Teddy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 I co Dyta? Przyjedziesz do Lublina? Zapraszamy gorąco Ciebie i Adę.. Quote
Dyta Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Dzięki Jacku!! Jeszcze nie wiem... ale jak Ada się zdecyduje to raczej tak. :smile: Quote
Teddy Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Dyta napisał(a):Dzięki Jacku!! Jeszcze nie wiem... ale jak Ada się zdecyduje to raczej tak. :smile: To poproś ją bardzo w moim imieniu zeby sie zdecydowała :) Quote
Teddy Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 PSY Młodzież Zachariasz Ligocka Wataha: miejsce I, medal złoty, ocena doskonała, Zw. młodzieży, Najl. Junior Taemides Luna Lobo: miejsce II, medal srebrny, ocena doskonała Pośrednia Adonis Ginger Heaven: miejsce I, medal złoty, ocena doskonała, CWC Permes Szept Weny: miejsce II, medal srebrny, ocena doskonała Otwarta Nostradamus Ligocka Wataha: miejsce I, medal złoty, ocena doskonała, CWC, NDPwR, BOB SUKI Szczenięta Ursa Ligocka Wataha: miejsce I, medal złoty, ocena W.O., Najl. Szczenie w R Audrey Caniston: miejsce II, medal srebrny, ocena W.O. Młodzież Aurora Psia Psota: miejsce I, medal złoty, ocena doskonała, Zw. Mł Diana Lwia Dolina: miejsce II, medal srebrny, ocena doskonała Pośrednia Psyche Szept Weny: miejsce I, medal złoty, ocena doskonała, CWC Otwarta Klara Oaza Wschodu: miejsce I, medal złoty, ocena doskonała, CWC Oligarchia Ligocka Wataha: miejsce II, medal srebrny, ocena doskonała Enigma du Plateau Bavarois: miejsce III, medal brązowy, ocena doskonała Pomona Szept Weny: miejsce IV, ocena doskonała Championy Goodbye California Ligocka Wataha: miejsce I, medal złoty, ocena doskonała, CWC, NDSwR Zdjęcia w poźnych godzinach wieczornych :) Quote
Teddy Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Gorące podziekowania dla Magdy, wnuczki pana Edwarda, właściciela Oazy Wschodu za przygotowanie rozetki dla Najlepszego Juniora w rasie leonberger. Magda, jesteś super :) Quote
Teddy Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Oto zdjęcia leonbergerów z Lublina z 8.06.2008 w pięciu odsłonach :) Cześć zdjęć tuż sprzed wystawy, część z samej wystawy i część z balangi po wystawie :) Quote
Teddy Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='bonita']Foty są za duże! , max rozmiar to 640x640! sorry, zapomniałem, zaraz zmniejsze. Quote
McDzik Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Teddy napisał(a):Gorące podziekowania dla Magdy, wnuczki pana Edwarda, właściciela Oazy Wschodu za przygotowanie rozetki dla Najlepszego Juniora w rasie leonberger. Magda, jesteś super :) Ojejku dziekuję :oops::oops::oops: jeszcze przyniosłam im rozetkę dla zwycięzcy rasy, ale w dzień wystawy, więc nie było jej w katalogu :) .. Gratulacje wszystkim, same ocenki doskonałe jak widze, każdy spisał się na medal :) ! Quote
Teddy Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='bonita']Foty są za duże! , max rozmiar to 640x640! Próbuję edytować posta i wklejać zmniejszone foty ale wciąż pojawia się 800 x 600 :( Quote
Teddy Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 I jeszcze jedno zdjęcie po wystawie z pięknymi rozetkami.. Quote
McDzik Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Teddy']I jeszcze jedno zdjęcie po wystawie z pięknymi rozetkami.. http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=10282558 Bardzo ładne zdjęcie :) ! Ojj i ta żółtą rozetke ode mnie podarowaną widze :) słuchajcie, a nie znalazł ktoś przypadkiem tam pod ringiem leonów jednej takiej rozetki, co każdy dostawał? Bo wujek aż się wrócił na wystawe... ale nic juz nie było.... dianuchnowa rozetka przepadła :( Quote
Recommended Posts