Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podaję wygranych z ringu w Łodzi

PSY SZCZENIAKI

EL DIBLO Hanti Land lok. I naj szczenie

PSY MŁODZIEŻ

CARUSO Aldabra I ZW MŁ

PSY POŚREDNIA

FERO Koziołkowa Dolina I CWC

PSY OTWARTA

AGBAR Medok I CACIB ZW RASY

PSY CHAMPIONY

ARICO de Irema Curto I

SUKI SZCZENIAKI

CORTEZA Xanti Land I

SUKI MŁODZIEZ

CAPRI Aldabra I ZW Mł

SUKI POŚREDNIA

DAMA de Presa Awangarda I

SUKI OTWARTA

DIVA Tajemnica Mistrza I RES CACIB

SUKI CHAMPIONY

NEGA Wojtabreja Klub I CACIB

Ogólnie Rase dostał piekny pies z hogowli Pana Rojka z wyszkowa o nazwie AGBAR MEDOK i dalej w Bydgoszczy ten piesek został Najlepszym Psem w Rasie.

Zwyciestwo Rasy dostała Almera Aldabra.

Pozdrawiam wszystkich kanarkomaniakow i cała reszte dogomaniaków tez. :lol:

Posted

Witam wszystkich,

Jesteśmy tu po raz pierwszy.Chcę podziekować Klekotce za miłe słowa o Agbarze, którego jesteśmy właścicielami.

Ta wystawa w łodzi była dla nas wielkim zaskoczeniem(przyjechały b.dobre psy i konkurencja była duża),tym bardziej że Agbar w tym czasie zakochał sie w naszej suce która miała ruję i cztery dni przed wystawą nic nie chciał jeść.

Cieszymy sie ,że się podobał i tym bardziej jesteśmy z niego dumni.

Chcieliśmy załączyć kilka fotek naszego pupila,którego możecie obejrzeć poniżej.

http://img22.photobucket.com/albums/v67/Marzena/agi/Agbar.jpg

http://img22.photobucket.com/albums/v67/Marzena/winner/Agbar2.jpg

http://img22.photobucket.com/albums/v67/Marzena/winner/Agbar.jpg

Pozdrawiamy,

Marzena i Dawid

Posted

Campeon witaj :D

Agbar wyglada na fotografiach imponujaco :lol:

Gratuluje sukcesu :lol:

Ale w koncu nie rozumiem czy to bylo tak

PSY OTWARTA

AGBAR Medok I CACIB ZW RASY

czy moze tak

Zwyciestwo Rasy dostała Almera Aldabra.

:lol: :lol: :lol:

pozdrawiam

teresa

Posted

Witam wszystkich i gratuluję osiągnięć :D Jeżeli posiadacie jakieś fotki z wystaw to proszę o wstawienie kilku.

Agbar fajne psisko :kciuki:

klekotki: widzę, że spotkaliście Caruso i Capri miała okazję zobaczyć się z bratem :wink: Mam nadzieję, że niedługo Cameron również będzie mógł odświeżyć kontakty z rodzeństwem :)

Czy wybiera się ktoś do Leszna?

Posted

Hej Arek, dawno Cię tu nie było!

My wybieramy się do Szczecina, ale nie wiem czy przyjmą mi zgłoszenie, bo zrobiłam to dopiero dziś!!!

Posted

Witajcie,

Dziękujemy za pozytywne opinie naszego psiura.Agbar ma doskonały charakter,typowy dla rasy Presa Canario:nieufny do obcych,nie zalezy mu na pieszczotach ze strony obcych ludzi,doskonały stróz,nie jest przy tym hałasliwy jesli sytuacja tego nie wymaga,strasznie opiekuńczy dla małych istotek-lubi opiekować sie małymi szczenakami,które mogą mu wejśc na głowe,doskonale idzie za śladem-trenujemy go w tym kierunku bo wg.nas posiada olbrzymi potencjał,szczególnie na dziką zwierzyne i kłusowników.

Hanyu,może poznamy sie w Szczecine.Zgłosilismy Agbara,wiec może się spotkamy.

Pozdrawiamy,

Marzena i Dawid

Posted

Jak nie z LUNY mam być dumna to może będę z jej dzieci, wtedy nawet będzie dla mnie większa satysfakcja, bo szczenięta będą mojej produkcji :D :D :D

Posted

Cześć Haniu,

Samun już startował w Bydgoszczy w klasie szczeniąt,dlatego na razie dajemu mu spokój i będziemy z nim jeżdzić dopiero w klasie młodzieży.

Posted
Cześć Haniu,

Samun już startował w Bydgoszczy w klasie szczeniąt,dlatego na razie dajemu mu spokój i będziemy z nim jeżdzić dopiero w klasie młodzieży.

Aaaa to rozumiem, w naszym przypadku tez tak miało być, mieliśmy zacząć od Gdyni ale tak jakoś mnie nosi...

Do zobaczenia na żywo :D