effa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 No nie mogę, ale poszalałeś ze zdjęciami :lol: To moze chociaż jakąś widokówkę wstawisz jak nie chcesz nas zdjęciami psa rozpieszczać :eviltong: Quote
kajtekzr Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 gorzała napisał(a):@Effa Biorę przykład z najlepszych tyle, że tutaj nie mogę nigdzie zrobić zdjęcia dmuchawca albo innych kffiatóf...robię co mogę...narazie zastepczo wrzucam zdjęcie Ca de Bou...inaczej ludzie skrzywią sobie pojęcie o rasie... :diabloti::diabloti::diabloti: No jak to tak bez kfiatkófff... Jestem rozczarowana:evil_lol: Quote
kajtekzr Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 No juszszz lepiej - przynajmniej zobaczyłam liście i parę źdźbeł trawy... :evillaug: Quote
Chima Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [CENTER]........................[/CENTER] Quote
Chima Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [CENTER]................[/CENTER] Quote
Recommended Posts