evel Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Świetna jest Mumcia! :loveu: Mam słabość do takich dużych bydlaczków :oops: Quote
GameBoy Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 ja ci dam bydlaczka :) ciekawe jak dlugo muminowa bedzie ze szwami biegac, po cichu licze na to, ze w niedziele jej je sciagnal Quote
GameBoy Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Mumin niewylatany = armagedon w domu ;/ jedynym plusem chodzenia na smyczy jest to, ze chodzi bez kaganca i ciumka patyczki ;) Quote
GameBoy Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 suka obronna - calodobowa obrona lodówki Quote
Alicja Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 dlaczemu ona tam nie ma legowiska , powinna mieć dogodniejsze warunki pracy ;) http://img19.imageshack.us/img19/1613/201003101202.jpg Quote
maciaszek Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 No właśnie! Ładnie to tak? Żeby biedna Mumisia na twardych kafelkach leżała :mad:! Toż ona pilnuje Waszego jedzenia, a Wy co?! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zmarszczone czółko na poprzedniej fotce takie w sam raz do.... całowania :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
GameBoy Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Alicja napisał(a):dlaczemu ona tam nie ma legowiska , powinna mieć dogodniejsze warunki pracy ;) http://img19.imageshack.us/img19/1613/201003101202.jpg aha a ciekawe co to jest to fioletowe cus ktore widac kolo jej stopki? mata dla psa, ale Mumi woli kafle ;) maciaszek napisał(a):No właśnie! Ładnie to tak? Żeby biedna Mumisia na twardych kafelkach leżała :mad:! Toż ona pilnuje Waszego jedzenia, a Wy co?! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zmarszczone czółko na poprzedniej fotce takie w sam raz do.... całowania :loveu: :loveu: :loveu:. jakbym sie nie wstydzila to bym Wam pokazala co Mumisia dzis naniosla na "swoje" lozko, posciagala graty z calego domu - jak wrocilam foto dla TZ robilam telefonem Quote
maciaszek Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 GameBoy napisał(a):aha a ciekawe co to jest to fioletowe cus ktore widac kolo jej stopki? mata dla psa, ale Mumi woli kafle ;)Mata, mata... A coś miękkiego? ;) GameBoy napisał(a):jakbym sie nie wstydzila to bym Wam pokazala co Mumisia dzis naniosla na "swoje" lozko, posciagala graty z calego domu - jak wrocilam foto dla TZ robilam telefonemNie wstydź się. POKAZUJ! Quote
GameBoy Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 jutro już, nie chce mi sie kabla szukac, to bedzie porazka ;/ Quote
GameBoy Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Mumin ma dzis dzien dobroci dla zwierzat, poza 1 szczeknieciem na onka nic sie nie wydobylo jej z paszczy podczas spaceru a psow spotkalysmy kilka ;) nawet na zabawy ja wzielo z suka, ktoras kiedys dziabnela i przebiegly razem 2 dlugosci po polu ;) pozniej chciala sie bawic z obcym labkiem, czarnym w dodatku - szok - ale ja zabralam zeby jelit do domu w reku nie niesc cholera moze jej te szwy na stale zostawie ;) Quote
GameBoy Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 nie bedzie, przepraszam, za duzo wariatow jest na dogo, o czym mialam sie okazje przekonac juz nie raz zeby wklejac takie foty Quote
GameBoy Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 temat sterylki odszedl w zapomnienie ;) Quote
GameBoy Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 ................................................... Quote
GameBoy Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 [FONT=Arial]wow ...aleś zafociła :cool1: Mumin z Azulą :multi:[/FONT] Quote
maciaszek Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 A jakie ładne gluciki w powietrzu fruwają... Quote
justysiek Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 GameBoy napisał(a):nie bedzie, przepraszam, za duzo wariatow jest na dogo, o czym mialam sie okazje przekonac juz nie raz zeby wklejac takie foty ciotka to co takiego na tym zdjeciu bylo:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mumin śliczny, już zapomniała o sterylce:loveu:a tak sie martwilas:cool3: buziole dla Was:loveu: Quote
GameBoy Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 hej wszystkim śmiejcie się śmiejcie ale te duble to nie moja wina a fot mam wiecej i właśnie wstawiam Quote
Recommended Posts