Baha Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 witajcie w dniu dzisiejszym moja śliczna Sally wybiegała Zwycięztwo Rasy w Krośnie Szczególne podziękowania dla wystawiającej Ewy od Rumbika i dla Beatki, która mimo , iż obolała po upadku z konia, bardzo pomagała niufkom. Staweczka tak wygladała - Psy - Klasa pośrednia 192. GRAND AMBITION Królowej wł. Marta Sobczyk - CWC Klasa otwarta 193. AMIGO DE AVALON Nufidea, wł. Joanna Pawlik dosk 1 194. ARES z Helmowego Jaru, wł. Andrzej Kępski 2 Klasa championów 195. DETWEESTER z Ogrodów Ateny, wł. K&P Wesołowscy Najlepszy pies w rasie Suki - Klasa młodzieży 196. ATENA Tosia i Kubuś, wł. Stanisława Gniewek - ZW Mł 197. LOVELY LOIRE Mały Budda, hod. Barbara Długosz, wł. Ewa Kwas dosk 2 Klasa championów 198. JAWA CZY SEN Viva Zabajka FCI Mł.Ch.Pl, wł. Elżbieta Piotrowska dosk 2 199. TIFFANY King of Helluland, hod. Sona&Vladislav Krocko, wł. Barbara Długosz CWC, BOB!!!!!!!!!! Quote
LOGRUS Newfs Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 :laola::popcorn::beerchug::smilecol::hand::bigok::cool2::smilecol::fadein::happy1::sweetCyb::laola: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anka Quote
filipinka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Baha GRASTULACJE dla Sally i jej corki :):multi: Diablica mizliwe ze juz kiedys przedstawiałs swojego nifola a ja na tym forum jestem całkiem niedawno wiec czy mozesz jeszcze raz napisac cos o nim? :) P.S. to i ja sie pochwale :) moja Cykadka na swojej pierwszej wystawie zdobył złoty medal i CWC!!!! dodam ze konkurentki była starsze :):lol::loveu::loveu::loveu: w opolu juz nam tak dobrze nie poszło :shake::placz::placz::placz::placz::-( Quote
goldenniva Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 kurcze aga albo barus sie tak zmienil od kiedy go widzialam ostatni raz albo to magia foto:evil_lol: sliczny jest:loveu: Quote
Diablica Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Great Swimmer Królowej Mórz:)Filipinka Gratulacje Quote
filipinka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Diablica napisał(a):Great Swimmer Królowej Mórz:)Filipinka Gratulacje aaa to znam chłopca w sumie to osobiscie go nie widziałam,ale wiem kim jest:lol: Quote
Recommended Posts