Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

vege* napisał(a):
Jakie piękne psiaki :loveu: ile mumin ma cm w kłębie i ile wgl ważą suczki cc?
nie za bardzo chce mi się po całym wątku szukać, ale czy muminek ma rodowód, jak tak to z jakiej hodowli pochodzi, strasznie mi się podoba, nie widziałam jeszcze tak pięknego cc i chciałam wiedzieć w jakiej hodowli są takie piękności :loveu::loveu::loveu:

primaprilis chyba juz byl :evil_lol: mysle, ze mumina jest slaba reklama hodowli z ktorej pochodzi :evil_lol: poczytaj wiecej bedziesz wiedziala o czym pisze :evil_lol::loveu:
ma metryke rodowodu nie
w klebie ma 65 cm, wazy 40 kilo

Diora napisał(a):
Jak się miewa Bronisławus Kundelus Pospolitus? :razz:

w swoim domu a my czekamy na pieska, jutro przyjedzie laciaty tez tylko odrobine wiekszy :evil_lol: w dodatku dalam plame bo myslalam, ze Fur ma z tej samej hodowlii sucza :evil_lol:

nic tu nie pisze bo napisalam do moda zeby zamknal watek ale widac jak wysluchali moich prosb :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

luz luz tych sie nie trzeba bedzie dopominac
wlasnie czekam na kwestie oplacenia serwera i adresu :)
bede se pisala i se wklejala co mi sie podoba i w jakiej wielkosci i ilosci mi sie bedzie podobalo :)

Posted

GameBoy napisał(a):
luz luz tych sie nie trzeba bedzie dopominac
wlasnie czekam na kwestie oplacenia serwera i adresu :)
bede se pisala i se wklejala co mi sie podoba i w jakiej wielkosci i ilosci mi sie bedzie podobalo :)

a dasz adresa ;)

Posted

of kors

inaczej bym nie pisala :) az taka zlosliwa nie jestem :)

Mumina chyba czeka operacja 3 powieki - ktos wie ile to kosztuje dokladnie i na ile jest to powazny zabieg?

Posted

GameBoy napisał(a):
of kors

Mumina chyba czeka operacja 3 powieki - ktos wie ile to kosztuje dokladnie i na ile jest to powazny zabieg?

Vectra będzie wiedziała bo Ajda miała

Posted

no tak ale to jest mega upierdliwe, teraz jak jest cieplo muma co dwa dni srednio plywa i to w czystej wodzie dosc a jednak caly czas lapie zapalenie spojowek ;/

tylko, ze to by byla 4 nazkoza ( uszy, stawy, sterylka)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='GameBoy']of kors

A to takie bardzo konieczne?
Brutus też niby miał mieć ,ale przyjeżdża Garncarz w sobotę do nas i idę do niego najpierw na konsultację...

poka adres strony :cool3:

Posted

[quote name='Rinuś']A to takie bardzo konieczne?
Brutus też niby miał mieć ,ale przyjeżdża Garncarz w sobotę do nas i idę do niego najpierw na konsultację...

poka adres strony :cool3:

czekam jeszcze na aktywacje ;) ale jestes juz na stronie subskrybcyjnej ;)
co do powieki czekamy az skonczy 2 opakowanie kropli, najgorsze jest to, ze robia jej sie takie male czerwone krostki - okulista mowi, ze to od kaganca - sie zobaczy

krowa nie chce chodzic w szelkach, jak go ubralam uciekl do swojego dolka i lezal 1,5 doby bez sikania - to mu zdjelam
teraz lata goly i jest caaaały w błocie

Posted

[quote name='GameBoy']czekam jeszcze na aktywacje ;) ale jestes juz na stronie subskrybcyjnej ;)
co do powieki czekamy az skonczy 2 opakowanie kropli, najgorsze jest to, ze robia jej sie takie male czerwone krostki - okulista mowi, ze to od kaganca - sie zobaczy

krowa nie chce chodzic w szelkach, jak go ubralam uciekl do swojego dolka i lezal 1,5 doby bez sikania - to mu zdjelam
teraz lata goly i jest caaaały w błocie
A jakie krople macie?

Posted

[quote name='Alicja']a ja cały czas zaciskam ;)

juz sa podpisane pierwsze dokumenty - ale trzymaj trzymaj
krople? zaraz poszukam nazwy ale pudelko jest biale z niebieskimi kreskami i napisami ;)

Posted

GameBoy napisał(a):
juz sa podpisane pierwsze dokumenty - ale trzymaj trzymaj
krople? zaraz poszukam nazwy ale pudelko jest biale z niebieskimi kreskami i napisami ;)

no to nieustająco ;)

Posted

justysiek napisał(a):
ciotka ale tajemnicza sie zrobilas:diabloti: krowe kupilas i nie chcesz sie pochwalic:evil_lol::eviltong:
a tak wogole to opuszczasz dogo? jak mozesz:oops::mad:

krowe kupil moj tata a zaplacil TZ - mnie prosze do tego nie mieszac:evil_lol: krowa jest mala i mleka nie daje to co tu ogladac, niestety inne kwestie odciagaja moja uwage od krowy :eviltong: