Diora Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Jak się miewa Bronisławus Kundelus Pospolitus? :razz: Quote
GameBoy Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 vege* napisał(a):Jakie piękne psiaki :loveu: ile mumin ma cm w kłębie i ile wgl ważą suczki cc? nie za bardzo chce mi się po całym wątku szukać, ale czy muminek ma rodowód, jak tak to z jakiej hodowli pochodzi, strasznie mi się podoba, nie widziałam jeszcze tak pięknego cc i chciałam wiedzieć w jakiej hodowli są takie piękności :loveu::loveu::loveu: primaprilis chyba juz byl :evil_lol: mysle, ze mumina jest slaba reklama hodowli z ktorej pochodzi :evil_lol: poczytaj wiecej bedziesz wiedziala o czym pisze :evil_lol::loveu: ma metryke rodowodu nie w klebie ma 65 cm, wazy 40 kilo Diora napisał(a):Jak się miewa Bronisławus Kundelus Pospolitus? :razz: w swoim domu a my czekamy na pieska, jutro przyjedzie laciaty tez tylko odrobine wiekszy :evil_lol: w dodatku dalam plame bo myslalam, ze Fur ma z tej samej hodowlii sucza :evil_lol: nic tu nie pisze bo napisalam do moda zeby zamknal watek ale widac jak wysluchali moich prosb :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 no weź nie świruj ...:diabloti: nie pokażesz nam nowego łaciatego :diabloti: i TYCH obiecanych fot :roll: Quote
GameBoy Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 ten Uploaded with ImageShack.us lub ten Uploaded with ImageShack.us nie ja tym zarzadzam ;) TE FOTY beda ale czy musza byc koniecznie tutaj ???? ;) Quote
Alicja Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee łaciaty :multi: to tera czekam na TE obojetnie gdzie ;) Quote
GameBoy Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 luz luz tych sie nie trzeba bedzie dopominac wlasnie czekam na kwestie oplacenia serwera i adresu :) bede se pisala i se wklejala co mi sie podoba i w jakiej wielkosci i ilosci mi sie bedzie podobalo :) Quote
Alicja Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 GameBoy napisał(a):luz luz tych sie nie trzeba bedzie dopominac wlasnie czekam na kwestie oplacenia serwera i adresu :) bede se pisala i se wklejala co mi sie podoba i w jakiej wielkosci i ilosci mi sie bedzie podobalo :) a dasz adresa ;) Quote
GameBoy Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 of kors inaczej bym nie pisala :) az taka zlosliwa nie jestem :) Mumina chyba czeka operacja 3 powieki - ktos wie ile to kosztuje dokladnie i na ile jest to powazny zabieg? Quote
Alicja Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 GameBoy napisał(a):of kors inaczej bym nie pisala :) az taka zlosliwa nie jestem :) Mumina chyba czeka operacja 3 powieki - ktos wie ile to kosztuje dokladnie i na ile jest to powazny zabieg? Vectra będzie wiedziała bo Ajda miała Quote
GameBoy Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 popytam ale jak odpale laptoka z gygy na tym nie mam niestety wiec myslalam, ze moze ktos mnie tak oswieci :) Quote
sacred PIRANHA Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 bryza miała ale w schronie, nie wiem ile to kosztuje gadam z fur, zabieg sam w sobie jest prosty ale narkoza narkozą jak zawsze ryzyko:-( fura mowi ze trzeba 200 -250 zl liczyc Quote
GameBoy Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 no tak ale to jest mega upierdliwe, teraz jak jest cieplo muma co dwa dni srednio plywa i to w czystej wodzie dosc a jednak caly czas lapie zapalenie spojowek ;/ tylko, ze to by byla 4 nazkoza ( uszy, stawy, sterylka) Quote
Rinuś Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='GameBoy']of kors inaczej bym nie pisala :) az taka zlosliwa nie jestem :) Mumina chyba czeka operacja 3 powieki - ktos wie ile to kosztuje dokladnie i na ile jest to powazny zabieg? A to takie bardzo konieczne? Brutus też niby miał mieć ,ale przyjeżdża Garncarz w sobotę do nas i idę do niego najpierw na konsultację... poka adres strony :cool3: Quote
GameBoy Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Rinuś']A to takie bardzo konieczne? Brutus też niby miał mieć ,ale przyjeżdża Garncarz w sobotę do nas i idę do niego najpierw na konsultację... poka adres strony :cool3: czekam jeszcze na aktywacje ;) ale jestes juz na stronie subskrybcyjnej ;) co do powieki czekamy az skonczy 2 opakowanie kropli, najgorsze jest to, ze robia jej sie takie male czerwone krostki - okulista mowi, ze to od kaganca - sie zobaczy krowa nie chce chodzic w szelkach, jak go ubralam uciekl do swojego dolka i lezal 1,5 doby bez sikania - to mu zdjelam teraz lata goly i jest caaaały w błocie Quote
GameBoy Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 jak bendzie slonce to zrobiem i pokazem tera krowa jest szara i siedzi pod krzakiem Quote
Rinuś Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='GameBoy']czekam jeszcze na aktywacje ;) ale jestes juz na stronie subskrybcyjnej ;) co do powieki czekamy az skonczy 2 opakowanie kropli, najgorsze jest to, ze robia jej sie takie male czerwone krostki - okulista mowi, ze to od kaganca - sie zobaczy krowa nie chce chodzic w szelkach, jak go ubralam uciekl do swojego dolka i lezal 1,5 doby bez sikania - to mu zdjelam teraz lata goly i jest caaaały w błocie A jakie krople macie? Quote
GameBoy Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Alicja']a ja cały czas zaciskam ;) juz sa podpisane pierwsze dokumenty - ale trzymaj trzymaj krople? zaraz poszukam nazwy ale pudelko jest biale z niebieskimi kreskami i napisami ;) Quote
Alicja Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 GameBoy napisał(a):juz sa podpisane pierwsze dokumenty - ale trzymaj trzymaj krople? zaraz poszukam nazwy ale pudelko jest biale z niebieskimi kreskami i napisami ;) no to nieustająco ;) Quote
GameBoy Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Alicja napisał(a):no to nieustająco ;) senkju nieustajaco ;* Quote
justysiek Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 ciotka ale tajemnicza sie zrobilas:diabloti: krowe kupilas i nie chcesz sie pochwalic:evil_lol::eviltong: a tak wogole to opuszczasz dogo? jak mozesz:oops::mad: Quote
GameBoy Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 justysiek napisał(a):ciotka ale tajemnicza sie zrobilas:diabloti: krowe kupilas i nie chcesz sie pochwalic:evil_lol::eviltong: a tak wogole to opuszczasz dogo? jak mozesz:oops::mad: krowe kupil moj tata a zaplacil TZ - mnie prosze do tego nie mieszac:evil_lol: krowa jest mala i mleka nie daje to co tu ogladac, niestety inne kwestie odciagaja moja uwage od krowy :eviltong: Quote
Vectra Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 ja płaciłam jakieś 2 lata temu 280 zł za te powieki , Ajda miała dwa oka , góre i dół .. bo miała wwiniętą i wywiniętą Quote
Recommended Posts