GameBoy Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Agnes napisał(a):a tam...powiedzmy, ze spacerki sa...inne:roll::evil_lol::eviltong: ekhmmm :evil_lol::evil_lol::evil_lol: my dziś gotowi i zwarci a ciotek nie ma :shake: Quote
madziorna Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Wymiękłam :evil_lol: Świetna fotka panny obrażalskiej :loveu: Quote
GameBoy Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 madziorna napisał(a):Wymiękłam :evil_lol: Świetna fotka panny obrażalskiej :loveu: dziękujemy, życzymy wszystkiego dobrego z okazji dnia kobiet paniom dwu i czteronożnym :Rose::Rose::Rose: Quote
furciaczek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 haha jaka z niej kluska rozkoszna:loveu::evil_lol: Quote
Agnes Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 furciaczek napisał(a):haha jaka z niej kluska rozkoszna:loveu::evil_lol: no mowie ze kluska to mi sie oberwalo:evil_lol::loveu: Quote
furciaczek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 GameBoy napisał(a):ja Wam dam kluske :mad: :evil_lol: To co to jest jak nie kluska??:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 GameBoy napisał(a):MUMINEK !!!!!!!!!!!!! :evil_lol: Sama jestes muminek...to jest KLUSKA!!! Muminem bedzie jak podrosnie:eviltong: Quote
GameBoy Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 furciaczek napisał(a):To co to jest jak nie kluska??:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: MUMINEK !!!!!!!!!!!!! :evil_lol: Quote
Agnes Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 jeszcze cieple fotki Muminka z dzisiaj - ja wstawie kilka, a jak GameBoy bedzie chciala wstawi wiecej:cool3: :loveu: i spotkanie Quote
kela Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Wymiekam!...A Szon już się w młódce zakochał od pierwszego wejrzenia:loveu:!!!:cool3: Quote
GameBoy Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Kela mała już po kwarantannie, jak będziecie blisko daj znać ;) Quote
kela Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Dzięki za zaproszenie-ale nie wiem czy pamiętasz-my mieszkamy na Bielanach-to druga strona W-wy-więc niestety mało prawdopodobne narazie chyba będzie nasze spotkanie....Jednak może któregoś:cool3:dnia jak będę jechała do lekarza uda nam się po drodze choć na chwilkę spotkać...- bo od marca na Ursynów przeniósł się lekarz do którego przyjeżdzam raz w tygodniu. Pozdrawiamy serdecznie-Ela , Szon i Amanda Quote
GameBoy Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Ela daj znać napewno w końcu się jakoś złapiemy, Muminek jest na etapie socjalizacji więc wszelkie podróże dobrze mu zrobią :cool3: Quote
kela Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Fajnie:multi:-to pomyśę jak to zorganizować... Aaaa-jutro jadę na Nugat na 13 00-moze będę jechać najpierw metrem-to dam znać... Quote
kela Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Fajne różowe gatki:cool3::lol:!!! A pozycja podobna do preferowanej na codzień także przez Szonia:razz:!!!!!! Quote
Agnes Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 rozowe majtochy, rozowa obroza...sie porobilo:hmmmm::lol: swoja droga to, ze mala spi o 3.07 to ja rozumiem, ale czemu Ty nie spisz:crazyeye: Quote
GameBoy Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Agnes napisał(a):rozowe majtochy, rozowa obroza...sie porobilo:hmmmm::lol: swoja droga to, ze mala spi o 3.07 to ja rozumiem, ale czemu Ty nie spisz:crazyeye: bo kończyłam prezentację, teraz już jestem po :cool1: Quote
Recommended Posts