślą, że ją spotkam! Zapomniałam już nawet o jej istnieniu! No i spotkałam ją... normalnie szok! Śmierdząca, brudna, chuda, zapchlona... Jej "właściciel" (?) też już o niej chyba zapomniał! Byłam z niuńką u weta. Została wykąpnana i zaszczepiona p. wściekliźnie, dostała frontline, niedługo kolejne szczepienia, odrobaczenie... Została również dokładnie zbadana - wszystko OK. Razem za wszystko zapłacę 155 zł (dobrze, że mam kasę z bazarków), żałuję, że byłam w W-wie a nie w Halinowie, bo zapłaciłabym o wiele mniej. Ale najważniejsze, że Sonia (tak ją nazwałam) odnalazła się!!! :multi: Jest u mnie w domu... W tej chwili leży mi na kolanach... Rodzice pierwszy raz w życiu powolili mi dać psu DT do czasu, aż sunia znajdzie domek!!! Niestety mój aparat zdechł :angryy:. Aktualne zdjęcia zrobię dopiero w czwartek... i wtedy zabieramy się za ogłaszanie Soni! :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...