argos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Czy masz wiedze na temat przygotowania MT do wystawy a moze masz kogos kogo mozna zapytac i kto podzieli sie swoimi doswiadczeniami? Bede wdzieczna za pomoc - przygotowujemy sie do udzialu w wystawie Chcemy pokazac sie w Poznaniu ale nie wiem czy nie dostanie dziewczyna cieczki????? ZOBACZYMY Quote
wandko Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 MT w zasadzie w żaden specjalny sposób się do wystawy nie przygotowuje. W tej chwili, jeżeli chodzi o szatę, to MT są generalnie w złej kondycji wystawowej. W dobrej są do maja. To, że sędzia wszystkim pisał "zła kondycja" a jednemu "dobra" najprawdopodobniej było spowodowane tym, że ten jeden nie miał jeszcze wyczesanego podszerstka. Nieraz uda się go dotrzymać tak długo. Ja wybieram się na klubówkę do Warszawy z Gabi (tu jeszcze jak była malutka) i już, już miałem nadzieję, że dotrzymam jej podszerstek, a tu dwa dni temu zaczął się "strzępić" :wallbash: Jeżeli jest na dobrej karmie i zdrowa, to kosmetykami niewiele się już pomoże. Ona sama z siebie będzie OK. Ważniejsze wtedy, żeby nie była zestresowana, sama z siebie trzymała zawinięty ogon, była odprężona i zabawowa. Ja kosmetyki muszę sporadycznie używać jedynie przy Mastifach Pirenejskich. Używałem 1 All System i były fajne, ale cenowo faktycznie na poziomie kosmetyków mojej żony :wink: Quote
argos Posted August 26, 2005 Author Posted August 26, 2005 Dzieki za informacje - ja na klubowke Loren nie zglaszalam (nie damy rady organizacyjnie ) ale bede na wystawie wiec do milego zobaczenia. Quote
Recommended Posts