furciaczek Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Hahahahahaha jakie gatki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tobie sie ciotka nudzi chyba:diabloti: Quote
GameBoy Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 furciaczek napisał(a):Hahahahahaha jakie gatki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tobie sie ciotka nudzi chyba:diabloti: to akurat nie moje dzieło :roll: Quote
MaJa 75 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ale numer, dopiero teraz zorientowałam się, ze Muminek to dziewczynka. :evil_lol: - to wszystko przez te różowe majciochy. Quote
GameBoy Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 MaJa 75 napisał(a):Ale numer, dopiero teraz zorientowałam się, ze Muminek to dziewczynka. :evil_lol: - to wszystko przez te różowe majciochy. panna Migotka to tez muminek :evil_lol: Quote
zaba14 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Znalazłam was! Dla Hexy [*] świat jest niesrpawiedliwy... ale tam pewnie też jest jej dobrze ... Panna Migotka jest sliczna! rozkoszna, :loveu::loveu: bedziemy zaglądać i patrzeć jak rośnie ten klusek :loveu: Quote
GameBoy Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 zaba14 napisał(a):Znalazłam was! Dla Hexy świat jest niesrpawiedliwy... ale tam pewnie też jest jej dobrze ... Panna Migotka jest sliczna! rozkoszna, :loveu::loveu: bedziemy zaglądać i patrzeć jak rośnie ten klusek :loveu: dziękujemy i witamy w galerii :loveu: porządkowałam dziś smycze Muminka i znalazłam adresówkę Hexy skończyło się tak :placz: masakra Quote
Agnes Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 GameBoy napisał(a):porządkowałam dziś smycze Muminka i znalazłam adresówkę Hexy skończyło się tak :placz: masakra :buzi::calus: Quote
GameBoy Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Agnes napisał(a)::buzi::calus: dziękować :loveu: teraz już lepiej a Mumin ma świńskie oko !:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Hexunia ....współczuwam Ci u nas po prawie 5 latach kończy się :placz::placz: a Panna Migotka :loveu::loveu: miodzio na serducho :loveu: Quote
GameBoy Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='Alicja']Hexunia ....współczuwam Ci u nas po prawie 5 latach kończy się :placz::placz: co się kończy ciotka? Hexy to ja dalej ze spokojem wspominać nie umiem :-([quote name='Alicja'] a Panna Migotka :loveu::loveu: miodzio na serducho :loveu: toż to diabeł wcielony :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='GameBoy'] co się kończy ciotka? Hexy to ja dalej ze spokojem wspominać nie umiem :-( płaczem ...oglądanie wszelkich rzeczy Herleya :-( toż to diabeł wcielony :evil_lol: diobliczka ;) Quote
justysiek Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 http://img26.imageshack.us/img26/37/3551.jpg to zdjęcie jest prześwietne:loveu: Quote
GameBoy Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 to tez jedno z moich ulubionych :loveu: Quote
justysiek Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 :loveu::loveu::loveu:mala jest swietna:loveu: gratuluje i zazdroszcze:evil_lol: Quote
GameBoy Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 justysiek napisał(a)::loveu::loveu::loveu:mala jest swietna:loveu: gratuluje i zazdroszcze:evil_lol: taaaa i ma swietne zebiska :evil_lol: Quote
justysiek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 GameBoy napisał(a):taaaa i ma swietne zebiska :evil_lol: :loveu:pamietam jak moj byl maly:ptez mial swietne:loveu: ladna dziewczynka z niej wyrosnie:lol: Quote
GameBoy Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 justysiek napisał(a)::loveu:pamietam jak moj byl maly:ptez mial swietne:loveu: ladna dziewczynka z niej wyrosnie:lol: dziękujemy :p musimy sie pousmiechać do ciotki Agnes o fotki jakieś bo sunia rosnieeee:evil_lol: Quote
justysiek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 GameBoy napisał(a):dziękujemy :p musimy sie pousmiechać do ciotki Agnes o fotki jakieś bo sunia rosnieeee:evil_lol: :evil_lol:to wpadniemy oblukac jak juz beda:evil_lol: Quote
gops Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 ha znalazlam :diabloti: sliczna Muminkowa :loveu: czekamy na wiecej fot :razz: Quote
GameBoy Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Mumcia zaszczepiona na wścieczkę nie czipowałam, bo to miała już zrobione wczesniej mamy juz komplet szczepień :evil_lol: może jej głupota przejdzie :evil_lol: Quote
Agnes Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 GameBoy napisał(a):mamy juz komplet szczepień :evil_lol: może jej głupota przejdzie :evil_lol: trzeba to wykorzystac w sesji foto!:p ja czekam na cynk i lece pedze do Was z aparatem:lol: jak bedzie normalna pogoda (byle nie padalo w zasadzie) i bede mogla to mozemy zrobic podejscie nr 2 w tym tygodniu;) albo - w niedziele, choc tu moze byc gorzej z pusta polana;) Quote
GameBoy Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 jakoś w tygodniu powinno sie udac tyle, ze pogoda ma sie zepsuc :shake: Quote
Agnes Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 GameBoy napisał(a):jakoś w tygodniu powinno sie udac tyle, ze pogoda ma sie zepsuc :shake: to cie postawie z parasolka i bedziesz stala, zeby na aparat mi nie kapalo:evil_lol: damy rade:eviltong: Quote
GameBoy Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Mumin jakos nie zwykl oddalac sie odemnie wiec powinno byc ok:eviltong: Quote
Recommended Posts