GameBoy Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 najgorzej, ze pobiegac nie moze ;/ bo juz nie brudzi od ponad tyg Quote
sacred PIRANHA Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 evl Ty mi nie przypominaj...ja mam w domu nie kastrowanego nadpobudliwego samca:-) miałam sajgon total...a cieczka się skonczyła jak babcia puściła psa do suki bo on taki smutny był przeciez nie i z życia tez musi coś miec...cieczka się skończyła nagle a ja panika że suka w ciąży...na szczęście na sterylce okazało się że w ciąży nie była, ale za to miała jakies zrosty potężne i dobrze że przez ta babcię sie ze sterylke tak spieszyłam:-) ale powiem Wam jedno- nigdy wiecej suki z cieczka hihihi Quote
GameBoy Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 [FONT=Book Antiqua]Wszystkim tym, ktorzy tu zagladaja, pisza i o nas pamietaja z okazji swiat Bozego Narodzenia zyczymy[/FONT] [FONT=Book Antiqua]sily wowczas, gdy tracimy nadzieje,[/FONT] [FONT=Book Antiqua]ludzi, ktorzy umieja podac reke, wybaczyc, pocieszyc czy zwyczajnie sie usmiechnac[/FONT] [FONT=Book Antiqua]wiecej szacunku dla siebie i innych, nawet tych tak roznych od nas [/FONT] [FONT=Book Antiqua]wiary na kazde dzisiaj[/FONT] [FONT=Book Antiqua]nadziei na kazde jutro[/FONT] [FONT=Book Antiqua]milosci na zawsze[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Muminkowa Rodzina :loveu:[/FONT] Quote
malawaszka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Wesołych!!!! no i MUSZĘ to napisac, że wyjątkowo ładna kartka :) a o cieczkach to mi nie mówcie bo dziś uciekałam z Pepą na rękach ze spaceru przed wielkim coś w rodzaju CTRa zakochanym - teraz koczuje pod domem biedak.... Quote
agaciaaa Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Piękne życzenia :) Jako że zaglądam tu regularnie- dziękuję ;) I Wam również życzę wszystkiego dobrego, nie tylko na święta, ale i na każdy kolejny dzień. Quote
Alicja Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Spokojnych Świąt :loveu: i nadal :kciuki: Quote
Martens Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ja też zaglądam i też życzę zdrowych i wesolych ;) http://c.wrzuta.pl/wi3244/1d82ccdf00256e2a4914ed51/0/tapety%20swiateczn%18 U nas też cieczki jakoś dłuuugo trwały, dłużej niż te przepisowe 21 dni, prędzej 28. Szczególnie pierwsza jakaś rozciągnięta była :p Quote
GameBoy Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 ciotka Martens ja do ciebie nie zaglada bo mi sie grzech zazdrosci niezmiennie pojawia ;) denerwuje sie jak wychodze z psem, przypomina mi sie sytuacja z Hexa w zeszlym roku o tej porze jeszcze byla z nami... ;( Quote
GameBoy Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 swieta swieta i po swietach..... tylko na koncie pustki zostaly ;) gosci tlum, cale szczescie Mumka jakos to wytrzymala ;) dzis rano kot wywrocil choinke, nie bede nawet pisala o czym pomyslalam, jak to zobaczylam ;/ cieczka chyba zakonczona, dzis byl pierwszy biegany spacer w lesie, psy juz sie nia nie interesuja - minelo juz 26 dni od momentu jak zaczela krwawic jutro 28, rok temu dokladnie tego dnia Hexa zjadla trutke - chyba pojdziemy do kina i na wyprzedaze zeby mozg czyms zajac bo juz mi zaczyna odbijac ;( sznupek nadal nie zaszczepiony, leczony jest jeszcze, smieszny jak cholera, wyglada jak koza ;) mialam go juz zabrac ale on ciagle szczeka plus przyznaje, nie chce mi sie kup zbierac z podlogi ;) aaaaa bym zapomniala, Muminiatko ma rok, pozniej Wam pokaze foty jak tort wcinala ;) Quote
maciaszek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Wszystkiego dobrego dla Mumisi, a Ty trzymaj się jakoś, zwłaszcza jutro... Przytulam wirtualnie :glaszcze:. Quote
GameBoy Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 dziekuje, cos wymysle, chociaz 2-3 najblizsze dni nie beda najlatwiejsze :( Quote
sacred PIRANHA Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 ja też trzymam kciuki....będzie dobrze... Quote
GameBoy Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 wiem, ze robie sceny ale coz poradze, ze taki debilek ze mnie :( Quote
Alicja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 GameBoy napisał(a):wiem, ze robie sceny ale coz poradze, ze taki debilek ze mnie :( oj przestań tak pisać .... dla nas to nie dziwne że się tęskni i przeżywa odejście psiaka nawet po latach .... :( Quote
GameBoy Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 juz dzis mialam schizy lazac z nia po lesie jak tylko leb gdzies mi w krzakach schylala .... pokaze Wam Mumina z tortem ;D Quote
Martens Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 No to pokazuj :D I nie smuć się za bardzo... Aczkolwiek rozumiem, bo ja za swoim Bobkiem jeszcze po 6 latach tęsknię - i mam wrażenie, że z czasem coraz bardziej, może nie częściej ale w taki specyficzny sposób; tak się czasami zastanawiam jak by teraz wyglądał gdyby żył, jak by zareagował na to czy tamto, jak by się bawił dalej z Baryłem, kogo by polubił, a kogo nie... :roll: Quote
GameBoy Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 no wlasnie nie moge w bloku zespul sie net, przynioslam lapka z pracy z przenosnym netem i on ma jakies zabezpieczenia, ze nie moge przez bluet. zrzucic fot ;/ Quote
sacred PIRANHA Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 my tu wszyscy takie debilki:-) Quote
GameBoy Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [CENTER]Minal dokladnie rok.... nie jest lepiej ani odrobine... od rana rycze jak glupia, az Mumin sie denerwuje bo nie wie co sie dzieje....[/CENTER] [CENTER]Hexa zawsze bede o Tobie pamietac, kocham Cie malenka, nic i nikt mi Cie nie zastapi [/CENTER] [CENTER][URL="http://img697.imageshack.us/i/znicz.jpg/"][IMG]http://img697.imageshack.us/img697/2162/znicz.jpg[/IMG][/URL] [IMG]http://img412.imageshack.us/img412/3654/dsc0926j.jpg[/IMG] [URL="http://img697.imageshack.us/i/znicz.jpg/"][IMG]http://img697.imageshack.us/img697/2162/znicz.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] Quote
Martens Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Widzisz, weź się w garść, Mumina nie strasz ;) A tak serio współczuję bardzo, śmierć jest najgorsza kiedy przychodzi, nagle, za wcześnie, znienacka :( Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ehhh ciężko.... za każdym razem jak ktoś przezywa ponownie i ponownie stratę psiata to ja z nim przeżywam i wspominam swoje utracone skarbeńki :( Quote
GameBoy Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 ciezko, ciezko, tak jak sie wylezie z domu to latwiej ale jak sie wraca to :( Quote
Recommended Posts