Cekinka13* Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Proszę: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116526 :shake: :angryy:
Cekinka13* Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Powoli tracę nadzieję na to, że kiedykolwiek jeszcze zobaczę sunię... Dziś byłam w tamtej okolicy 3 razy, jej nigdzie nie było. Nie widziałam jej już od kilku dni... Czasem widzę swieże ślady małych łapek na błocie, ale to równiedobrze mogą być ślady psów spacerujących ze swoimi właścicielami (a sporo osób w tamtych okolicach ma małe pieski, z którymi codziennie wychodzą na spacer). Kiedyś, kiedy codziennie rano przejeżdżałam tamtymi drogami do sklepu, prawie zawsze natykałam się na suczkę. Jeżeli nawet czasem jej nie było, to ta nieobecnosć nie trwała dłużej jak kilkanaście godzin Nie wiem, czy przypadkiem jej właściciel czegoś jej nie zrobił po naszej niedawnej rozmowie... :shake:
Doda_ Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Cekinko, idz do tego domku ktory jest w 'trakcie budowy' tam sa dziurki, zobacz moze ona tam jest? Jesli jest w ciazy, to pewnie szuka miejsca..
Cekinka13* Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Jutro spróbuję prześlizgnąć się jakoś przez jedną z tych dziur :eviltong:
Hotel KADIF Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Cekinka! Nie wiem co się dzieje w tym "naszym" Halinowie.....:angryy::placz:: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116563 Cholera jasna!!!! :angryy: Jeszcze chwila a przestaniemy się wyrabiać z szukaniem domu dla "naszych" psiaków!!!! :flaming:
ewajanka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Zamknijcie się w domku, zabijcie okna deskami, siedzcie cichutko i udawajcie że Was niema.:diabloti:
Hotel KADIF Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 ewajanka napisał(a):Zamknijcie się w domku, zabijcie okna deskami, siedzcie cichutko i udawajcie że Was niema.:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobre!!! Tylko jeszcze musimy wyłączyć telefony, bo mój telefon juz krąży po Halinowie :diabloti:!
Isadora7 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 A jak "miłośniczki psów" z Halinowa, jakoś nie dbają o kolejne bidy?
Cekinka13* Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Dziś byłam w tamtym domu, nie było suńki...! :placz:
MaJa 75 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 :placz::placz: Złe wiadomości, ale trzeba szukać dalej
Doda_ Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Kurcze, szukamy dalej.. :placz: Czy ona nie schowala sie gdzies i urodzila szceniaki? Cekinko czy ty wiesz gdzie mieszkają wlaściciele tej suńki ? Moze sie spytaj, czy z sunią OK?
Cekinka13* Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Raz już pytałam się go w sprawie tej suńki, ale facet powiedział, że pies nie jest jego :angryy: :roll:
Doda_ Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Cekinka13* napisał(a):Raz już pytałam się go w sprawie tej suńki, ale facet powiedział, że pies nie jest jego :angryy: :roll: Wiem, to zapytaj czy wie gdzie ona jest itd.. czy on nie wywiozl ją gdzies? Wie ze chcesz pomóc suni ?
Cekinka13* Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Ehhhhh może faktycznie ją gdzieś wywiózł :placz: Nie wie, że chce jej pomóc, ale widać, że nie lubi psów, dlatego będzie miał w doopie to, że chcę jej pomóc... Kurcze chyba zaraz tam pójdę i jeszcze raz jej poszukam, bardzo się o nią boję :-(
Cekinka13* Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 No i co... nie ma jej... nie ma... nie ma...!!!
Doda_ Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 jejku.. niedobrze.. ale nie denerwowac!! Moze przez pogode schowala sie gdzies.. nadal ją szukaj.... :-(
Doda_ Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 i czasem jest tak, jak nie zalozylas watku jeszcze, nie ma pomocy dla suni, to ona sie zjawia, a jak jest watek, jest ktos kto chce jej pomoc to ciezko jej znalezc.. podobnie mialam z kotem, prawdopodobnie wyrzucony, widywalam go ciagle, w kazdej chwili nawet przez okno, a jak zalozylam watek na miau.pl, dziewczyna mowila jak tylko go znajde to mam jej dac znac i przyjedzie po niego i wiesz co? szukalam go przez 2 tygodnie, nigdzie go nie bylo, w koncu sie zjawil.. wiec nie martwmy sie narazie.. jestem dobrej mysli...
Hotel KADIF Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Cekinka13* napisał(a):No i co... nie ma jej... nie ma... nie ma...!!! Boże kochany..... :placz: Dzisiaj mam trochę jeżdżenia po Halinowie...będę się rozglądać! Ale już za długo jej nie ma.....:shake:
Cekinka13* Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 DIF, jak będziesz jechała do właścicieli akity, to porozglądaj się trochę za suńką proszę, ona właśnie w tamtych okolicach przebywa najczęściej.... Ja zaraz idę z psem na spacer, przy okazji przejdę się na osiedlę i zobaczę, że nasza zguba się odnalazła... :shake:
Doda_ Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Cekinko to uwazaj zeby ta Akita nic nie zrobila Killerowi (chyba tak ma na imie twoj pies) :shake:
Cekinka13* Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Jesne, jak tylko zobaczę akitę to zwiewamy z jego pola widzenia ;)
Cekinka13* Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Znowu ani śladu suni... chociaż nie do końca, ślady są, codziennie rano natykam się na świeże odciski małych łapek... chyba jej łapek... tak jakby tylko w nocy "wychodziła" skądś...
Doda_ Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Cekinka13* napisał(a):Znowu ani śladu suni... chociaż nie do końca, ślady są, codziennie rano natykam się na świeże odciski małych łapek... chyba jej łapek... tak jakby tylko w nocy "wychodziła" skądś... no właśnie, ona napewno se gdzieś ukryla.. Czy Ty wieczorami wychodzisz?
Cekinka13* Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Nie wychodzę, ale raz mogę zrobić wyjątek.
Recommended Posts