Diablica Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Carmelek z kolega Spanielem Tybetańskim Arni:loveu: Dzika Zabawa dwóch tybetanów Pozdrawiam:loveu: Quote
nefesza Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Super :) Tylko jak "tybetany" to gdzie gory w tle :lol: Quote
Diablica Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Nefesza-gór zabrakło:evil_lol: Nie ma to jak hamak:loveu: Tak odpoczywam przed Nowosądecką wystawą:loveu: Uczę się robic rozety,taka będą w Nowym Sączu Pozdrawiam:cool3: Quote
nefesza Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Hamak boski, tylko.. trzeba miec ogrod :-( Nie mowiac o wypoczywajacym Krolewiczu :loveu: A nie ucieka? Liko jak nie ma stalego gruntu pod nogami to daje drapaka. A te sliczne rozetki to tylko na Nowy Sacz sa przewidziane ? Quote
Diablica Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 nefesza napisał(a):Hamak boski, tylko.. trzeba miec ogrod :-( Nie mowiac o wypoczywajacym Krolewiczu :loveu: A nie ucieka? Liko jak nie ma stalego gruntu pod nogami to daje drapaka. A te sliczne rozetki to tylko na Nowy Sacz sa przewidziane ? Chwilke leżał:loveu: Rozetki to nie tylko na Nowy Sącz,tak gdzie ja tam będą:) Chyba że chcecie gdzieś jeszcze to chętnie wyśle,polubiłam to:loveu:Mam jeszcze inne,coraz ładniejsze mi wychodzą:loveu: Pozdrawiam:cool3: Quote
sylv Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Diablica, fotki super. Rozetki również bardzo ładne. Quote
Diablica Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 :cool3:Fotosesja przed Nowym Sączem,Carmel nie wykąpany:evil_lol: Ale nuda... że aż ziewam zzzzzzzzz Szalona Zabawa z Weteranka:loveu: Wreszcie dała mi pospać:evil_lol: Pozdrawiam!:cool3: Quote
Diablica Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Madziu o której Ty posty piszesz 2:11:crazyeye:,fotki sa w temacie Nowy Sącz:) Quote
McDzik Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 A Ty to co!!! 09:39 - tożto brzask! Ja wtedy śpie smacznie :evil_lol: Quote
McDzik Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Wklejam kilka fotek Carmela od Agi:evil_lol: Quote
Diablica Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Dziekuje dziewczyny:loveu: postaram się jeszcze coś wrzucić:cool3: Quote
McDzik Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Aga wróciła po miesięcznym banie od admina i szaleje :evil_lol: Wstawiaj foty, wstawiaj :evil_lol: Quote
Diablica Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Poczekaj poczekaj aż go wykąpie i coś porobie :) Quote
McDzik Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Właśnie dostałam od Agi smsa, że Carmel w Rumunii CAC CACIB i BOB :multi: Tym samym ukończył Interchampionat :multi::loveu: GRATULACJE !!!! Quote
bognik Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Wspaniała wiadomość! Gratulacje! Czekamy na relację i zdjęcia ;) Pozdrawiam! Quote
EwikB Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ogromne gratulacje za ukończenie tego prestizowego tytułu a w sumie to dwóch bo wpadł również Championat Rumunii :lol: Quote
Luizjana Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Pierwszy raz widziałam psa tej rasy na wystawie, nawet nie wiedziałam co to za rasa.. Dlatego moje pytanie jest następujące: Czy dużo jest hodowli w polsce tej rasy oraz czy utrzymanie taikiej siersci jest trudne, i czy np. trzeba wyczesywać codziennie czy tylko raz w tygodniu. A tak przy okazji, piesek jest naprawde bardzo ładny, również gratuluje uzyskanych tytułów :) Quote
Diablica Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Dziękujemy:lol: Hodowli jest kilkanaście,utrzymanie włosa zależy od gatunku włosa danego psa:) Jeśli chodzi o Carmela nie jest to trudne.Ja czesze raz na tydzien:) Quote
Recommended Posts